Boris 0 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sydney, Australia Prijavi odgovor kao problematičan Pusti diskove i cuda,nego reci ti nama kavo je vreme u Australiji?Jel grize riba........... ;D ;D ;D ;D ;D,mislim stvarno nas drzis u neizvesnosti.... ;D ;D Propali smo, brate. Jel ne vidis da je ekonomski apokalips? Nema vise to "vreme" - nemamo para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su tamo cijene dijelova odnosno koliko bi koštala mašina za Busu ? Da, jel možeš da saznaš koji je ovo turbo odnosno njene karakteristike ( A/R i Trim )? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Novembar 8, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Nadjite nizbrdicu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan sva cast za dizajn prelepo izgleda sa prednjom maskom od 636 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li sigurni da ce ram moci sve to da podnese.....inace svaka cast.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Decembar 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel ima nekih novosti u vezi ove zverke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrcina 0 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: VRDNIK Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast momci dobra vam ta raketla. kod nas su jeftine pelene ja castim za probnu voznju ;D ;D ;D p.s. pozdravite mi coper rida ako budete isli u tasmaniju :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 9, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Projekat je perverzija, ali ja se tu suocavam sa dilemom (ili bolje receno trilemom : Malo gasa = trokira Malo vise gasa = pune gace fekalija Jos malo gasa = ne smijem ni da zamislim.... (...jaci gas i gas do daske sam izostavio iz trileme, ne pada mi nista na pamet ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 145 Napisano Decembar 9, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Bice tu problema sa zakonom fizike. 420 ks na ( od oka ) 250 kila ??? kako izvuci maksimum sa relativno obicnom zadnjom vilom? Bas bi bilo lepo da drag napise nesto o ovome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Decembar 10, 2008 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Al ga je opravio, svaka mu cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 10, 2008 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Wideli mi u Istanbulu neshto "relatiwno" slichno .. Dodushe nije naked, ali ima oko 470 HP ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan oce li skoro proba tog motora i neki snimak ,zvuk npr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan A gde sam ja bio do sad ??? Sve vreme se kikocem u sebi (kao skituljko) i razmisljam kako se onaj dzinovski puz tj njegova skoljka zaglavila ispred agregata... a kad videh kocnice,TACKA.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Decembar 15, 2008 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li novosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeonWalker 0 Napisano Decembar 15, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan ovih dana vadim nov pasosh pa me interesuje kad bi mogao da dodjem tamo kod vas da vidim to cudo(necu tj nesmem ni da ga pipnem a kamoli da probam)mada prvo moram u shvicu da kupim patike i josh neshto da mogu tamo lepo da dodjem.....jaoooo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris 0 Napisano Decembar 16, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sydney, Australia Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Izvinite sto nisam posetijo par nedelja. Izgleda da ce biti na putu oko naseg bozica. Staramo da nekako sakrimo elektricke stvari, kablevi, itd (elektricar ce sigurno da se ubije od muke). Odma cu da javim sa slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Decembar 22, 2008 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Izvinite sto nisam posetijo par nedelja. Izgleda da ce biti na putu oko naseg bozica. Staramo da nekako sakrimo elektricke stvari, kablevi, itd (elektricar ce sigurno da se ubije od muke). Odma cu da javim sa slikama. Nemoj da na zaboravis, cekamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Decembar 25, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Pored vec navedenog padobrana jos jedna sitnica - KRILA radi lakse upravljivosti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan i eto. doshao je i taj dan. smorio sam se i necu wishe u zhiwotu da radim bilo kakwu preradu motora. jednostawno - nema swrhe. SWAKA CHAST! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 6, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad sam upratio i carbon wheels. Vidjeh neki dan zadnji za CBR1000RR u izlogu, tricavih 2300 eura. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Januar 7, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stvarno extra,ali moram nesto malo da zamerim. Naravno izvinjavam se tvorcima ove mashine ovo je čisto razmišljanje naglas. Zar ne bi bilo lepse da je napred neka custom ili prepadjena maska tako da bude totalni unikat. Cisto da se ne pomisli odmah na neki model kad se pogleda bajk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ludilo,nego ima li sta novo kod vas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ne silaze sa makine,nemaju vremena da pisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Januar 13, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ne silaze sa makine,nemaju vremena da pisu. A mi neka cekamo... Neka, tako nam i treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi, dajte malo slika, teksta, zar hoćete da sahranite jednu od najboljih tema !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...