Endurac 954 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 1 va je vrh Odlican efekat sa kapljicama, ti ako nastavish , eto majstora nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 9, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kivuze! Prva je odlicna, na ostalima mi jedino smeta pomalo cudan kadar, ali su simpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan bas mi je drago da vam se svidja ;D a kad smo vec kod mojih fotki...jel bi mogli da mi odgonetnete zasto ne mogu da slikam sa blicem u super macro modu...u pitanju je aparat olympus fe 5000... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Jun 9, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze iz razloga sto je super makro za bas blizu, a blic na tolikoj razdaljini ne znaci nista zato sto puca mnogo preko predmeta slikanja. Bar sam ja tako ustanovio na mom starom fujiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da si u pravu kad bolje razmislis jeste tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Jun 12, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Njuska i oci od jednog vilinog konjica. Popizdecu dok ne kupim pravi makro. Ubi me ovaj plitak DOF. Zviznuo sam jedno 60 komada sa ovom obrnutom 50icom i jedva izdvojih par komada da ne odu u kantu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...druze, zato kad padne 100ka, ima da iCuvas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan fuj... *Muljaz, dodaj blic i zavrni blendu josh malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan rucni sat i cetkica za zube... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 16, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...au ta 100ka ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Da, ludilo, nisam je josh prakticno ni koristio za macro, evo tek se uhodavam...') Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu Marko, cetkica je do-jajcana...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Jun 17, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan fuj... *Muljaz, dodaj blic i zavrni blendu josh malo... Nemoj da mi se gadis po slikama ;D Blic nemam eksterni, a kad namontiram ovaj nastavak onda mi integrisani prebacuje iznad. Jos na mestima na kojima se ovo slika nema sanse da se svetla poboljsaju. " Ona samo ucini zuuuuuu i ode...pitaj Boga kolika je to brzina" I nema vise zavrtanja blende posto mi onda ostane samo mali kruzic kroz koji mogu nesto da nahvatam. Cetkica je odlicna iako nisu moje omiljene boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pricao sam sa Veveom, on je prebacivanje blica resio tako sto je zalepio papir traku oblika polusfere na flash...Probaj tako? Da skratish ugao.. Cek da probam u fotoshopu da nacrtam... sec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pricao sam sa Veveom, on je prebacivanje blica resio tako sto je zalepio papir traku oblika polusfere na flash...Probaj tako? Da skratish ugao.. Cek da probam u fotoshopu da nacrtam... sec Cek' jel' obican beli (kancelarijski) papir u pitanju...? Jel' ima nesto tvrdje (kao kartoncic i sl.) pa na to da bude zalepljen beli papir u suprotnom, pretpostavljam da bi se lomio...(pa bi uplasio bubamaru ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Na brzaka smo popricali, pretpostavljam da je tako, tj, ja bih tako uradio. Mislim da je za macro fotografiju, kao i za ostalo bitno da flash ne bude raspaljen od napred pa po sred, vec upravo treba da doda teksturu , oblik, pa ga je najbolje pucati pod nekim uglom... Eksperiment je majka improvizacije, treba se igrati.... Mozda taj papir ojacati lepljenjem trake selotejpa od gore kako bi dobio lagani pad... Pretpostavljam da mzoe i karton ako ugradjeni blic nece da se savija nazad, evo primera momka koji je uradio dosta dobre macro fotke sa 100m 2.8, uzeo je karton u obliku latinicnog slova L i zalepio na Canonov blic od gore pa savio ostro pod 45`.... Mozda i ogledalce da se doda sa strane da malo baci svetla nazad , tj sa strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Jun 18, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene amatera jedna, slikana amaterskim powershot-om (slikano u zvoniku manastira sv. Nestor) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da ga uslikam pre nego sto mi je zapalio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 21, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Im`o sam i ja jednog`, n`o mi uteka`. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Jun 21, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna sa fokusom tacno na oku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna sa fokusom tacno na oku A jesi ga fokusirao...svaka (ti dala) cast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 2, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ko to reko da rumun ne ume da napravi pivuuu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3233 Napisano Jul 2, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ko to reko da rumun ne ume da napravi pivuuu ;D A ti fotku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 4, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ko to reko da rumun ne ume da napravi pivuuu ;D Ima i traktora sa ovim imenom, ne znam da li ih prave Rumuni ili Poljaci... BTW Odilcna fotka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Dobra,dobra fotka Bendzi! Ima i traktora sa ovim imenom, ne znam da li ih prave Rumuni ili Poljaci... Mislim da ce pre biti da ih Rusi prave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...