hoze 153 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem jaknu americke firme SCOTT. Noshena je ove sezone i u izuzetnom je dobrom stanju. Turing model, sa skidajucom termo postavom i tvrdim protektorima na laktovima, ramenima i ledjima. Velicina - XL. Sastav je cordura / gore-tex, ima fluo trake na ramnima i ledjima, kajseve za podesavanje na struku i rukavima. u pitanju je pravi gore-tex....kol'ko da ne bude zabune....cena 150e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 2, 2008 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nova oprema na pomolu! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Nova oprema na pomolu! ;D nadam se do decembra ako sve bude ok. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Novembar 3, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Goratex za 150 e ???? Da je moja velicina istog momenta bih te zvao da je rezervisem makar te probudio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Нашао се данас са Хозеом надајући се да ми неће бити много велика, али није тако. Јакна је заиста очувана и вреди сваки евро... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Novembar 5, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нашао се данас са Хозеом надајући се да ми неће бити много велика, али није тако. Јакна је заиста очувана и вреди сваки евро... Uf, dobro je... Dok ja stignem do BGD-a neko ce mi je maznuti ispred nosa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Нашао се данас са Хозеом надајући се да ми неће бити много велика, али није тако. Јакна је заиста очувана и вреди сваки евро... Uf, dobro je... Dok ja stignem do BGD-a neko ce mi je maznuti ispred nosa pa pozzuri T-Zex ;D juche se nadjoh sa SpaVetom upoznah i lepo isprichah...nadam se ponovnom druzzenju ako ne pre ono na Zzabljaku tachnije na "Chistoj strani" da upozna sve chari snowbordinga...elem,poshto ima zainteresovanih 3-ca bjb-ovca samo ??:o ??? a nisu svi iz bgd-a da kazzem da potrebni GABARITI za jaknu su MINIMUM 180 cm i 85 kg pa na vishe... nadam se da niste svi fit kao SpaVe i Aca-pn (POSEBAN POZDRAV) ...znachi idealan je bjb-ovac koji sa poshtovanjem prati temu "DRUMSKE KAFANE" i rado proverava klopu i pice u istim...Taki bjb-ovac neka se javi na 063 631 264 i zakazujemo klopu u nekoj kavani... pre probe jakne ;D,NARAVNO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 5, 2008 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A...jel mogu ja samo u kafanu? ;D ;D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Novembar 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan .znachi idealan je bjb-ovac koji sa poshtovanjem prati temu "DRUMSKE KAFANE" i rado proverava klopu i pice u istim...Taki bjb-ovac neka se javi na 063 631 264 i zakazujemo klopu u nekoj kavani... pre probe jakne ;D,NARAVNO Evo ja, ali sumnjam da bi i meni jakna odgovarala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan .znachi idealan je bjb-ovac koji sa poshtovanjem prati temu "DRUMSKE KAFANE" i rado proverava klopu i pice u istim...Taki bjb-ovac neka se javi na 063 631 264 i zakazujemo klopu u nekoj kavani... pre probe jakne ;D,NARAVNO ja znam da bi meni odgovarala ali trenutno nemam u planu da pazarim tako nesto, citaj nema plate jos uvek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan A...jel mogu ja samo u kafanu? ;D ;D :D sa tobom ka kraj sveta a ne samo u kafanu.!! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan .znachi idealan je bjb-ovac koji sa poshtovanjem prati temu "DRUMSKE KAFANE" i rado proverava klopu i pice u istim...Taki bjb-ovac neka se javi na 063 631 264 i zakazujemo klopu u nekoj kavani... pre probe jakne ;D,NARAVNO Evo ja, ali sumnjam da bi i meni jakna odgovarala! pa nisam te josh upoznao nazzalost,ali prvom prilikom cu se potruditi da overimo kavanu mada za jaknu nisam siguran da ti nebi odgovarala poshto je probao lik 190cm i 106 kg i bila mu je ok. :o :o mada ako prebacujesh ove gabarite moram da uzem pozajmicu kada budemo u kafani ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ZNACHI,SRECNI DOBITNIK JE ....Neboisa sa foruma...neka ga lepo sluzZi uz buduci motor :D mozZe Lock... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Novembar 6, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( :'( :'( znao sam... lockujte ovo da zaboravim sto pre... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...