mister Zak 71 Napisano Mart 19 U prolazu, 22 postova Lokacija: Italija Motocikl: yamaha xv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, BokyBoy je napisao: X-lite X-803 RS Ultra Carbon Darko Green Sad sam pogledao ovde u Italiji , stari je to model tako da ga nema nigde , e sad video sam na ebayu jedan ali druga boja ako te zanima poslajem link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 566 Napisano Mart 19 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pre neki dan sam skitao I u moto shopu sam probao agv k6s I k7 I legle su mi samo Tako,odusevljen sam.Kakva su vasa iskustva Ako posedujete neki od ova dva modela I da li ove kacige odgovaraju za nx500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23506 Napisano Mart 19 Vozim motor, nisam BAJKER, 2890 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, mister Zak je napisao: Sad sam pogledao ovde u Italiji , stari je to model tako da ga nema nigde , e sad video sam na ebayu jedan ali druga boja ako te zanima poslajem link Hvala ti ali ne bih drugu boju, trazicu jos malo pa ako bas budem morao, uzecu ovde njenog naslednika X 804 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mister Zak 71 Napisano Mart 19 U prolazu, 22 postova Lokacija: Italija Motocikl: yamaha xv 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, BokyBoy je napisao: Hvala ti ali ne bih drugu boju, trazicu jos malo pa ako bas budem morao, uzecu ovde njenog naslednika X 804 Vazi 2023 X-Lite X803RS Carbon HATTRICK Green 075 FREE DARK Visor Motorbike Helmet | eBay EBAY.US Le migliori offerte per 2023 X-Lite X803RS Carbon HATTRICK Green 075 FREE DARK Visor Motorbike... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23506 Napisano Utorak u 16:57 Vozim motor, nisam BAJKER, 2890 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ovo neka zajebancija ili...? Full Face-Helmets-View all - AGVjt888 AGVEU-ONLINE.SHOP Full Face-Helmets-View all Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mister Zak 71 Napisano Utorak u 17:24 U prolazu, 22 postova Lokacija: Italija Motocikl: yamaha xv 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, BokyBoy je napisao: Ovo neka zajebancija ili...? Full Face-Helmets-View all - AGVjt888 AGVEU-ONLINE.SHOP Full Face-Helmets-View all verovatno ,nema ovo veze sa AGV shopom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23506 Napisano Utorak u 17:28 Vozim motor, nisam BAJKER, 2890 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, mister Zak je napisao: verovatno ,nema ovo veze sa AGV shopom Pista 128e...daj d'uzmem odma' 10 komada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mister Zak 71 Napisano Utorak u 17:32 U prolazu, 22 postova Lokacija: Italija Motocikl: yamaha xv 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, BokyBoy je napisao: Pista 128e...daj d'uzmem odma' 10 komada... Plus dzabe posiljka sad sam pogledao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thechoki 24 Napisano juče u 11:47 U prolazu, 24 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 3. 2026. at 14:35, BokyBoy je napisao: Postavicu ovde, da ne otvaram novu temu, ionako je tema o kacigama... Pokusavam vec duze vreme da nadjem ovu kacigu, u M velicini, novu naravno... moto radnje ne mogu da poruce, sve nesto obecavaju i...nista, Ako neko ima, zna nekog ko ima ili moze da nabavi, ovde ili preko, neka javlja. Hvala unapred... Access Denied WWW.LOUIS-MOTO.COM Access Denied WWW.LOUIS-MOTO.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23506 Napisano juče u 13:30 Vozim motor, nisam BAJKER, 2890 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Thechoki je napisao: Access Denied WWW.LOUIS-MOTO.COM Access Denied WWW.LOUIS-MOTO.COM Porucio X804, hvala. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thechoki 24 Napisano juče u 13:49 U prolazu, 24 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu.Drugar ima 803 i 804 kune se u 803 nece kaze da je menja ni za sta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23506 Napisano juče u 14:46 Vozim motor, nisam BAJKER, 2890 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Thechoki je napisao: Nema na čemu.Drugar ima 803 i 804 kune se u 803 nece kaze da je menja ni za sta. Bem li ga, kazu da je 804 bolja jer je naslednik...videcemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 753 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 456 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/19/2026 at 8:49 PM, Bobni said: Drugari pre neki dan sam skitao I u moto shopu sam probao agv k6s I k7 I legle su mi samo Tako,odusevljen sam.Kakva su vasa iskustva Ako posedujete neki od ova dva modela I da li ove kacige odgovaraju za nx500? K7 poseduje unutrašnji vizir za sunce koji se spušta, k6s to nema, ali je K7 znatno teza, to je glavna razlika, ostalo pogledaj na netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...