stryker_026 156 Napisano April 1 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno ovo imam i zadovoljan sam mada kasno skapirah da tamni vizir bas nije za noc Nolan Mt Shark i neku jett bez oznaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
357_97 8 Napisano April 1 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ProkaRoka Gde si pazario Arai? Preko ili kod onog lika u NS-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 118 Napisano April 1 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nolan, cas je gotivim, cas me nervira Mislim da cu jos ovu sezonu onda ce preci u kacigu za suvozace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1434 Napisano April 1 prisutan, 1177 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Šta te tačno nervira, ja imam Nolan, i nekako mi provjerena, ali vrijeme je za mjenjanje i baš sam se šiljio da uzmem N-100-5 !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 399 Napisano April 1 TVRD RAD, 236 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, 357_97 said: @ProkaRoka Gde si pazario Arai? Preko ili kod onog lika u NS-u? Preko lika iz ns, odnosno fellipellimoto, imao L velicinu na stanju, mislim da je neko odustao pa sam je odmah uzeo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 118 Napisano April 1 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, mali_zmaj je napisao: Šta te tačno nervira, ja imam Nolan, i nekako mi provjerena, ali vrijeme je za mjenjanje i baš sam se šiljio da uzmem N-100-5 !? Ovo mi je prva flip-up kaciga pa mi je u pocetku buka bila trip ali valjda je to to. Naocare su pocele brzo da zezaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1274 Napisano Sreda u 06:47 Drug član, 540 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, stryker_026 said: Trenutno ovo imam i zadovoljan sam mada kasno skapirah da tamni vizir bas nije za noc Nolan Mt Shark i neku jett bez oznaka a ovo hladno oruzje... jel neki custom made ili...?:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 156 Napisano Sreda u 10:13 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, KILEbg je napisao: a ovo hladno oruzje... jel neki custom made ili...?:) Da imam preko 4000 nozeva i knjiga i oko 40% njih su rucni radovi radjeni iskljucivo po mojim zeljama 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 59 Napisano Četvrtak u 10:21 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/1/2025 at 2:00 PM, mali_zmaj said: Šta te tačno nervira, ja imam Nolan, i nekako mi provjerena, ali vrijeme je za mjenjanje i baš sam se šiljio da uzmem N-100-5 !? Sto se mene tice buka je kao i na svim flip up kacigama, ali naocare jesu pocele da zezaju brzo. Ali malo rasklapanja pa se popravi Ja sam moju nosio 5 godina i dalje je ok, sada ce koristiti samo za grad, nekako mi zao da je se resim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 156 Napisano Četvrtak u 15:52 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod toga kako se resite kaciga koje su previse nosene da se recimo ni poklanjanje nekome ne isplati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 108 Napisano Četvrtak u 16:19 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skupljam ih u šupi i jednog dana kad se umirovim pokacicu ih na zid da me podsjecaju sto smo sve zajedno prosli. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 156 Napisano Četvrtak u 17:46 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, balinjera je napisao: Skupljam ih u šupi i jednog dana kad se umirovim pokacicu ih na zid da me podsjecaju sto smo sve zajedno prosli. Hvala na ideji za mesto odlaganja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 352 Napisano Četvrtak u 18:26 Svrati ponekad, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pazarih pre neki dan BMW Sistem 6 evo kacigu, najvise zbog boje koja je indentcna sa bojom motora. Sad cemo videti jel vredi… 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1274 Napisano Petak u 06:40 Drug član, 540 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, balinjera said: Skupljam ih u šupi i jednog dana kad se umirovim pokacicu ih na zid da me podsjecaju sto smo sve zajedno prosli. Nesto u Predator stilu Salim se... sjajna ideja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 44 Napisano Petak u 09:49 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan LS2 jetПослато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 127 Napisano Subota u 17:18 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Данас купљена, па да је пробам мало Аирох Спарк 2 Дарт Јелоу Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 62 Napisano juče u 11:03 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Acerbis Serel- da li neko ima ovu kacigu, da li vredi kupiti u low budzet varijanti flip up..?Ili za te pare Nox, Ls2, Mt?Sent from my 2201117PG using TapatalkImam je ja , kupio u oktrobru prošle godine, probao nju i MT atom , ova mi je bila udobnija , verovatno odgovara mom obliku glave.Prešao sa sa njom oko 2000km, sem što je malo bučnija preko 100 kmh nemam neke druge zamerke.Uzeo sam odmah i pinlock za nju.Buku ću da rešim sa čepičima.Sve radi dobro i čvrsto za sada.Motor na kom je vozim je Honda CBR 1000f.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mister Zak 42 Napisano juče u 18:40 U prolazu, 9 postova Lokacija: Italija Motocikl: yamaha xv 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja trenutno ls2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 118 Napisano pre 11 sati U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kakva boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mister Zak 42 Napisano pre 6 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Italija Motocikl: yamaha xv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo narucio HJC scraw 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...