ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih za ovaj moj XT tegove za rucice, cisto da ih produzim, mnogo su kratke..Vi to znate, gde ima da se nabave u BG-u ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=2724&catid=25&Itemid=62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih za ovaj moj XT tegove za rucice, cisto da ih produzim, mnogo su kratke..Vi to znate, gde ima da se nabave u BG-u ? Imaš u bikershop -u (prodaju LOUIS) raznih boja, oblika i veličina na lageru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ih platio oko 10 evra u luisu.one najobicnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...