Blaza 9609 Napisano Decembar 12, 2022 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, petar_lord je napisao: iskoristio izgleda zadnji moto dan u ovoj godini, osmeh na licu je uvek prisutan Ma biće još neki lep, suv dan, sigurno ! Pozdrav za Toplički kraj ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Decembar 31, 2022 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo motorasi i skuterasi Zelim Vam zdravlja u novoj da bi ste mogli raditi i zaraditi, a zatim kupili ili zamenili dvotockase boljim, vecim, brzim , lepsim.. happy new year and drive safe !! ps: tradicionalno napravio koji kilometar.. valja se (vreme dozvolilo) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Decembar 31, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje u 2023 !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Februar 17, 2023 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da petar_lord neće imati ništa protiv da pitam u njegovoj temi. Pre neki dan sam gledao nekog Beverlya 250i pa me zanima neka okvirna cena servisa (kaiš rolnice.... sve u prenosu)! Mali servis se podrazumeva, ali o tom prenosu nemam pojma predstavu koliko moze da izađe! Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 17, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Kais oko 8000, roler takodje, rolne oko 3600, klizaci oko 600...plus ruke.. Naravno ako su kvacilo i varijator u dobrom stanju.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dolo 0 Napisano April 30, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Lijep pozdrav svima, imam jedno pitanje u vezi Beverly 250, 2005 godina. Naime svaki put kada idem punim gasom vise od minutu motor izgubi snagu, kao da prestane primati gorivo, pustim gas, dam pun gas pukne iz auspuha, dobije malo gasa i onda opet nestane. Stanem sa strane, ne gasim motor, dam mu samo par sekundi da dode do sebe i nastavi normalno raditi. Desava se svaki put na pravcu ili uzbrdo kada vozim pod punim gasom. Nikada mi se nije desilo u gradu, niti cestom kada vozim normalno. Inace sam pocetnik, imam motor tek trecu godinu, s tim da proslu skoro nisam vozao. Nova svjecica, ulje, filteri, akumulator. Imate li kakvu ideju. S tim da sam tutkum za vozila, volim samo vozati, a ne raditi oko motora, nazalost. Hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Maj 1, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pogledati komplet usis, svećicu, ventile ako nisu skoro stelani pa preći na najjbitnije a to je gorivo. Karburator skinuti, raščlaniti i videti stanje kakvo je. Pogledati/zameniti vakum creva i creva goriva kao i f. goriva. Po opisanom karb ti prvai problem, kao da ti manjka goriva u loncetu. Moguće je, da je nosač igle na plovku iskrivljen pa ranije zatvara dovod goriva. Imaš manju količinu koju potrošiš na punom gasu, bajk ostaje bez goriva gde je normalno da gubis snagu. Čim ga ostavis da se stabilizuje, lonče se dopuni gorivom i opet imas normalan odziv gasa. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...