cagivamito 4 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Miljan Radović (20), sin Miodraga Radovića, funkcionera niškog DS-a, usmrtio „pežoom" Miroslava Stojkovića (47) u centru Niša Tragedija... Vozač „pežoa" preticao na duploj punoj liniji Miljan Radović (20), sin Miodraga Radovića, visokog funkcionera DS-a u Nišu, usmrtio je „pežoom 406" motociklistu Miroslava Stojkovića (47)! Kako Press saznaje, Radović je preticao preko duple pune linije u centru Niša i zakucao se u Stojkovića, koji je preminuo na licu mesta! Teška saobraćajna nesreća dogodila se u subotu po podne u ulici Vojvode Mišića u Nišu, kada je Miljan prilikom nepropisnog preticanja „pežoom 406" udario motociklistu i usmrtio ga. Kako Press saznaje u izvorima bliskim istrazi, do sudara je došlo jer je vozač „pežoa 406" upao u „makaze" i naleteo na motociklistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 3, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Opet " tatin sin " - Strasno ! Ziveo sam nekad u Nisu, kakav je nadimak imao pokojni Miroslav , mozda ga znam po nadimku ? Saucesce porodici i prijateljima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam poznavao coveka, ne znam mu nadimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Novembar 3, 2008 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima slika u "Press"-u poginulog, pa vidi. Pokoj mu duši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan jbt.... pa ovde je poenta da je klinac usmrtio coveka , a ne da mu je otac funkcioner u nekoj stranci!!!! ispada da je vaznije sto je ovaj dss ili ds ili sta vec ,nego sto je nas kolega ,brat ... mrtav! srbi su srbi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to vazno. Vazno je da ima klinaca koji voze kola sa uverenjem "Ćale će da mi sredi. Ćale će da plati" ... to su ona deca sto dok si ti ucio skolu oni u istu nisu isli a zavrsili su je, oni sto su bili nesposobni za vojsku a sposobni da premlate devojku ili nekog ko je brojcano ili fizicki slabiji od njih. Njemu je cale vec tri puta sredio saobraćajne prekrsaje da mu ne uzmu dozvolu i evo ga sad. Setite se onog momka iz Cacka sto je letos stradao na suzukiju nekom. I sta ko sad da objasni porodici nastradalog? Sto se mene tice: Sto nije udario u kamion? Takvi ljudi nisu za zivot u drustvu vec za najtezu izolaciju, a ispitao bih i odgovornost njegovih roditelja. Dečko nije naučio da čeka pa preko duple pune? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Klasično ubistvo , zbog ovakvih idiota bih uveo smrtnu kaznu u Srbiji. Što se tiče naseg kolege, šta reći ? Kose nas kao srpom svakog dana . Gde je kraj svemu ovome ? Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan U proslih mesec dana sam se naslusao ovkvih vesti vise nego tokom cele sezone, ne znam sta se ovo desava ali je definitivno potrebno uvesti radikalne mere i kazne kako prema automobilistima tako i prema nesavesnim motoristima. Ako ja svojim mz-om mogu da cekam u kolini i na semaforu valjda moze i neki napaljenko na skutercicu. Ne treba generalizovati stvari ali moramo sve da ucinimo da do ovakvih nesreca vise ne dolazi. Ovog puta je vozac auta nazalost ugasio jedan zivot ali desava se da bude i obrnuta situacija. OTVORITE OCI I GLEDAJTE MNOGO ISPRED VOZILA ZA KOJIM VOZITE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima poginulog. Mislim da kretene koji idu preko duple pune bez obzira kolima ili motorom treba bicevati javno na trgu u mestu rodjenja .To sto mu je cale funkcioner mu je olaksavajuca okolnost u srbiji . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Citam sad post i ne mogu da verujem sta se desilo. Gotovo ista situacija kao sa deckom koji je poginuo na ibarskoj magistrali kada je ubica sa passatmo preticao preko duple pune. Uvek sam se pitao sta te ljude tera na takav korak i ubistvo (preticanje preko duple pune), da li razmisljaju da su time sto su krenuli preko pune "ubili nekog", nesto slicno kao kad ne propustis pesaka. Da li misle da su time sto su to uradili postali neki frajeri ili ne znam ti ni ja sta ??? Ponekad se pitam, kad su vec takvi frajeri sto ne preticu preko duple pune kad naidje sleper pun sljunka ili nesto te tezine. Sta vise da kazem, ovo je mene nateralo na razmisljanje a nekog kostalo zivota. Nek mu je laka crna zemlja i nek su mu siroki putevi nebeski. A ovom "frajeru" ko ji je to uradio, ubacio bi ga u auto i stavio na prugu da gleda kako mu u susret ide voz pod punom brzinom i sklonio ga u zadnjem trenutku. Da mu dozivotno ostane trauma od toga... > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citam sad post i ne mogu da verujem sta se desilo. Gotovo ista situacija kao sa deckom koji je poginuo na ibarskoj magistrali kada je ubica sa passatmo preticao preko duple pune. Uvek sam se pitao sta te ljude tera na takav korak i ubistvo (preticanje preko duple pune), da li razmisljaju da su time sto su krenuli preko pune "ubili nekog", nesto slicno kao kad ne propustis pesaka. Da li misle da su time sto su to uradili postali neki frajeri ili ne znam ti ni ja sta ??? Ponekad se pitam, kad su vec takvi frajeri sto ne preticu preko duple pune kad naidje sleper pun sljunka ili nesto te tezine. Sta vise da kazem, ovo je mene nateralo na razmisljanje a nekog kostalo zivota. Nek mu je laka crna zemlja i nek su mu siroki putevi nebeski. A ovom "frajeru" ko ji je to uradio, ubacio bi ga u auto i stavio na prugu da gleda kako mu u susret ide voz pod punom brzinom i sklonio ga u zadnjem trenutku. Da mu dozivotno ostane trauma od toga... > > Bogami ja ga ne bi sklonio, za ovako nesto treba smrtna kazna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Citam sad post i ne mogu da verujem sta se desilo. Gotovo ista situacija kao sa deckom koji je poginuo na ibarskoj magistrali kada je ubica sa passatmo preticao preko duple pune. Uvek sam se pitao sta te ljude tera na takav korak i ubistvo (preticanje preko duple pune), da li razmisljaju da su time sto su krenuli preko pune "ubili nekog", nesto slicno kao kad ne propustis pesaka. Da li misle da su time sto su to uradili postali neki frajeri ili ne znam ti ni ja sta ??? Ponekad se pitam, kad su vec takvi frajeri sto ne preticu preko duple pune kad naidje sleper pun sljunka ili nesto te tezine. Sta vise da kazem, ovo je mene nateralo na razmisljanje a nekog kostalo zivota. Nek mu je laka crna zemlja i nek su mu siroki putevi nebeski. A ovom "frajeru" ko ji je to uradio, ubacio bi ga u auto i stavio na prugu da gleda kako mu u susret ide voz pod punom brzinom i sklonio ga u zadnjem trenutku. Da mu dozivotno ostane trauma od toga... > > Bogami ja ga ne bi sklonio, za ovako nesto treba smrtna kazna. Smrtna kazna bi ga spasila, ovako bi vise patio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 3, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno. Saucesce porodici. Bas strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan osim sto cemo se svi sloziti da je katastrofa ponasanje vozaca, ali bilo bi dobro da se otprati sudjenje i da neko iz nisa obavesti forum kad vozac dobije pravosnaznu presudu i podje na izdrzavanje kazne. ovako tema ce da prodje za 7 dana,bice novih nesreca a na ovog cemo zaboraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan osim sto cemo se svi sloziti da je katastrofa ponasanje vozaca, ali bilo bi dobro da se otprati sudjenje i da neko iz nisa obavesti forum kad vozac dobije pravosnaznu presudu i podje na izdrzavanje kazne. ovako tema ce da prodje za 7 dana,bice novih nesreca a na ovog cemo zaboraviti. Ma kakvo sudjenje, ovo je jos uvek zemlja Srbija. Taj guzonjin sin ce da se izvuce bez neke velike kazne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 567 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav uzas da odes sa ovog sveta zbog jedne "male" neizivljene pickice koja mozak nosi u gacama :'( al u citavoj ovoj tragediji najmanje je kriv ovaj tatin sin kurtonko, najveca krivica je na tatici koji je pomahnitalom sinku omogucavao da pravi sranja za redom umesto da ga je prvom prilikom odrao od batina i uskratio degena za auto a nije za potcenjivati ni ovo trulo drustvo i primitivni sredinu koja je na svaki tatin mig izlazila u susret njegovim idiotskim zeljama :o Pa ako imaju malo obzira i postenja trebalo bi da sprovedu opseznu i temeljnu istragu o tome sta je mali pravio i sta mu je tatica "sredjivao", pa sa sve logistickom podrskom da se poredjaju uza zid sa ubicom pa na robiju :o :o Saucesce porodici i prijateljima poginulog :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Miodrag Radović, visoki funkcioner Demokratske stranke u Nišu i poslanik u gradskoj skupštini, kaže da mu je izuzetno teško jer je i on doživeo tragediju. - Ostao sam bez supruge, moja deca su rasla bez majke. Razumem bol porodice koja je ostala bez supruga i oca. Nameravam da ih obiđem i da im izjavim saučešće. Učiniću sve da im pomognem, ali kao otac moram da se trudim da sinu olakšam ovu situaciju - kaže Radović, kojeg je vest o ovom incidentu zatekla na službenom putu u Moskvi, sa kojeg se hitno vratio u Niš. Miljan uzeo kola od dede Radović kaže da je, prema njegovim saznanjima, Miljan počeo preticanje na delu puta na kojem je to bilo dozvoljeno, a ne na duploj punoj liniji. - Miljan nije uspeo da se na vreme vrati u svoju traku, usled čega je došlo do nezgode - rekao je Radović, i dodao: - „Pežo 406" koji je Miljan vozio vlasništvo je mog oca. Miljan je od dede tražio auto kako bi se provozao po gradu - kaže Radović. Inače, Radović je pre dve godine takođe bio u žiži niške javnosti jer je njegov mlađi sin Momir bio žrtva huligana koji su ga oteli i pretukli. Miljan Radović je zadržan u pritvoru, a njegova krv je upućena na analizu na Institut za sudsku medicinu kako bi se utvrdilo da li je vozio pijan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 3, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo vec je pocelo ublazavanje ! Radović, kojeg je vest o ovom incidentu zatekla na službenom putu u Moskvi, sa kojeg se hitno vratio u Niš. Miljan uzeo kola od dede Radović kaže da je, prema njegovim saznanjima, Miljan počeo preticanje na delu puta na kojem je to bilo dozvoljeno, a ne na duploj punoj liniji. - Miljan nije uspeo da se na vreme vrati u svoju traku, usled čega je došlo do nezgode Jos ce na kraju motorciklista da ispadne kriv jer nije blagovremeno primetio da budala nece uspeti da se vrati na vreme u svoju traku ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sucesce porodici. Stvarno strasno,a jos strasnije sto ce taj za nako vreme ponovo sesti u novog Pezoa da se provoza malo.Jer ce ispasti da je propisno zapoceo preticanje a ustvari krivi je ovaj koga je preticao jer je ubrzavao i onemogucio sirotom decku da se na vreme vrati u svoju traku a tu je i motociklista koji je isao prebrzo i nije prilagodio brzinu uslovima puta.Eto tako ce to nas sud da presudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo vec je pocelo ublazavanje ! Radović, kojeg je vest o ovom incidentu zatekla na službenom putu u Moskvi, sa kojeg se hitno vratio u Niš. Miljan uzeo kola od dede Radović kaže da je, prema njegovim saznanjima, Miljan počeo preticanje na delu puta na kojem je to bilo dozvoljeno, a ne na duploj punoj liniji. - Miljan nije uspeo da se na vreme vrati u svoju traku, usled čega je došlo do nezgode Jos ce na kraju motorciklista da ispadne kriv jer nije blagovremeno primetio da budala nece uspeti da se vrati na vreme u svoju traku ! citam u novinama da se na mestu nesrece pojavio i zoran zivkovic (bivsi premijer) ali kako pisu novine istrazni sudija ga je udaljio. jos ce putari biti krivi jer su greskom izvukli punu liniju a trebala je da bude isprekidana da moze decko da se vrati u svoju traku. OVO BI TREBALO PRATITI I MOLIM KOLEGE IZ NISA DA PISU NA FORUMU KAKO CE SE ISTRAGA DALJE ODVIJATI. svako moze da pogresi ali svako svoje greske i treba da plati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Komentar svedoka objavljen na sajtu lista "ALO". Gdin Radovic je covek i politicar koji u svojoj karijeri nije prezao ni od cega.Izdao je mnoge svoje najblize saradnike,samo da bi on isao napred i napredovao u okviru DS,tako da verujem da ce i sada iskoristiti sve svoje moguce veze i uticaje,ne bi li sina izvukao odgvornosti ili da bi je bar ublazio.Tacno je to da je njegova bivsa supruga izvrsila samoubistvo,ali to nije nikakvo opravdanje za ono sto se dogodilo.10 minuta nakon nesrece sam se slucajno nasao na licu mesta.Slika je bila jeziva,u svom zivotu nesto tako nisam video.Potok krvi koji se slivao niz jako siroku ulicu,ka slivniku.Radilo se o litrima,telo 15 metara od mesta udesa,kaciga 10 metara na sasvim drugu stranu,od skutera ostali samo zadnji tockovi i sediste,ostaci skutera svuda okolo.Pricao mi je poznanik,o stravicnoj slici,kada su otkrili telo,tj.ono sto je od njega ostalo,verovatno radi identifikacije,ali to stvarno nije za pisati na javnom mestu.Nemoguce je da nije stigao da se vrati u svoju traku,jer se radi o ulici sa dve trake u jednom i dve trake u drugom smeru izmedju kojih je dupla puna linija.A uzgred u celoj ulici Vojvode Misica ne postoji mesto za preticanje bar 500 metara unazad,a nesreca je bila 200 metara od raskrsnice gde postoji prosirenje,ali samo za skretanje u levo ka domu zdravlja u ulicu Vojvode Tankosica.Za one koji poznaju Nis,nesreca je bila u nivou zgrade vojvotkinja i to vise prema bulevaru,tako da je malo neverovatno da neko nije mogao da se vrati u svoju traku,vec se radilo ili o trkanju ili o bahatom cinu preticanja preko duple pune line u ulici koja ima 4 trake (2 u jednom,dve u drugom smeru),a pezo je preticao u brzoj traci suprotnog smera.O tome da se Z.Zivkovic pojavio na mestu nesrece,ne zelim ni da komentarisem,svima je jasno zasto,a inace je Z Zivkovic bio mentor Radovicu,vise godina unazad.Svaka cast istraznom sudiji na postupku udaljavanja gdina Zivkovica.Iskreno se nadam da je Srbija pravna drzava i da ce vinovnik ove nesrece,da ne kazem ubistva iz nehata, dobiti maksimalnu kaznu predvidjenu sa ovakvo krivicno delo i da je izjava Radovica i pojavljivanje Zivkovica,samo neuspesan pokusaj,onoga protiv cega su se oni borili godinama unazad i da u Srbiji i gradu Nisu ne postoje gradjani prvog i drugog reda,vec da je pravda jednaka za sve.Napisao sam iscrpan komentar,jer je tesko opisati recima ono sto sam video juce u ulici V.Misica,pod stresom sam 2 dana zbog toga.Stradalog coveka nisam poznavao,neka mu je laka crna zemlja i neka ga andjeli na nebu cuvaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kengur77 0 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Nish Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zivim u Nisu 31 godinu u ulici gde je klinac zgazio coveka nema preticanja ima samo dupla puna linija a mesto gde je udario motociklistu se nalazi na pedesetak metara od semafora pa cak i da ima mesta za preticanje suvise je blizu raskrsnici i semaforu pa nije moguce da se pretice... Kao sto kaze prijatelj koji je pisao pre mene scena je bila jeziva,od motora ostala samo masina a delovi su bili razbacani po celoj ulici,motorista nije imao nikakve sanse da prezivi klinac ga je u punoj brzini udario direktno, ubio coveka na licu mesta samo zato sto se zurio kod curice ili vec gde neznam ni ja,udes nisam video ali sam bio na semaforu u blizini zvuk udara je bio kao da je bomba pala nasred ulice,najezio sam se od zvuka a kad sam video sta se desilo zaplakao sam verujte mi zaplakao sam i nebih mu dao smrtnu kaznu vec bih ga terao svakog dana da gleda sliku mesta udesa i sliku coveka koji lezi u krvi mrtav na plocniku zbog njegove gluposti,ma nek mu je tata i Tadic u saobracaju smo svi isti vozaci a ne politicari i policajci i neznam ni ja sta smo, ulica je ulica tockovi su tockovi nema popustanja za nikog.... Moje saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 4, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Miodrag Radović, visoki funkcioner Demokratske stranke u Nišu i poslanik u gradskoj skupštini, kaže da mu je izuzetno teško jer je i on doživeo tragediju. Radović kaže da je, prema njegovim saznanjima, Miljan počeo preticanje na delu puta na kojem je to bilo dozvoljeno, a ne na duploj punoj liniji. - Miljan nije uspeo da se na vreme vrati u svoju traku, usled čega je došlo do nezgode - rekao je Radović, i dodao: Komentar svedoka objavljen na sajtu lista "ALO". Gdin Radovic je covek i politicar koji u svojoj karijeri nije prezao ni od cega.Izdao je mnoge svoje najblize saradnike,samo da bi on isao napred i napredovao u okviru DS,tako da verujem da ce i sada iskoristiti sve svoje moguce veze i uticaje,ne bi li sina izvukao odgvornosti ili da bi je bar ublazio..Nemoguce je da nije stigao da se vrati u svoju traku,jer se radi o ulici sa dve trake u jednom i dve trake u drugom smeru izmedju kojih je dupla puna linija.A uzgred u celoj ulici Vojvode Misica ne postoji mesto za preticanje bar 500 metara unazad,a nesreca je bila 200 metara od raskrsnice gde postoji prosirenje,ali samo za skretanje u levo ka domu zdravlja u ulicu Vojvode Tankosica.Za one koji poznaju Nis,nesreca je bila u nivou zgrade vojvotkinja i to vise prema bulevaru,tako da je malo neverovatno da neko nije mogao da se vrati u svoju traku,vec se radilo ili o trkanju ili o bahatom cinu preticanja preko duple pune line u ulici koja ima 4 trake (2 u jednom,dve u drugom smeru),a pezo je preticao u brzoj traci suprotnog smera. Ljudi zivim u Nisu 31 godinu u ulici gde je klinac zgazio coveka nema preticanja ima samo dupla puna linija a mesto gde je udario motociklistu se nalazi na pedesetak metara od semafora pa cak i da ima mesta za preticanje suvise je blizu raskrsnici i semaforu pa nije moguce da se pretice... Uvatili smo tatu da debelo laze ! Sta sad ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kengur77 0 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Nish Prijavi odgovor kao problematičan Tu u ulici postoje dve trake jedna za odvajanje desno ka bulevaru druga za pravo ka novom mostu ali je klinac presao duplu punu liniju u suprotan smer da pretice kao da vozi sanitet a ne auto cak nemogu da se setim tacno svih znakova ali mislim da postoji i ogranicenje brzine na tom delu puta pored ostalih koji upozoravaju na pesacki,na semafor i neznam ni ja na sta vise,kasnije idem do grada pa necu biti lenj obraticu paznju na sve znake koji postoje na tom mestu i napisacu a ako ne zaboravim ponecu aparat da slikam i da svi vide gde se desilo i koji su uslovi na tom delu puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 4, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Tu u ulici postoje dve trake jedna za odvajanje desno ka bulevaru druga za pravo ka novom mostu ali je klinac presao duplu punu liniju u suprotan smer da pretice kao da vozi sanitet a ne auto cak nemogu da se setim tacno svih znakova ali mislim da postoji i ogranicenje brzine na tom delu puta pored ostalih koji upozoravaju na pesacki,na semafor i neznam ni ja na sta vise,kasnije idem do grada pa necu biti lenj obraticu paznju na sve znake koji postoje na tom mestu i napisacu a ako ne zaboravim ponecu aparat da slikam i da svi vide gde se desilo i koji su uslovi na tom delu puta... E ovo ti je dobra ideja. Ako mozes popni se na neku zgradu pa slikaj celu ulicu i mesto udesa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...