acim 766 Napisano Octobar 29, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Moćno izgleda Test možete pročitati ovde, a evo i jednog videa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 29, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan dvoumio sam se izmedju ovog modela i Shoei XR 1000,Maki TS me u trgovini nagovarao da uzmem ovaj model,ali je presudio Shoei Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda "mocno" kaze moj brat iz prvog osnovne, mada njemu i mocni redzeri izgledaju mocno, meni izgleda ko kaciga. Elem bilo bi interesantno da se postavi cena da citav auditorijum moze da zna koliko kosta kaciga od karbon fibera, mene licno ne zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 29, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda "mocno" kaze moj brat iz prvog osnovne, mada njemu i mocni redzeri izgledaju mocno, meni izgleda ko kaciga. Elem bilo bi interesantno da se postavi cena da citav auditorijum moze da zna koliko kosta kaciga od karbon fibera, mene licno ne zanima. Vladamire, hvala ti što redovno čitaš moje tekstove i šalješ zanimljive komentare ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Vladamire, hvala ti što redovno čitaš moje tekstove i šalješ zanimljive komentare ;D Sluzimo narodu. P.S. Hvala za info. Sto se cene tice mnogi bi pomislili da karbon fiber kaciga treba da kosta 1400 evra, kad ono medjutim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 29, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda će i Guevara uskoro dobiti ovu kacigu, pa da vidimo kakva će cena biti kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Super kaciga,josh samo da vidimo cenu kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 29, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro zapamtio, u Gevari ima ista po ceni od 33,000 popust je trenutno pa... navali narode ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 30, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ista kao FG15 "samo" sto je carbon.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Octobar 30, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, FS-15 se pravi samo za Američko tržište. Tako da je neće biti kod nas u Guevari. A to što je Abdullah video je HQ-1 Carbon Solid i košta 32.400 dindži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Novembar 12, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, FS-15 se pravi samo za Američko tržište. Tako da je neće biti kod nas u Guevari. A to što je Abdullah video je HQ-1 Carbon Solid i košta 32.400 dindži E jeste, 'fala na ispravci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...