andrej. 3000 Napisano Četvrtak u 19:48 BJB Maxi Scooter Club, 1032 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije to ista stvar, samo isti "gazda". Eplaneta je ecommerce shop kao Ananas ili Shopster, prodaju sve i svašta sa raznih strana, neće u sportskoj radnji biti preuzimanje bele tehnike, televizora i kaciga Na sve naručeno online važi rok za povrat 2 nedelje (bez objašnjavanja), tako da nemoj da te to sprečava ako je dobra ponuda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 554 Napisano Četvrtak u 20:19 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo, to je princip funkcionisanja e-commerce, oni čak i nemaju ništa od te robe već su posrednik u prodaji iste. Naručiš i vratiš ako ne odgovoara ili probaš u nekoj radnji gde se prodaje ako imaš mogućnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21648 Napisano Četvrtak u 20:37 Integrisan, 6789 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, andrej. said: Pa nije to ista stvar, samo isti "gazda". Eplaneta je ecommerce shop kao Ananas ili Shopster, prodaju sve i svašta sa raznih strana, neće u sportskoj radnji biti preuzimanje bele tehnike, televizora i kaciga Na sve naručeno online važi rok za povrat 2 nedelje (bez objašnjavanja), tako da nemoj da te to sprečava ako je dobra ponuda. Nisam planirao kupiti za kes nego preko administativne zabrane. Tako da mi to ne odgovara. Ali nema veze, kupicu za kes, verovatno u Barellu posto mi je Novi Sad jos nekako najblize za kupovinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21648 Napisano Četvrtak u 21:40 Integrisan, 6789 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih probati i HJC ciji mi kalup mislim odgovara, ali ih nema u NS koliko sam upoznat. Drzi ih Motoland iz Beograda. U Barellu od skupljih Nolan i Shark. Od jeftinijih MT i Axxis. MT sada nosim i to je jedini model MT-a koji mi odgovara. Mislim da je revenge. Svaki drugu koju sam probao mi je zuljala i pritiskala glavu negde kod cela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...