Speedrunner02 56 Napisano Novembar 28, 2021 U prolazu, 83 postova Lokacija: Opstina Kula Motocikl: Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da se ponovo predstavim jer me duze vreme nije bilo. I konacno sam se vratio sa posla preko i trebalo mi je malo vremena da odmorim mozak. Otisao sam, ali pre odlaska sam rekao da cu probati da odem za mehanicara... Neki ce znati razlog neki ne... Necu da ispadne da namerno skupljam lajkove ili sta ja znam... Ali imao sam cilj da se necu vratiti na forum dok ne postignem nesto oko tog cilja... I moram vam iskreno reci svim forumasima da sam imao mnogo padova, a uspona nigde na vidiku nije bilo. Motor mi je trenutno u fazi popravljanja, tj. nije za voznju i hteo sam sam da ga popravim i da vidim sta mogu i kako mogu da napredujem. Ali ono sto sam hteo da kazem jeste da sam krenuo vanrednu skolu za kamiondziju i da imam predmet gde se radi oko motora... I toliko mi je legla ta tema, toliko mi je lako islo to ucenje oko te teme da sam jednostavno morao da upalim forum i da kazem forumasima da ne odustajem i da cu isprobati sa ciljom i ako mi uspe, ako me vidite vozeci moj motor znajte da je uspelo To bi bilo to od mene pokusacu naravno sad da budem aktivniji. Sledece godine opet idem na 6 meseci preko da radim, ali naci cu nacin da budem i tad aktivan na forumu, ali makar malo vise od pomoci drugim forumasima oko problema oko motora, pregleda voznji po raznim zemljama itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Са срећом ти била оправка и још лакше учење и срећом полагање кад му дође време Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bitnan je cilj i volja. ako to dvoje imaš ideš dalje ako nema jednog od to dvoje bice daleko teže jer onda je netko treci umješan i ishod je upitan. neka mehanicari ne zamjere ali mehanika je skup elemenata koji rade po utvrđenim principima, shvatiš to i na konju si. naravno nadograđuje se mehanika svakodnevno ali korak po korak i znanje. samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Speedrunner02 56 Napisano Novembar 28, 2021 U prolazu, 83 postova Lokacija: Opstina Kula Motocikl: Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ПИпезос je napisao: Са срећом ти била оправка и још лакше учење и срећом полагање кад му дође време Hvala. Pre sat vremena, mile fazer je napisao: bitnan je cilj i volja. ako to dvoje imaš ideš dalje ako nema jednog od to dvoje bice daleko teže jer onda je netko treci umješan i ishod je upitan. neka mehanicari ne zamjere ali mehanika je skup elemenata koji rade po utvrđenim principima, shvatiš to i na konju si. naravno nadograđuje se mehanika svakodnevno ali korak po korak i znanje. samo napred. Slazem se... Hvala puno takodze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...