Andrej_Hotstepper 7306 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Beverli 300 je prošle godine bio 5000e. Beverli HPE 300 2021 je bio 5500e. Puno para ali za taj motor - fenomenalno. Ovo - 7500e ... Fogerabaret.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano Novembar 29, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mada sada kada malo bolje razmislim razlika izmadjeu forze 750 i x adv je samo u zicanim felnama? Ili ima jos neke razlike? A razlika je 1500e? Ne znam cime mogu da opradvaju tu cenu za 350? Ne znam sada mi je jako vruca glava Promenio Novembar 29, 2021 član stikis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7306 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima razlike i u vešanju, hod suspenzije. Ili grešim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Novembar 30, 2021 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, boza_kg je napisao: Nisam još nigde našao zvanično cenu za ADV 350. Još uvek se priča o procenjenim i pretpostavkama, pa i na francuskim stranama. Gde si pokupio info o ceni u Frencuskoj? Na UK stranama pominju oko 6.000 funti, što je preko 7.000 €. Pre 13 sati, stikis je napisao: Upravu si, nije pouzdana ona slika sto sam je okacio, ne znam na netu sam negde naleteo kada sam trazio. Ali postale su sulude cene, kapiram inflacija i sve ali ovo je bas otislo mnogoooo Pa za te pare bih dosao jos malo i uzeo cb650r koja je ustvari moja bila prva zelja ali skuter mi je prakticniji zbog prostora za ostavu. Ali da ne idem sada sa teme. Po meni ovo je mnogo para za 350, lep je sve super ali mnogo To je zvanična cena na Hondinom sajtu za FR. Mada, sad vidim dole "Turnkey price", što bi moglo da znači dosta toga (pogotovo sa lošim prevodom), ali ne verujem da bi uopšte stavljali cenu da nije to to. Promenio Novembar 30, 2021 član JunioR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4903 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 3718 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bre gledah na https://moto.honda.fr nigde ne nađoh cenu. Daj link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Novembar 30, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan https://moto.honda.fr/motorcycles/range/scooter/adv350/specification-and-price.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4903 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 3718 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan E fala. Malo mi bode oči ova zvezdica pored cene A videćemo uskoro i preciznu i tačnu informaciju, neće pobeći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano Novembar 30, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam cene i drugih motora od 200-300e su im nize cene nego kod nas... Jer je opste poznatno da prosecan francuz zivi bednije od nas pa im treba da im bude niza cena Sve sve i da je cak 500e skupolji od forze pa jos nekako da progutas pricu ali 1000e je kranji bezobrazluk po meni. Ali odavno je ovde nenormalno postalo normalano. Meni je prelep motor ali ova cena za skuter od 350ccm mi je ipak prevelika. Ispod svake cene i drugih motora stoje zvezdice, ali videcemo Promenio Novembar 30, 2021 član stikis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4903 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 3718 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide to tako. Francuzi naruče recimo 10.000 kom nekog modela motora, a Srbi 20 komada, i to verovatno iz treće ruke. Nisu isti uslovi. Plus imaju luke gde stižu kontejneri, verovatno manje administracije i sve drugo bolje organizovano, što utiče na cenu... Ali polako, još je rano za zaključak da će kod nas biti 1.000€ skuplje. Videćemo, što bi rekli slepci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano Novembar 30, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve to stoji i da je vece trziste i veca konkurecija sve to mogu da razumem. Ali kako je onda razlika izmedju npr forza 5999 u fr a kod nas 6200, zasto tu nije razlika 1000e? Veliki X adv je kod njih 12299 kod nas 12500. Ali videcemo sta ce biti, ali cisto sumnjam da nece da drapnu cenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6746 Napisano Novembar 30, 2021 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Na onom klipu sa sajma, reče onaj direktorčić da će biti nešto skuplja od Forze. U Italiji je "obična" Forza 6.100. Pomenuo je još da će prvi primerci ADV biti sa originalnim top koferom. Za sada toliko, ne pominje se još cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: 4700e za 125cc?? Ma ne verujem...mora da je neki zajeb...nema nikakvog smisla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4903 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 3718 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kako zajeb. Zar nisi odgledao promo video? Za 4.700 evrića budeš baja do jaja, odvezeš se malo do plaže, malo procunjaš po gradu, laganica malo i po divljini, pokupiš plavojku sa extra pozadinom i odvezeš se u svetlu budućnos'. Šta tu ima nejasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha....a sve to ulazi u cenu...? Onda ok...slazem se..korektno skroz.. :):):):):) Inace taj na snimku deluje jace...a i oznaka je valjda 360.. Videh skoro...Aprilia nudi neki SR GT 200 za 4500...zato mi nine jasan Kymco 125 za 4700.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4903 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 3718 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, video je od 360-ice. A mislim da je šampion 125cc klase XMAX Tech, komentarisali smo već. Yamaha XMAX 125 Tech - 62e/m WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha XMAX 125 Tech - 62e/m, 2021. godište, Scooter, Beograd. Cena 5.340 € - Motori - Polovni Automobili I to već neko vreme bogami. Ccc, greota, niko da smisli nešto skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ma poludeli skroz bre... Skuteri polako gube smisao.. Mislim kada se uporede sa cenama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4903 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 3718 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno se smejem sam sebi, nažalost, ali meni su ove cene smešne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6746 Napisano Novembar 30, 2021 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Grešiš. Na zapadu je dozvoljeno imaocu vozačke dozvole B kategorije, da vozi skuter (motocikl) 125ccm do 11kw. To je mnogima validna opcija za odlazak na posao. Uopšte, skuter kao prevoz, mnogima bude interesantan zbog gabarita, jednostavnosti, potrošnje, osiguranja...pa i cene. Nije to tamo tako nedostižno kao ovde. Ima tu naravno i tržišne politike, u tom smislu su tako visoke cene, posebno za 125, jer je interesantan većem broju eventualnih kupaca. Na primer i motorići od 50, po meni koštaju jako puno....ali zato što je i želja velika da se poseduje. Mislim da je RS 50 nova negde oko 4000€. To što je kod ekonomskog tigra 5 glava dobra plata.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4903 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 3718 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mudre reči od tebe @pronto, kao i obično, ali nisu nešto utešne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6746 Napisano Novembar 30, 2021 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u stvari hteo da dam komentar na post pre tvog....na smisao skutera...ali dobro. Često mi se to desi kada se raskuckam, pišem, brišem. Ljuta istina, što svežija, uvek najmanje boli. Uteha....eh, ako se već do nje dođe, znači da odavno nije valjalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je vise bila ironija.. Skuter je itekako smislena sprava...i da su ljudi kod nas pametniji velika vecina bi imala po jedan bas za te stvari...posao-kuca..prodavnica...itd..da olaksaju sebi zivot u gradu.. Samo sto uz takve cene za nabavku skutera sve gubi smisao...na to sam mislio.. Eto jedan xmax..ili forza od 300ccm...koji su po meni prava mera za sve potrebe danasnjeg coveka..kostaju 6200e klot... Po meni, nekom prosecnom coveku u ovoj zemlji moze biti samo u snovima.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano Novembar 30, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno i nazalost istinito. Evo ja sam gledao da bih izbegao guzvu po gradu, parking, gorivo... Sa ovim cenama sve to gubi smisao "ustede i zdravog razuma"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3485 Napisano Decembar 4, 2021 (promenjeno) Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Momci da pomognem,cena u AT Promenio Decembar 4, 2021 član Vampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Decembar 5, 2021 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije velika razlika u odnosu na nas, kod njih ce sa koferom biti oko 7000 evraSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3485 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Da ponuda sa koferom je 6990. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...