Jovan CBR 22 Napisano Novembar 16, 2021 (promenjeno) U prolazu, 20 postova Lokacija: Ruma, Srbija Motocikl: Honda CBR 1000F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, kupio sam viljušku i felnu od f2 da namontiram na f1 (zbog šire gume), da li neko zna da li može na f1 viljušku ta felna i kako, kakav je proces... Promenio Novembar 16, 2021 član Jovan CBR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23226 Napisano Novembar 16, 2021 Integrisan, 9848 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze... Radio sam na svojoj hondi upravo to, prodje vise od 10 godina ali ono cega se secam rado cu sa tobom podeliti Pricamo li o prednjoj viljusci i felni ili zadnjoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan CBR 22 Napisano Novembar 16, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Ruma, Srbija Motocikl: Honda CBR 1000F Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23226 Napisano Novembar 16, 2021 Integrisan, 9848 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Onda je stvar jednostavna, koristis felnu od f2 modela, ne mora se nista resto menjati, samo podloska do viljuske sa strane lancanika se dodaje, 5mm debljine. Evo kako je kod mene izgledalo, ja sam i prednji kraj menjao, da i napred bude 120 umesto 110 gume i ketridz ogibljenje... Tu je zamena komplikovanija, tj. potrebno je vise delova kupiti od novijeg modela. Sa 170 nazad a 110 napred, ciklistika ce biti totalno poremecena. Da ne pojasnjavam posto to ne radis. P.S. Nosac lancanika sam koristio original, od F1 (sc21) modela i blatobran se mora skinuti, udara u gumu (onaj standardni, od F2 pasuje na sraf) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan CBR 22 Napisano Novembar 16, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Ruma, Srbija Motocikl: Honda CBR 1000F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno druže, živ bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23226 Napisano Novembar 16, 2021 Integrisan, 9848 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Obozavao sam taj model! Napravio nekoliko tipova spanera faznog lanca, ugradio stik bobine od cbr1000rr, izbacio pumpu goriva... Vozio se 10 godina i samo ulje menjao, bukvalno. Vidi grane, preradio mi Robert, i top... Da ne poverujes kako se culo. Uzivaj i okaci koju sliku radova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23226 Napisano Novembar 17, 2021 Integrisan, 9848 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, N.F.S. je napisao: samo podloska do viljuske sa strane lancanika se dodaje, 5mm debljine. Ispravka!!! Podloska ide sa desne strane, izmedju nosaca kljesta i viljuske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan CBR 22 Napisano Novembar 18, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Ruma, Srbija Motocikl: Honda CBR 1000F Prijavi odgovor kao problematičan Još samo da te pitam ovo, jel si lančanik zadržao od f1 ili si stavio drugi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23226 Napisano Novembar 18, 2021 Integrisan, 9848 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lancanik,i njegov nosac od f1, probacu da nadjem sliku negde... P.S. Ne mogu naci slike radova... Uglavnom, koristio sam samo felnu od novijeg modela, osovina, caure, hard gume, nosac lancanika i lancanik, disk... Sve je skinuto sa originalne felne i napakovano na ovu siru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan CBR 22 Napisano Januar 6, 2022 U prolazu, 20 postova Lokacija: Ruma, Srbija Motocikl: Honda CBR 1000F Prijavi odgovor kao problematičan Posle nekog vremena, urađeno! Veliko hvala @N.F.S.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...