mitri 1847 Napisano Jul 26, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Evo prvih slika Kawasakijevog noviteta za 2007 godinu : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2741 Napisano Jul 26, 2006 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Mmm ovo mi se doopada :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jul 26, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Fantastic! Ali pretpostavljam da ce "cijena biti prava sitnica" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 26, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj model je nastao na platformi ER-6 , tako da ce cena sigurno biti pristupacna , svakako ce biti jeftiniji od direktnih konkurenata - Stroma 650 i Multistrade 620...a i lepsi je od njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 27, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj model je nastao na platformi ER-6 ' date=' tako da ce cena sigurno biti pristupacna , svakako ce biti jeftiniji od direktnih konkurenata - Stroma 650 i Multistrade 620...a i lepsi je od njih... [/quote'] Nema uvrede,naravno ...ali poshto vidim da je agregat+ram+izduvni sistem+kompletan zadnji kraj uzet sa ER-6 ne vidim ni jedan razlog zashto uporedjenje sa dotichnim..... Tj.ako se npr.vlasnik V-Stroma 650...a opet npr.nash Schmajserica naljuti,mogao bi da ga uzme(mislim na kavu) i stavi u dzep :shock: ....ako ima shorc onda u kofer od stroma!!! ps.Maxia je Veeeliiki kofer :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 27, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Meni se nikako ne dopada negiranje samog koncepta auspuha kod Kawe... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 27, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Opet ovi Stromini svedoci kukaju i k...aju :? Ova Kawa nema blage veze sa V-stromom, pre da se naslanja na neki nagovestaj od (meni omiljenog) TDM-a u extra jeftinijoj varijanti. A sto se cene tice, pa bice mozda za neosetnu nijansu skuplji od ER-a(5300E) a jeftiniji od Z-750 (6300E), pa ce kao takav imati ozbiljnu cifru prodatih modela... Osim prednjeg fara, koji kao da im je i na par zadnjih modela dizajnirao neki Kineski politicki zarobljenik, nemam zamerki na dizajn na prvi pogled. JAKO bih ga voleo u svojoj garazi :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 27, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto Dexterr kaze, prednji far mu je malo ........., ali ostatak motora je lep i bas podseca na ER-6 u enduro verziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jul 27, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ova Kawa nema blage veze sa V-stromom, pre da se naslanja na neki nagovestaj od (meni omiljenog) TDM-a u extra jeftinijoj varijanti. A sto se cene tice, pa bice mozda za neosetnu nijansu skuplji od ER-a(5300E) a jeftiniji od Z-750 (6300E), pa ce kao takav imati ozbiljnu cifru prodatih modela... Bas tako... mikro TDM replica Ja sam cuo da ce cene biti oko 5600 za model bez ABSa i oko 5900 za model sa ABSom - po meni, razlika u ceni je opravdana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jul 27, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo vrlo lepo..ako bude imao ok cenu..prodavace se i to bas dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 27, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 5600 je bezobrazno povoljna cena za ovako sexy paket na 2 tocka! !! Jos samo da mi se kolena ne vuku po zemlji kad sednem na nj' i bice super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 27, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi pade na pamet danas i cini mi se, bar po slici, da ovaj motor nekim delom podseca na Freewinda, samo sto mi Freewind izgleda nekako duzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 27, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Po meni, jako lijep motor! Bas mi se svidja. Gospodo, meni se cini da je ovo castovni nasljednik legendarnog KLE-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 27, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan To bi trebao biti naslednik KLR-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 27, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan To bi trebao biti naslednik KLR-a. Cale , otkud KLR , kad je ovde u pitanju TWIN agregat - isto kao kod KLE... Bilo je i ocekivano da ce Kawasaki prosiriti paletu modela na bazi agregata koji se ugradjuje u ER-6n/f...isto kao sa Twin500 paletom ( GPZ500 , ER-5 , KLE500 , EN500 ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 28, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi KLE, KLR, ovo je cistokrvni GPZ500 u kulturnijoj haljini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 28, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja. Pogotovo sto se cini da je vislji i duzi od er6f/n, te ne bi trebalo da predstavlja problem onima sa dugim nogama. Sa slika mi se cini da je ugao prednje viljuske, sem sto su i prednja i zadnja viljuska poviseni, povecan i time dobijeno bitno povecanja medjuosovinskog rastojanja. El ima neko kakve podatke o ovom modelu, ili treba da i dalje zakljucujemo po slici. Takodje, cini mi se da visina kormana nije promenjena, samo je korman prosiren. Sto se mene tice, bice to lepo motorce(kad mu se polupa far :twisted: ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 28, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi KLE' date=' KLR, ovo je cistokrvni GPZ500 u kulturnijoj haljini [/quote'] :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...