MoToM 3861 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, lalajko said: Dobro, i to smo zavrsili. Uccia što manje videti je veliki plus! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Novembar 14, 2021 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Zuba87 je napisao: Гледајући колико је Мир дуго пратио и угрожавао Дукати, рекло би се да би и боље резултате на Дукцу постизао од Бањаје&цо. Bi malo sutra. Mislim da je Mir imao svojih 5 minuta slave i da je to to. Možda ako 23e bude prešao na Yamahu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, rastkojokic said: Mislim da je Kvarta "one year wonder". Sledece godine nista od njega... Brzoplet je zakljucak ali nesto mi se cini da ce biti tako Ja sam ovo pomislio prošlu trku... Posle ove sam sve više ubeđen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Novembar 14, 2021 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nestabilan emotivno, slično Viñalesu samo u mnogo manjoj meri. Ako nije savršeno - ne valja ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Novembar 14, 2021 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kurta je za njih tata mata a i Yamaha.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve ove godine, za sve nedjelje provedene među ekipom i "peckanjem" između "nas i njih", zato što sam i danas vozio pun gas da bih stigao u 14:00 na start MotoGPa..Grazie Vale!!!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude priča sada samo o VR. Ne navijam ni za koga. Jednostavno volim taj sport. Volim kad vozač pokaže srce! Nekad mi je to bio Crutclow, pa Rins, pa Miller, pa Zarco, pa sada Martin i Bastijanini... Volim da pokaže zube neko od koga se to ne očekuje. Sledeće sezone srce bodri njih dvojicu. Pozdrav za Petrućija, i on je pokazao srce mnogo puta. Takođe, smatram da se KTM jako ogrešio o Ikera, nisu mu dali vremena da sazri. Žrtvovao ga je surovi kapitalizam zarad dvojice novopečenih "zvezda". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 14, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Super je što su test pomerili za četvrtak i petak, kažu nije popularna staza među vozačima, a još više termin testa. Herez 18 i 19 Promenio Novembar 14, 2021 član MOTOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Novembar 14, 2021 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Honda šalje... ne šalje nikog u Jeres. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne mogu Mira da svarim pa sve da je ne znam sta. Covek ima 1 pobedu, 13 podijuma 0 pol i titulu a mali hobit 53-4 pobede i djoku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мир има добру маму. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta mu vredi kad su sve pederi oko njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Кажеш да не можеш да га свариш, па ти износим необорив аргумент да ипак има неки квалитет Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16518 Napisano Novembar 14, 2021 Integrisan, 4946 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Zuba87 said: Мир има добру маму. Daj sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Након ове фотке, очекујем да нам се заплави форум, за следећу сезону 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Novembar 14, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, dvlns said: Ma ne mogu Mira da svarim pa sve da je ne znam sta. Covek ima 1 pobedu, 13 podijuma 0 pol i titulu a mali hobit 53-4 pobede i djoku Mir = jedna titula Dovla = 7 izlaska na Navak 7 > 1 , Dovla wins! Promenio Novembar 14, 2021 član filipfg 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan @filipfg ne znam odakle ti uopste ideja da mene trpas u pricu i od kada se mi to poznajemo Kazi mi koji je kriterijum po tebi potreban da bih mogao da iznesem svoje misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Novembar 14, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Sprdam se druze, izgleda da ste svi samo za korona temu, za bolje niste 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Колико се сећам, Влада има код куће неку вазу са Панонија ринга? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Mir je imao sreće. Kovid sezona. Kad smo saznali prošle godine da ćemo imati zipovanu verziju šampionata ja sam rekao drugarima "titulu ove godine neće uzeti najbrži nego će se ponoviti 2006. kad su se budale borile za pobede a titulu uzeo čovek iz senke. I rekao sam da titulu uzima Rins. (Ok, Suzuki sam pogodio). Suzuki je sezonu pre pokazao da je u neverovatnom usponu i da je konstantan. Pri tom, nestao je MM sa scene. Mir je rođen pod sretnom zvezdom. Takav je ovaj sport. Dani Pedrosa, 218 trka, 31 pobeda, 31 pol, 112 podijuma (to je više od 50% koje je vozio u GPu) i nikada šampion. Ali... U svojoj kategoriji imao pored sebe na stazi Rossija, Stonera, Lorenca i Markeza... Loš mu horoskop bio ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja koliko se secam pisemo u moto gp temi. Spominjao se Mir a sad sam tek odgledao trku i usao na forum. Vidim pljuje se Remi koji je makar imao 5 pobeda ove godine i sasvim legalno odvezao jednu trku za bodove a ovaj koji je celu sezonu vozio za bodove i upisao jednu jedinu pobedu postao sampion i to je kao ok. Onda se setim Pedrose koji ima pobeda i pobeda i nije uspeo da bude sampiNjon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan То је ок јер је био константан. Не верујем да постоји неко ко кука што Квартараро није узео прошле године? Није је заслужио. Чињеница је да нико од њих не би био ни на 70 бодова од титуле да се ММ није повредио. Ове је већ друга прича. Доста стабилнија сезона, а чак су и унапред знали на којој ће стази да возе. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zubo ne pricam iz ugla timova, menadzera ili sofera njima je sve ok broji se titula. Iz ugla navijaca, posmatraca, zaljubljenika u sport mi je ljigavo. Ljigav je i Remijev nastup danas ali to je jedan nastup. Samo ona budala sto sad kuburi sa vidom je pre koju sezonu zamalo pao u prvoj krivini u Valensiji i zamalo prepustio vec osvojenu titulu lezbejki. Istini za volju pre njega je penzioner u 2006 uspeo da usere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12522 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi is offical YAMAHE niko ništa? Videh da je Suzuki više ispoštovao nego Yamaha, ili nisam lepo video? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7999 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...