max80 2872 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Društvo dobio sam neke povoljnosti za stambeni kredit i kredit za učešće, pa bih da iskoristim, naravno ne po svaku cenu...Stan mora zbog kredita da bude uknjižen i bez bilo kakvih tereta... Prizemlje i stanovi u kući u startu otpadaju...Prednost novogradnja, mada mogu i stariji pod uslovom da nema ulaganja...Lokacije koje me interesuju su Voždovac centralni deo, Medak, Medak padina, Jerković, Kumodraž, Banjica, Jajinci, Miljakovac, Rakovica, Vidikovac. Maksimalni budžet je 40.000 evra... Pogodnosti mi važe u naredna dva meseca i do tada je aktuelna kupovina. Ako imate nešto da ponudite ili znate nekoga da prodaje, pišite ovde ili na P.P. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Octobar 8, 2021 (promenjeno) Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Za 40 hiljada mozes garazu, ja sam sad kupio u Niksickoj kod fona mali stan za izdavanje, stara zgrada 99 hiljada Promenio Octobar 8, 2021 član zlatkojov Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8850 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 1892 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Za 40 hiljada mozes garazu, ja sam sad kupio u Niksickoj kod fona mali stan za izdavanje, stara zgrada 99 hiljadaManji stan od 100 000e.. Lepo, dok je ovaca biće i vune.@max80 - Pitaj kolegu Markonea, a sutra ću i ja pitati za Rakovicu nešto, pa javlja..Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odrastao na Medaku 2 i bio tu 20ak godina, od tih stanova, samo Radovana Simića Cige, narandžaste zgrade ili one bele sa zelenim krovom, između R.S.Cige i Mokroluške i Vojislava Ilića, iza pumpe. Da sam na tvom mestu izbegavao bih Medak padinu, ono je haos koliko je divlje (ali ako te to "radi", onda ubaci i Cvetanovu ćupriju u igru..), a na Medaku 2 ulice Ignjata Joba i Rastka Petrovića i sve tu između. Jednosmerne ulice, parkiraju sa svih strana, nije baš uslovno. Medak 3 kao crown jewel, ako ubodeš, al za te pare, nažalost teško medak 1,2,3... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Octobar 8, 2021 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, ProMaster said: Manji stan od 100 000e.. Lepo, dok je ovaca biće i vune. @max80 - Pitaj kolegu Markonea, a sutra ću i ja pitati za Rakovicu nešto, pa javlja.. Sent from my SM-N975F using Tapatalk 64 kvadrata, za studente je dobar 100 metara od fakulteta. Verovatno nisi iz Beograda, ne mozes da ocekujes istu cenu u Vojvode Stepe i Medak padini. U istim delovima grada dve ulice nize bude cena kvadrata 30 posto visa ili niza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8850 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 1892 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan 64 kvadrata, za studente je dobar 100 metara od fakulteta. Verovatno nisi iz Beograda, ne mozes da ocekujes istu cenu u Vojvode Stepe i Medak padini. U istim delovima grada dve ulice nize bude cena kvadrata 30 posto visa ili nizaJesam, nego si bio malo neprecizan, kad si rekao manji stan. Očekivao sam stan od 30kvm, a 100k eura za tu lokaciju.. Ovako je to ok cena.Sent from my SM-N975F using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Octobar 8, 2021 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ako je samo za izdavanje, bolje da si uzeo dva skoro pa iste veličine u Solunu Nebulozne su cene stanova u BG. Kolegi samo mogu da kažem da "novi" deo Jerkovića i Medaka ne valja ni za šta. Kaluđerica izgleda kao planski izgrađeno naselje. A ovde se naveliko gradi i doseljavaju se ljudi. Odrastao sam u starom delu Jerkovića kod škola,a sada sam iza zadnje 26-ice. Spremi se da te dete zove "babo" kada se vrati iz parkića. 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, zlatkojov said: Za 40 hiljada mozes garazu, ja sam sad kupio u Niksickoj kod fona mali stan za izdavanje, stara zgrada 99 hiljada Ne znam da li je poenta bila da se pohvalis ili da budes ironican na moj post. Elem tu gde si ti uzeo stan ja sam rodjen, odrastao i jos zivim. Izvukao si najskuplji deo Vozdovca i jedan od najskupljih u gradu. A Vozdovac je mnogo veci i ima mnogo ulica. Zato sam i stavio vise naselja svestan da u kraju gde zivim mogu da za ove pare kupim dvadesetak kvadrata. Ako je tebi ok tvoje pare, tvoj rezon moj je dijametralno suprotan. A ovo za garazu si lupio, pa molim za malo ozbiljnosti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ProMaster said: Lepo, dok je ovaca biće i vune. @max80 - Pitaj kolegu Markonea, a sutra ću i ja pitati za Rakovicu nešto, pa javlja.. Hvala unapred na trudu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, nafetS said: Ja sam odrastao na Medaku 2 i bio tu 20ak godina, od tih stanova, samo Radovana Simića Cige, narandžaste zgrade ili one bele sa zelenim krovom, između R.S.Cige i Mokroluške i Vojislava Ilića, iza pumpe. Da sam na tvom mestu izbegavao bih Medak padinu, ono je haos koliko je divlje (ali ako te to "radi", onda ubaci i Cvetanovu ćupriju u igru..), a na Medaku 2 ulice Ignjata Joba i Rastka Petrovića i sve tu između. Jednosmerne ulice, parkiraju sa svih strana, nije baš uslovno. Medak 3 kao crown jewel, ako ubodeš, al za te pare, nažalost teško medak 1,2,3... Sve se slazem i poznato mi je. Sto kazu toliko mi cebe, pa po njemu biram i krevet. Svakako i Cvetanova dolazi u obzir. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, petarjebivetar said: Ako je samo za izdavanje, bolje da si uzeo dva skoro pa iste veličine u Solunu Nebulozne su cene stanova u BG. Kolegi samo mogu da kažem da "novi" deo Jerkovića i Medaka ne valja ni za šta. Kaluđerica izgleda kao planski izgrađeno naselje. A ovde se naveliko gradi i doseljavaju se ljudi. Odrastao sam u starom delu Jerkovića kod škola,a sada sam iza zadnje 26-ice. Spremi se da te dete zove "babo" kada se vrati iz parkića Ahahaaaaa . Imam neke drugare tamo zive, sve mogu da potpisem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, zlatkojov said: 64 kvadrata, za studente je dobar 100 metara od fakulteta. Verovatno nisi iz Beograda, ne mozes da ocekujes istu cenu u Vojvode Stepe i Medak padini. U istim delovima grada dve ulice nize bude cena kvadrata 30 posto visa ili niza I mene si doveo u zabludu. Ovo spada u velike stanove i rekao bih dobru kupovinu na toj lokaciji. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6369 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 1812 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare kupis stan u borči i bog da te vidi moze samo da bude skuplji kasnije. mada ja bi radije uzeo lokal Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Octobar 8, 2021 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao si Vozdovac centralni deo. Pod garazu sam mislio stanove sto prodaju neuknjizene koje prenamene kada zavrse zgradu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Octobar 8, 2021 (promenjeno) Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado ja sam Zlatko komsija iz Buline zgrade Bivsi Promenio Octobar 8, 2021 član zlatkojov 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Da razjasnimo samo. Znam da je cifra relativno mala, da su cene skocike u nebesa i da je tesko naci. Znam da ovi krajevi nisu idealni, ali opet tu mogu da se uklopim cenom i da mi je relativno blizu sadasnjeg mesta stanovanja. Mozda sutra ostane deci pa ne bih da idemo preko celog grada da bi ih poljubio. Recimo imam na Padini novogranju za 1.300evra + povracaj PDV-a. Ostali navedeni krajevi su tu negde sa cenom. Opet pratim oglase inace i mogu reci da masa stanova stoji u prodaji jako dugo. Znaci komsija prodao ful stan za jaku cifru pa cu sada i ja za jos vecu. Ne ide to tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, zlatkojov said: Vlado ja sam Zlatko komsija iz Buline zgrade Bivsi Izvini nisam ti prepoznao rukopis. Nisam znao da si deo familije i drago mi je zbog toga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Octobar 8, 2021 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Glupo da te savetujem ali ja bih za te pare gledao Ljube Vuckovica ispod novogradnje ili Jerkovic ali samo stare zgrade ne one Vlahovice i Padine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Octobar 8, 2021 (promenjeno) Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, max80 said: Izvini nisam ti prepoznao rukopis. Nisam znao da si deo familije i drago mi je zbog toga Dok si ti ucio ja sam pozajmljivao tvoj bajs pa sam ostao nepismen ali se navukao na dva tocka Promenio Octobar 8, 2021 član zlatkojov Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam Ljube Vuckovica. Kraj odlican, ali zgrade vec ozbiljno pregazilo vreme. Dva stana su bila u opticaju i dalje su, ali nisam mogao da svarim da dam 1.750evra + da mora da se sredi i da mi opet nije zadovoljstvo kada ga vidim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, zlatkojov said: ali se navukao na dva tocka To je najbitnije. Vozimo se opet dogodine, na ovim spravama za odrasle 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Octobar 8, 2021 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno. Bilo je do skoro oko 1300 tu. Ja sam ovde u Kraljevackoj pre tri godine platio 850 po kvadratu a sada povremeno izleti za 1400 ali idu ljudibod zgrade do zgrade da pitaju za stan. Ima jedan na trecem bez lifta 42 kvadrata za 1400 ali se ceka ostavinska rasprav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3769 Napisano Octobar 8, 2021 (promenjeno) Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ste bre vi i ja sam tu u kraju? U Kraljevackoj sam primetio samo crveni VFR 800. Imam jedan predlog,koji je do pre neku godinu bio realan ne znam sadasnje cene. U starom trznom centru BTC u Kumodraskoj je bilo lokala od kojih su neki pretvoreni u stanove,konkretno lokal do moje ordinacije se izdaje kao stan na dan i cesto ima ljudi, pre korone gotovo stalno je bilo ljudi. Promenio Octobar 8, 2021 član punisa 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Octobar 8, 2021 (promenjeno) Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Eno je moja jamaha kupa se na kisi, ja sam pored kosarkaskog terena i sprava za vezbanje. Skupi su stanovi u Danila Bojovica i nisam primetio da ima malih. 60 te i 70 te su manji i bolji raspored od ovih iz 80 desetih Promenio Octobar 8, 2021 član zlatkojov Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @punisa 16 mozda ne nadjem stan, ali cu da okupim komsiluk. Dogodine pravimo defile. Pivo moze Cesto pretvaraju lokale u stanove u starim TC, pa i u BTC-u. Mozda nije lose kao investicija. Ima na Miljakovcu za 18.000 evra, vec sredjen, ali ili cu kupiti nesto normalno ili necu da kupujem po svaku cenu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...