ZoraNS 6222 Napisano Decembar 11, 2021 Drug član, 916 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Juče mi preko Alija stigle letnje kožne rukavice (breathable). Rukavice su sjajne, ali su mi malo tesne. Inače mi odgovara veličina "L" ali ove više odgovaraju veličini "M" prema Size Chart. Kupljene su na 50% popusta i prodajem ih po nabavnoj ceni - 2.800 din. Sebi ću poručiti broj veće... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 504 Napisano Decembar 11, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan. A i blizu da naletim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6222 Napisano Decembar 12, 2021 Drug član, 916 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Važi komšija, u prednosti si jer možeš da ih isprobaš pre kupovine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6222 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 916 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...