X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 28, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Leo Vince za Hondu NC/ Integra 2012. god. Jako malo korišćen. Nema dB killer jer sam ga izgubio. Ima na sebi ogrebotina od ove karbonske šelne što ga drži, inače nema drugih ogrebotina. 200EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 30, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je pitao za dimenzije jer mu treba za drugi motor, pa da pokušam da objasnim jer ne znam koliko sam precizan sa merama. Sam lonac je oko 40cm dugačak, blago ovalan 10x11,5cm. Sa priključkom koji uključuje feder (kao na fotografijama gore) i distancer/ odbojnik za centralni štender koji ide ispod motora je oko 60cm. Cev na ulazu je oko 4cm, a izlaz je oko 5,5cm ulazu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...