Toreador 705 Napisano Octobar 13, 2021 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo posla al se isplatilo.Ko lutka je.Da se nauzivas u voznji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frf 364 Napisano Octobar 13, 2021 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Pitao LowLand-a, lično. Nema materijal te doje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4252 Napisano Octobar 13, 2021 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kod Srdjana. Znam da je radio neka sedišta sa plavim delovima. Za bmw, sa tamno i svetlo plavom. Trebalo bi da bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Octobar 13, 2021 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Da me ne shvati neko pogresno,evo zasto ne zelim nikakav posao sa nasim ljudima..kontaktirao sam par majstora za preradu sedista,imaju plavi skaj...cena je oko 85e,plus postarina u oba pravca oko 900 dinara..a evo kolika je cena u engleskoj sa postarinom od 17e. Apsolutno razumem ovog coveka Ja sam vec kupio ovakvu presvlaku,ali kao sto sam gore napisao ,ne uklapa mi se u enterijer sa plavom bojom..ali kako stoje stvari za te pare ako treba ima da ga ofarbam sa indigom,makar drzalo boju samo 2 voznje Ili moze i kombinacija ovcija koza na sedistu,..sad cu malo da izguglam da vidim dal je neko skoro osisao neku ovcu Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6029 Napisano Octobar 13, 2021 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovčiju kožu osobno nisam nikad imao na sjedalu, ali struka se kune u njene osobine i komfor koji u vožnji pruža. Ni kozija nije loša. A sad se smijte koliko želite Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5437 Napisano Octobar 14, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Moje dupe uziva u ovcijoj kozi u kolima, kakvi grejaci sedista 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Octobar 14, 2021 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se prvi smejao kada sam prvi put video ovciju kozu preko sedista,sve dok nisam seo,kao da sedis na oblaku,mislim da ne postoji nista udobnije..inace cena je oko 30e za kozu..kada sam izracunao jos koliko mi para treba da sredim motor po nekoj mojoj zamisli,juce me uhvatila depresija,pa sam ceo dan gledao crtani Sundjer Boba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Octobar 14, 2021 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo voznjica,a estetika moze i malo da priceka Poslato preko telefona starijeg od vatre koji mnogo baguje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Octobar 14, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Dodji kod mene i dobijaš vunu da presvučeš dva autobusa, prosto ne znam šta ću sa njom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Octobar 14, 2021 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Dodji kod mene i dobijaš vunu da presvučeš dva autobusa, prosto ne znam šta ću sa njom. 3:Opa,eto kako sam uštekao 100evrica ..Zlatko gde zivis da dodjem da uzmem .Napolju je vreme idealno,obozavam da se vozim kada je hladno i kisa..Castim negde rucak u neku kafancugu,ali gde ima oni stari crveni ili plavi karirani stoljnaci izgoreni od cigara i gde sluze konobari sa podocnjacima do ramena koji se osecaju na vinjak..u ove šmeki kafane sa blistavo belim stoljnjacima moja noga nece da kroci..tu necemo da se najedemo Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 7 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 255 Napisano Octobar 14, 2021 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Prvo voznjica,a estetika moze i malo da priceka Poslato preko telefona starijeg od vatre koji mnogo bagujeSavrsen snimak od 7:56.. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6029 Napisano Octobar 14, 2021 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Dodji kod mene i dobijaš vunu da presvučeš dva autobusa, prosto ne znam šta ću sa njom. Vuna na koži, sa kožom??Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Octobar 14, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Opet kažem, imam vunu koliko hoćeš ali ne kožu. To je od šišanje ovaca. Stvarno imam puno vune. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7185 Napisano Octobar 14, 2021 Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, kaligula1 said: Opa,eto kako sam uštekao 100evrica ..Zlatko gde zivis da dodjem da uzmem .Napolju je vreme idealno,obozavam da se vozim kada je hladno i kisa..Castim negde rucak u neku kafancugu,ali gde ima oni stari crveni ili plavi karirani stoljnaci izgoreni od cigara i gde sluze konobari sa podocnjacima do ramena koji se osecaju na vinjak..u ove šmeki kafane sa blistavo belim stoljnjacima moja noga nece da kroci..tu necemo da se najedemo Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka To ja zovem ugostiteljstvo! Mora da napravimo neku temu i spisak "za obići" takvih lokacija, ali to bez lokalaca nema šanse da znaš gde se kriju takva mesta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5560 Napisano Octobar 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan @kaligula1 Имам идеју, купимо од @Zlatko LA јагу по пола, теби кожа мени месо. Promenio Octobar 14, 2021 član Marko05 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Octobar 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 Ali to je cena celog sedista, meso gratis. Dobra matematika. Promenio Octobar 14, 2021 član Zlatko LA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Novembar 12, 2021 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan I takooo.Spremim pare da oteram motor kod farbara,kad oces..Neki stari dug iz vip mobilne mreze i neplanirano me oderu (malo vipovci,malo izvrsitelji ) ko Musa jarca sa 500e..To je prvi razlog zasto je majstor farbar ispao iz kombinacije..Drugi razlog je taj sto su mi majstori kod kojih sam bio,tako lepo izvredjali inteligenciju sa cenom (kao da cu da farbam Bugati Vejrona u Dubaiju) pa sam resio da sam ofarbam motor. Prva slika,prvi zajeb zbog nekompatibilnosti farbe..Pa da krenemo..Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Novembar 14, 2021 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Loading....Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Tako bi trebalo da izgleda, ili...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не. Треба да изгледа као пре шмирглања 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano Novembar 15, 2021 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ove slike i tako me teleportuju u neke davno zaboravljene trenutke u ranoj mladosti uz Eurosport... Svaka čast na svemu urađenom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Novembar 16, 2021 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Tako bi trebalo da izgleda, ili...Sent from my motorola edge 20 pro using TapatalkJos uvek nije sve zavrseno..cekam graficara da uradi jos neke nalepnice,narucene plave manzetne za viljuske,i ide plava presvlaka sedista,kao i drugi vizir..Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Novembar 16, 2021 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Не. Треба да изгледа као пре шмирглања Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Novembar 16, 2021 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Tako bi trebalo da izgleda, ili...Sent from my motorola edge 20 pro using TapatalkTaz,ovo je trenutni izgled.Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Novembar 16, 2021 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Inace da dodam..sve sam apsolutno sam uradio,nisam nikakav majstor,potpuni sam amater..Ceo motor ofarban sprejevima..ispostovan kompletan postupak,smirglanje(dok se ne use*es) prajmer 3 ruke,farba u spreju takodje 3 ruke naravno,lepljenje nalepnica ,takodje sam..i preko toga lak (3ruke) ..nigde mi farba nije podlila kao ni lak..skoro da i nema "pomarandzina kora"...materijal me kostao nesto manje od 4.000 dinara..Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...