PICASOO MZ 425 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce pre biti da ih Rusi prave. Izgleda ipak da su Poljaci (http://polandpoland.com/dabroszyn.html) P.S. Przepraszamy za OF ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Avgust 4, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Mixa ove su bas opustajuce, super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 11, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Avgust 11, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 11, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Chek' bre, imam ja josh koju ----------------------------------------------------------------------------- Nije neka ali nije losha s' obzirom na objektiv i velichinu cveta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 11, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Avgust 11, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo... .Ja bas volim cvece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Avgust 11, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mixo cojece ti si poceo da kidash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Septembar 30, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Domacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Domacin Koooliko ociju? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fuj! Zašto samo insekte... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uhvatio neku bubu u sred polaganja jaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 14, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan U mom dnevnovnom boravku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan U mom dnevnom boravku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 363 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo par fotografija i od mene... =) ko je bio na vikend vožnji na Mačkovom kamenu možda i prepozna da su odozgo... meni su veoma drage, jer ovako kada ih gledam kontam da imaju neku priču, e sada vi procenite... inače, fotografisao sam ih fujijem s9600. što se podešavanja tiče sve je bilo na automatici, sa stativa. bez blica ako se ne varam i ako me sećanje dobro služi. izvolite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 20, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan macak tu iz mog kraja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 20, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo, prelep je dušicaaa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 21, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Heheh nije li Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N_E_R_O_N 2 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da se pridružim macro sekciji... PS Ove slike sam postavio i na dizjan zoni pod nikom czarkovic, čisto da ne bude zabune... 1. 2. 3. 4. 5. Biće još... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 30, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan uu...pauk je extra...koji je aparat u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N_E_R_O_N 2 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Canon EOS 40d + macro 100mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N_E_R_O_N 2 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo još par fotki... moram malo glavu da odmorim od CS-a 1. 2. Vrh hemijske olovke 3. novčanica od 1000din 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo se vika macro... ;D Bravo majstore...!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...