Jump to content

Moto Zajednica

Povecajte paznju !!!

Recommended Posts

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Svuda, ali uglavnom u Vojvodini je u toku sezona secerne repe... a ni kukuruz jos nije zavrsen. Na putevima ce veoma cesto biti repe koja spadne sa prikolica. Za one koji ne znaju kako to izgleda... veliko i tvrdo kao kamen!!! Direktan udar tockom u repu moze svasta da ucini!!! Seljacima i vozacima naravno ni na kraj pameti nije da ponekad pogledaju u retrovizor da li im tovar "curi" a kamoli da pokupe ili sklone ako na tako nesto naidju (ovo drugo se odnosi na sve, bas sve ucesnike u saobracaju). Pored ovoga, blato sa tockova kamiona i traktora ce biti cesta pojava na putevima.

Znaci za sve vas koji jos uvek vozite, pa ako se jos i upustite u avanturu Vojvdina... cetvoro ociju otvorenih i smanjite gas na razumnu brzinu za rekaciju.

O neosvetljenim vozilima, prikolicama, masinerijama ni da ne pricamo, a u narednih par nedelja ce ih biti u povecanom broju, pogotovo uvece i u ranim jutarnjim satima (jbt, kao vampiri)!!!

Pazljivo!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3160 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

A u tim jutarnji i vecernjim satima, obratite paznju na rosu, maglu i ostale klizave pojave.

Ako vozite putevima koji imaju i sumicu sa strane, ocekujte da je na tim mestima kolovoz vlazan taman toliko da bude klizavo, neki put kao na ledu.

• drkadzija, 1236 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

i ne vozite sa mp3 u usima , hvatam sebe kako gasiram žestoko..... :( :( :(

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

Ja sam jednom, kao klinac, probao da biciklom predjem preko jabuke, i slomio sam se ko *icka, jednostavno mi se zaglavio tocak i klizao zajedno sa jabukom. Od tada vocke, povrcke i sve ostalo na putu izbegavam u sirokom luku. Letos mi je izletela breskva i umalo nisam nju pregazio, da jesam bilo bi veselo.

• Zainteresovan, 599 postova

Kada smo isli u nedelju na Rajac preko Slankamena  ;) na izlasku iz Smedereva prema Kovinu  u sred krivine 2-3 klipa kukuruza. Nije strasno,zaobidjes ih...    Ma strasno je,neki kamion ili kola zgazili one klipove i sada na drumu ima krunjenog kukuruza. Za divno cudo niko nije reagovao nesto uspaniceno ,svi su istom brzinom presli preko kukuruza.

• Drug član, 1393 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

i ne vozite sa mp3 u usima , hvatam sebe kako gasiram žestoko..... :( :( :(

Ma nije samo ti se čini  ::) A i ajd što gasira, nego što stalno nešto maše i mlati glavom pa me već hiljadu puta pogubio...ja pomislim upozorava me na nešto na putu a on "glumi" talase i "lupa bubnjeve"  ::) Al sam ga psovao par puta  ;D

u sred krivine 2-3 klipa kukuruza. Nije strasno,zaobidjes ih...    Ma strasno je,neki kamion ili kola zgazili one klipove i sada na drumu ima krunjenog kukuruza. Za divno cudo niko nije reagovao nesto uspaniceno ,svi su istom brzinom presli preko kukuruza.

Na penjanju na venac pre neki dan Grof i ja smo isto na izlazu iz krivine izgazili neke kukuruze. Ajd zrna, ali klipovi su zajebani do bola mada smo se posle par minuta spustili niz venac i opet popeli istim putem i opet smo ugazili iste kukuruze i uopšte nismo usporavali, čak sam ja pomislio kako smo sve to i uradili da bi ih izgazili do kraja...majku im...

• Drug član, 1193 postova

sve sto ne treba da je na putu za nas je opasnost.ali sta da se radi samo pazljivo.

kad vidim slupana stakla od farova i stopaljki mene jeza hvata,pa gde su metle

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja