acim 765 Napisano Octobar 29, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Napravio ga je Marcus Carlsson iz Švedske, kao mešanca između Suzukija TL1000S i Husqvarne Roadracer iz 1930. godine. Agregat je V-Twin iz TL-a 1000. Evo i zvuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Juuuu, sto je ovo meni ruzno, ali stvarno... Verujem da je smanjen otpor vazduha, ali je ruzno za medalju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Husqvarna je specijalista za motorne testere. Dali su jednoj steroide i ugradili 2 tocka Juuuu, sto je ovo meni ruzno, ali stvarno... Verujem da je smanjen otpor vazduha, ali je ruzno za medalju... I to zlatnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Octobar 30, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan lele lele,al je ovo ružnoooooo...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 30, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Kao deciji crtez! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Mart 2, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je motor odvratan, a ovaj komentar za testere uopste nije na mestu. Ocigledno se nisi sretao sa ovim motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je motor odvratan, a ovaj komentar za testere uopste nije na mestu. Ocigledno se nisi sretao sa ovim motorima. Ovo je naravno bila shala a grim face sam stavio zbog ruznoce motora... Znam sta Husa moze A i ovo nije Husa nego TL1000S zar ne? Suzuki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A meni je bas lep, izgleda da je fora da ili ti se bas svidi ili ti je odvratan P.S. Svedjani su stvarno lud narod,kakve samo prepravke prave na kolima/motorima, nije ni cudo sto je ovaj lik sam sastavio ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 2, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Meni je VRH!!! Nisam nesto mnogo probirljiv... A Husa je odvratna blago receno... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan mesanac sachs madass a i r keca smesan je ali to mora da ide ko fiuuu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1931 Napisano Mart 2, 2010 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja ovo ne bih vozio sve i da mi ona plava sedi pozadi. Ili napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 3, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ja ovo ne bih vozio sve i da mi ona plava sedi pozadi. Ili napred Ja bih vozio sivu, narocito plavu, nekako mi mnogo aerodinamicnija. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 3, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan ja ovo ne bih vozio sve i da mi ona plava sedi pozadi. Ili napred Ja bih vozio sivu, narocito plavu, nekako mi mnogo aerodinamicnija. ;D A i boljolj je opremi, ima airbegove.... ;D ;D ;D Dosta bre offovanja... Meni se motor svidja bas zato sto je ruzan... Mada sam ja malo cudan po tom pitanju... Kao sto mi se svidja opasno Corrado kod automobila a opasno je ruzan.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 3, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je motor odvratan, a ovaj komentar za testere uopste nije na mestu. Ocigledno se nisi sretao sa ovim motorima. Decko, tema je od pre dve godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...