djpesic 205 Napisano Octobar 12, 2021 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim članovima. Pratim neko vreme forum, pa sam rešio i da se pridružim. Ja sam Đorđe Pešić, za 2 meseca punim 30 godina, sretno oženjen i tata malog zvrčka od 3 godine. Živim u Beogradu. Od skora sam u procesu polaganja za A kategoriju. Po struci sam programer i generalno sam ljubitelj nauke i tehnologije. Trenutno posedujem električnu biciklu, pa sam rešio da se proširim i na moticikle. Za sada gledam električne varijante za gradsku vožnju, ali, naravno, nisam ograničen samo na struju. Za dalja putovanja imamo automobil. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Octobar 13, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SurdaBg 69 Napisano Octobar 13, 2021 U prolazu, 31 postova Lokacija: Београд Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав Ђорђе, какав електрични бајс имаш? И ја имам кедан од 1.5kw, и по мени је то врхунска ствар поготово за град! Још јако често возим и децу на њему, вртић, школа, тренинзи, ћеекица седне позади у дечије седиште, а син испред мене на шипку, и само пичимо Ишао сам са њим и на неке "дуже" турице, по неких 70-80-90км, скроз лагано онако 20-25км/h, вртим педале тек тако реда ради, а остало помаже електро мотор. За град и нека насеља та брзина ми је реално и одлична, ем безбедна, ем лепо све видим, разгледам... Једино ми је смор кад изађем на отворени пут, ту ми је баш спор. Ал ако би му дао гас на 40-50+ онда би ми батерију потрошио јако брзо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Octobar 13, 2021 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Winora yakun urban. Uzeo ga polovnog sa oko 3000km. Bajs je super, maksimalni obrtni moment je 80nm, moze preci 70-130km, zavisno od rezima rada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Octobar 13, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao imenjace. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9653 Napisano Octobar 14, 2021 Ne silazi, 2268 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Octobar 15, 2021 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanjce, da li sad kupovati ili cekati prolece? Nisam u materiji, a procitah negde da se ocekuje skok cena zbog situacije u svetu (korona & co) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4583 Napisano Octobar 15, 2021 Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, djpesic je napisao: Pitanjce, da li sad kupovati ili cekati prolece? Nisam u materiji, a procitah negde da se ocekuje skok cena zbog situacije u svetu (korona & co) Dobro došao. Ja sam žurila jer mi je izašao model koji sam baš htela, a nisam bila za varijantu da čekam proleće jer je bilo pitanje kada će, i da li će se uopšte opet pojaviti to što sam htela. Uzela sam Hondu krajem avgusta, septembra je registrovala i sledeće nedelje polažem praktični ispit. Ko zna, možda bude još koji sunčani dan za vožnju. Opremu uzimam sad na zimu jer trenutno su popusti od -10% pa više. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SurdaBg 69 Napisano Octobar 15, 2021 U prolazu, 31 postova Lokacija: Београд Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, djpesic je napisao: Pitanjce, da li sad kupovati ili cekati prolece? Nisam u materiji, a procitah negde da se ocekuje skok cena zbog situacije u svetu (korona & co) Ако сам те добро разумео, ти хоћеш да купиш неки елетрични "мотор"? Шта ту има од понуде, шта си гледао? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Octobar 15, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Od novih, elektricara ima motogrini, city coco, super soco, yadea, i huaihai joy. Promenio Octobar 15, 2021 član djpesic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SurdaBg 69 Napisano Octobar 15, 2021 U prolazu, 31 postova Lokacija: Београд Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Јел си гледао можда на огласима оне прераде бајсева у такорећи електричне моторе? Имаш од 500w па сад већ и до преко 5kw што иде ко лудо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Octobar 15, 2021 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam takav i prodao ga iz bezbedonisnih razloga. Prvo, habao je konponente (kocnice, diskovi, lanac i zupcanike) preko mere), zatim los raspored mase, kocioni out, nestabilan na vecim brzibama. Generalno problem prerade je sto obicni bicikli nisu projektovani za takvu namenu, za razliku od fabrickih pedeleca. Takodje, siva zona u zakonu moze predstavljati problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9653 Napisano Octobar 18, 2021 Ne silazi, 2268 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.10.2021. at 10:23, djpesic je napisao: Od novih, elektricara ima motogrini, city coco, super soco, yadea, i huaihai joy. Ne razumem se u električne... Prošle godine pijem kafu da drugarom, servis Beoguma Nbgd, dolazi lik (njihov poznanik) sa bešumnim skuterom, motogrini. Serviser kod njih, sklapa ih, stižu iz Kine u kutiji. Naš čovek patentirao nešto oko njega i napravio dil sa kinezima...a nalaze se u Sava centru. Inače, serviser živi u Ostružnici i sa njim dolazi na posao. Sve može da se tjunira, i brzina, i jače baterije itd. Pričam šta sam čuo, nisam testirao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9653 Napisano Octobar 18, 2021 Ne silazi, 2268 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A za City Coco imaš temu ovde, kažu da je o.k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Octobar 18, 2021 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: A za City Coco imaš temu ovde, kažu da je o.k. U pretrazi ne nadjoh nista. Ima za super soco posebna tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9653 Napisano Octobar 18, 2021 Ne silazi, 2268 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, moja greška. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Octobar 27, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Odlucih se za city coco pusa. Jel moze neki predlog za osnovnu opremu (kaciga, jakna, pantalone, rukavice, obuca)? Koje brendove da gledam. Neki srednji rang cena. Promenio Octobar 27, 2021 član djpesic 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1580 Napisano Novembar 2, 2021 Drug član, 993 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Novembar 24, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Novembar 25, 2021 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Позз и добро нам дошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...