mali_veseljak 1252 Napisano Maj 2, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Udje prasina ili kondenz sa prasinom. Poslije se ponasa kao brusni papir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 229 Napisano Maj 2, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/27/2020 at 11:39 PM, balkanlover70 said: Vec dugo je imam Predprosle godine sam menjao unutrasnji deo - nisam kupio orginalni vec sasio kod nekog tipa koji radi retro kacige Nije ispalo lose-koliko para toliko muzike Iskoristio bih priliku da upitam da li je neko imao ovakav slucaj sa pinlock-om svasta sam pokusavao,pranje,poliranje ali ni makac ... A mozda sa probas sa ovako necime? Motip Xerapol 50gr. polir za akrilno staklo i pleksiglas cena 1125.00 din. !!! TEKTION.RS Idealno sredstvo za poliranje akrilnog stakla i plastike Uputstvo za upotrebu Dobru očistiti podlogu i dodati malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2520 Napisano Maj 2, 2020 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan A mozda sa probas sa ovako necime? Motip Xerapol 50gr. polir za akrilno staklo i pleksiglas cena 1125.00 din. !!! TEKTION.RS Idealno sredstvo za poliranje akrilnog stakla i plastike Uputstvo za upotrebu Dobru očistiti podlogu i dodati malo... Bas sam hteo to da predlozim.Odlicna stvar, imam tu pastu.Koristio za km sat, zastitno plasticno staklo. Skida sve ogrebotine provereno. Sem onih bas, bas dubokih. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Maj 6, 2020 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo sam cekao da iskoci na nekom snizenju, i napokon docekao februara meseca - Shoei RF-1200 Marquez Power Up! Znam da ima skupljih, znam da ima boljih, ali meni RF-1200 neverovatno dobro lezi, obozavam tu kacigu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Maj 8, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Maj 9, 2020 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Puna cena je $629, ja sam je pokupio za malo vise od $400 ( sto iskreno smatram da uopste nije mnogo za Shoei ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Maj 15, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan HJC RPHA 70 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3087 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam lijen da tražim, tako da izvinjavam se ako je neko već pisao..Da li neko posjeduje RPHA 11, kratki utisci. Kontao sam uskoro da kupim kacigu, pa sam nekako najbliže njoj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Другар је носи годину дана, презадовољан је. Нема замерке. Носи тамни визир, а провидни у коферчету. Оно што мене од ње одбија је недостатак сунчаних наочара. Добра вентилација, систем за качење визира је добар, лако се мењају (носим ХЈЦ ФГСТ, који има исти систем, па знам) . Кацига има 4 звездице на тесту, мало су слабије бочне стране, али не трагично. Све у свему, вреди толико колико кошта (око 45-50 хиљада је било прошле године). А како истом облику главе одговара и Шкорпион, баци око и на њихове у том ценовном рангу, можда можеш да добијеш нешто више за те паре. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Maj 16, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je u Motolandu popust 20% na HJC tako da ispadne i jeftinije kaciga, zavisi od grafike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3087 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam vidio ovu deadpool verziju, pakuj..Jjoš kao kakva žena kupim i patike 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Maj 17, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan fuj, navijas za Barcu! Ali dobro ti ide iz tepih! Dobra je 11ca, odlicna, jedinu zamerku imam na buku, malo je bucnija. Za ovih god i nesto dana koliko je koristim nemam nikakvih drugih zamerki. Lagana, udobna, pregledna, bas nikakvih zameriki osim buke. Bices zadovoljan sigurno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Maj 21, 2020 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Icon Airframe Pro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3087 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prvi put uspio malo duže da je vozim..Sve je onako kako si napisao..Oduševljen sam preglednošću i težinom..Da nemam ovaj protektor za nos ispred, uopšte ne bih vidio nijednu konutru kacige, kao kroz šajbu da gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Maj 29, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion EXO AT-950 outriggerПослато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Maj 30, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bas dobra grafika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Maj 30, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan MT Helmet nije skupa a nije ni losa Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan I ja vozim vec par godina (2.5) MT neki dual model i prezadovoljan sam odnosom cena-dobijeno. Ali upravo danas dobio na poklon AGV AX9 Nisam ocekivao uopste, pa evo satima citam komentare i rewiev-e i cini mi se da cu biti zadovoljan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jun 1, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan LS2 FF327 CHALLENGER TITANIUM,st mislite o ovoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Jun 6, 2020 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan RPHA70 stigla juče 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Jun 7, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Super kaciga. Preglednost, ventilacija, udobnost sve bez greske jedino malo bucnija za moj ukus. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa kaciga, ali kroz ovu ventilaciju moze roda da uleti Kako se ovo odrzava, kako se cisti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Jun 7, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Kako misliš malo bucnija, kad je po svim testovima jedna od najtisih trenutno koje pare mogu da kupe? Ja sam je kupio prvenstveno zbog dobre zvučne izolacije i baš sam zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jun 7, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan On 6.6.2020. at 12:10, kachavenda je napisao: RPHA70 stigla juče Jel neki popust bio ili standardno 400e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Jun 7, 2020 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, NikolaD je napisao: Super kaciga. Preglednost, ventilacija, udobnost sve bez greske jedino malo bucnija za moj ukus. Pozdrav Jeste, stvarno sam zadovoljan. Meni nije bučna, posle one promaje od LS2 mislim da bi svakako bio zadovoljan, ali iskreno ne mogu da zamislim da može da bude još tiša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...