Jovan Ristic 5389 Napisano Decembar 6, 2021 Ne silazi, 4814 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Posle 5.5 Lucky Explorera (koji nije delo MV Aguste) stigao red da obradim i MV Agustu 9.5 Lucky Explorer. Deluje da je MV uložila dosta truda. Lepo su skockali agregat, dobro ogibljenje, masivan motor, još samo da vidimo kako će se pokazati u realnosti. Sve bitnije od podataka što sam našao, spakovao sam u tekst. Jedino mi je zasmetalo što nema podatka za potrošnju. Mislim da je to bitno da se uvek istakne kada je reč o toruing ili advendure motociklima. MV Agusta 9.5 Lucky Explorer - Po uzoru na Cagiva-u Elefant BJBIKERS.COM Na EICMA sajmu motocikala MV Agusta je prikazala potpuno svoj adventure motocikl koji nosi oznaku 9.5 Lucky Explorer. 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12560 Napisano Decembar 6, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje grafike su bile dok su sponzori bili duvan i alkohol. Šikni neki tekst o naj wow grafikama Promenio Decembar 6, 2021 član Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Decembar 6, 2021 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna nesto za cenu? Nasao sam nesto pa mouza moze nesto da se uporedi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6608 Napisano Decembar 6, 2021 Ne silazi, 6528 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ona sprava gore bi mogla da dobaci do polovine cene ove dole...možda nešto više u zavisnosti od opreme. Cenim da je to otprilike to...inače će teško da ide, kakvu god značku da okače. Ima toga već dosta, praktično svaka kuća ima neku svoju verziju moto SUVa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5389 Napisano Decembar 6, 2021 Ne silazi, 4814 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Alekre je napisao: Najbolje grafike su bile dok su sponzori bili duvan i alkohol. Šikni neki tekst o naj wow grafikama Vidiš, nije ti loša ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Decembar 7, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za text, već danima je gledam na netu, meni trenutno najlepši motor u klasi. Jedino što se ne bi složio sa konkurentima pre bih rekao da gađa Africu, Tenere i ekipu i snagom agregata i težinom, a i cenom verovatno Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5403 Napisano Decembar 7, 2021 (promenjeno) Drug član, 1936 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Super je tekst, osim dela gde xtz 700 nazivaš "Tenera" Motor u imenu nosi naziv pustinjske oblasti u Sahari , tj. nacinalnog parka, koji se zove Ténéré (muškog roda). Kako i zašto je kod nas često prekršten u "Tenera" i šta to znači - uvek sam se pitao. Znam recimo da postoje pelene za decu Tenera, ali verovatno nije dobio ime po njima Promenio Decembar 7, 2021 član antir3ality 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6608 Napisano Decembar 7, 2021 Ne silazi, 6528 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ime je dobila upravo po toj oblasti, kako je bio običaj u to doba, da se sprave "krštavaju" po pustinjskim destinacijama...za koje su bile i namenjene (Africa, Djebel, Dakar..) A mi smo majstori da prekrstimo onako kako nam odgovara, bez mnogo smisla. Često po Vuku, uglavnom posprdno, ali kada se odomaći...kraj, ne promeni ga niko više. prim. Tenero na italijanskom znači nežno, mekano. Pošto su pelene u pitanju, a pri tom ženskog roda, onde tenerE...mekane, nežne.. Ali ovo sa motorom nema nikakve veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2388 Napisano Decembar 7, 2021 Andragog, 4967 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ovaj Lucky Explorer 9.5 ali je nešto mnogo težak. Moja GS krmača 228kg stara 20god i 1150ccm, ovaj 931ccm 220kg, mnogoooo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Decembar 7, 2021 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Grafike dizaster.Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Decembar 13, 2021 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan On 12/6/2021 at 4:55 PM, Jovan Ristic said: Posle 5.5 Lucky Explorera (koji nije delo MV Aguste) stigao red da obradim i MV Agustu 9.5 Lucky Explorer. Deluje da je MV uložila dosta truda. Lepo su skockali agregat, dobro ogibljenje, masivan motor, još samo da vidimo kako će se pokazati u realnosti. Sve bitnije od podataka što sam našao, spakovao sam u tekst. Jedino mi je zasmetalo što nema podatka za potrošnju. Mislim da je to bitno da se uvek istakne kada je reč o toruing ili advendure motociklima. MV Agusta 9.5 Lucky Explorer - Po uzoru na Cagiva-u Elefant BJBIKERS.COM Na EICMA sajmu motocikala MV Agusta je prikazala potpuno svoj adventure motocikl koji nosi oznaku 9.5 Lucky Explorer. Što se potrošnje tiče ako je kao kod ostalih MV Agusti onda će biti dosta velika. Moja Brutale 800 ide oko 10l/100km muške vožnje. Kada sam po stranim forumima gledao šta drugi kažu za potrošnju oduševio me je komentar: "Ako imaš para da voziš MV Agustu onda ne razmišljaš o potrošnji"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...