Jump to content

Moto Zajednica

Koji model kacige nosimo?(foto)

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 1032 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Pa nije to ista stvar, samo isti "gazda". Eplaneta je ecommerce shop kao Ananas ili Shopster, prodaju sve i svašta  sa raznih strana, neće u sportskoj radnji biti preuzimanje bele tehnike, televizora i kaciga :D

Na sve naručeno online važi rok za povrat 2 nedelje (bez objašnjavanja), tako da nemoj da te to sprečava ako je dobra ponuda.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 509 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X

Upravo, to je princip funkcionisanja e-commerce, oni čak i nemaju ništa od te robe već su posrednik u prodaji iste. 

Naručiš i vratiš ako ne odgovoara ili probaš u nekoj radnji gde se prodaje ako imaš mogućnost. 

• Integrisan, 6789 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600
48 minutes ago, andrej. said:

Pa nije to ista stvar, samo isti "gazda". Eplaneta je ecommerce shop kao Ananas ili Shopster, prodaju sve i svašta  sa raznih strana, neće u sportskoj radnji biti preuzimanje bele tehnike, televizora i kaciga :D

Na sve naručeno online važi rok za povrat 2 nedelje (bez objašnjavanja), tako da nemoj da te to sprečava ako je dobra ponuda.

Nisam planirao kupiti za kes nego preko administativne zabrane. Tako da mi to ne odgovara.

Ali nema veze, kupicu za kes, verovatno u Barellu posto mi je Novi Sad jos nekako najblize za kupovinu.

• Podržavam 1

• Integrisan, 6789 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600

Voleo bih probati i HJC ciji mi kalup mislim odgovara, ali ih nema u NS koliko sam upoznat. Drzi ih Motoland iz Beograda.

U Barellu od skupljih Nolan i Shark. 

Od jeftinijih MT i Axxis. 

MT sada nosim i to je jedini model MT-a koji mi odgovara. Mislim da je revenge. Svaki drugu koju sam probao mi je zuljala i pritiskala glavu negde kod cela.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja