sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 27, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan padne mi na pamet da bi mogli malo da pišemo o našim arhineprijateljima.Evo jedan za početak Kawasaki KZ 1000P WWW.MOTORCYCLESPECS.CO.ZA "Motorcycle Specifications, reviews, road tests Kawasaki KZ1000P, 2005, retired genuine Police, rare, no modified, Terminator 2! SUPREMEMOTOS.COM I bought this motorcycle in Mar 2014 from a dealer in Canoga Park CA. Runs well, 5-40miles/gallon, ut I've had to go back to Japan so I have to sell.<p>These seats for driver and... Promenio Septembar 27, 2021 član sasa ns 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Septembar 28, 2021 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Arhineprijateljima? Ne bih se baš složio. Nikad u zivotu nisam imao problema s' njima a vecinu iz Bg dobro poznajem sa Dedamrazijada. 5 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem, 2x zaustavljen na motoru, od policajca na motoru, oba puta u prekrsaju, oba puta progledano kroz prste. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 28, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Policajci na motorima nisu isti policajci kao ovi u kolima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 652 Napisano Septembar 28, 2021 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, halfman said: Policajci na motorima nisu isti policajci kao ovi u kolima Isti su, zimi su u kolima, leti na motoru 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 28, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ok to ,ali kad su na motoru i zaustave te kao motorasa nekako se lakse poistovete sa tobom,imaju vise razumvanja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 652 Napisano Septembar 28, 2021 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto skoro svi privatno voze,pa znaju i razumeju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16964 Napisano Septembar 28, 2021 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Policajci na motorima su (uglavnom) i u civilstvu motoristi i učestvuju u moto akcijama, moto skupovima i žurkama, ....! Više puta sam sa njima vozio i kada su bili kao civili, a i u situacijama kada su nam "službeno" pružali pomoć i podršku u nekim akcijama. Neretko su i njihovi sinovi i ćerke takođe motoristi. Poznajem ih desetak (Beograd, Niš, Kraljevo, Kragujevac, ....) i nikad sa njima nisam imao problema (a znam neke koji jesu imali probleme, ali bi ti imali još veće probleme da sam ja bio na mestu policajaca). Nemojmo da pravimo neprijatelje i tamo gde ih realno nemamo. Promenio Septembar 28, 2021 član zika56 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 28, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan u praksi je tako ko što kažete ,imaju razumevanja za nas.Dešavalo mi se da me pandur na motoru pusti a ja u kolima i to zato jer mu ko greškom dam saobraćajnu od motora ili na neki drugi način ga obavestim. Ali ipak oni sprovode zakon a mi ga kršimo ,dve kontra strane. Ja mislo da pišemo o police motorima a ne o vozačima.Videh davno u Grčkoj više vrsa ni neznam više šta je bilo ali su svi bili napravljeni baš za policiju a ne prepravljani.Recimo 2007 u Solunu je bilo gomila versysy policijskih ali su prepravljani Promenio Septembar 28, 2021 član sasa ns 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Septembar 28, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa činjenicom.. Nikada sa kolegama na dva točka, a u uniformi problem... Čak su me i provlačili kroz gužve na autoputu. Upalio lampice, prolazi pored mene i pokazuje da idem za njim... A ja u zaustavnoj se vozam. Već prebrojah crvene koje ću dati ni za šta... Ali... Pređosmo Gazelu, odmahnu mi, ja kez... Drugi put me zaustavio da pita znam li kada će biti neka moto vožnja Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 652 Napisano Septembar 28, 2021 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, sasa ns 1 said: Ja mislo da pišemo o police motorima To moras da naglasis, inace ode tema ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16964 Napisano Septembar 28, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Partiota je napisao: To moras da naglasis, inace ode tema ... Tema je otišla u ... onog momenta kada je autor teme ovako započeo: Pre 17 sati, sasa ns 1 je napisao: padne mi na pamet da bi mogli malo da pišemo o našim arhineprijateljima. Pa je onda nastavio u istom stilu: Pre sat vremena, sasa ns 1 je napisao: Dešavalo mi se da me pandur na motoru pusti a ja u kolima i to zato jer mu ko greškom dam saobraćajnu od motora ili na neki drugi način ga obavestim. Ali ipak oni sprovode zakon a mi ga kršimo ,dve kontra strane. I onda nakon svega što je napisao 'ladno upozori da je mislio da treba da pišemo o policijskim motorima a ne vozačima tih motora? Nisam ni razbojnik, ni kriminalac, ni nasilnik, niti neko ko divlja u saobraćaju, pa mi smeta kada me neko strpa u grupu koja je sa suprotne strane zakona. Što se mene tiče ova tema je za mene na "ignore" (a mogla je da bude baš lepa). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7186 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Meni je npr. fascinantno kako ovaj vitla krmaču od VFRa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Septembar 28, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Aj sto je vitla, nego je vitla po kisi Doduse ima ogromne roll barove Mada opet mi to famozno vitlanje ne pije vodu u realnom svetu, jedno je pista sa cunjevima, a drugo je gradski asfalt, gde je u svakoj ulici drugaciji asfalt, pa tu imas razne plocnike ovakve pa onakve, pa kamancici, blato... sve u svemu podloga varira i te kako, i onakva voznja gore je nemoguca bez da cika milicajac omasti koji put. Promenio Septembar 28, 2021 član Disko Nindža 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Disko Nindža je napisao: , i onakva voznja gore je nemoguca bez da cika milicajac omasti koji put. Омасте они доста пута и на полигону... Док не науче. Има снимака како вежбају, пада бар сваки други. Али устају и терају даље. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posebna tehnika voznje... Imamo ljude ovde koji se bave time i obucavaju nas/vas. Skidam kapu, zaista su fascinantni! Za niske brzine je tehnika guranja motocikla "ispod dupeta". Slicno motocross-u. Prelepo za gledati. Pandam umetnickom klizanju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Septembar 29, 2021 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zato je i zovu “policijska tehnika” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4515 Napisano Septembar 29, 2021 Drug član, 979 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Kako obori motor kao da ima pomoćne točkiće na koje se dočeka svaki put. Prelepo za gledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6614 Napisano Septembar 29, 2021 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jel' ima kakvih dodataka ova sprava kada je za policijsku namenu...ali sam prilično siguran da ima ABS i CBS. Sumnjam da ima TC...u to doba ga nije bilo u širokoj upotrebi, pa je ova veština u ovim uslovima time i mnogo veća. Kapa dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Septembar 29, 2021 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Presretaci GSXR su imali problem sa strujom kad se ukljuce blinkeri, pa su to posle nekako sredili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Septembar 29, 2021 Ne silazi, 7345 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sva policija na motociklu je elita na neki način. Doduše ne znam kakav status imaju zaista. Ja se nadam da imaju veće plate od regularnih saobraćajaca. Na konto TDM900, uhvatio sam par snimaka francuske policije koja ih dosta koristi službeno. Sunce ti tvoje, nisam ni pomišljao šta može TDM sve i kakve su to jurnjave po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Septembar 29, 2021 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Alekre je napisao: Sva policija na motociklu je elita na neki način. Doduše ne znam kakav status imaju zaista. Ja se nadam da imaju veće plate od regularnih saobraćajaca. Na konto TDM900, uhvatio sam par snimaka francuske policije koja ih dosta koristi službeno. Sunce ti tvoje, nisam ni pomišljao šta može TDM sve i kakve su to jurnjave po gradu. Nazalost nemaju... Samo gore uslove rada, jer je odrzavanje na minimumu, a i gume su iste takve. Skoro su dobili od opreme BMW rukavice, kacigu i patike, a nose one kombinezone sa 0 zastite. Pred pocetak sezone imaju tzv "kondicioniranje" i tu ponavljaju tu obuku na svojim motorima, a novi polaznici voze prvo stare BMW motore, pa onda vezbaju na novim, tj na svojim. To tzv. kondicioniranje je uslov da bi mogao da vozis predstojecu sezonu, tj. da prodjes tu obuku, pa onda mozes da vozis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Septembar 29, 2021 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, pronto said: Ne znam jel' ima kakvih dodataka ova sprava kada je za policijsku namenu...ali sam prilično siguran da ima ABS i CBS. Sumnjam da ima TC...u to doba ga nije bilo u širokoj upotrebi, pa je ova veština u ovim uslovima time i mnogo veća. Kapa dole. VFR800 , RC46 standardno ima CBS koji izuzetno dobro radi. Razlika i to ona najveca je u racunaru i ponekim izmenama na agregatu (kozmetika uglavnom) i zato i nosi kodnu oznaku RC49 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6220 Napisano Septembar 29, 2021 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jedna zanimljiva potera, pustite od 2:50 min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6029 Napisano Septembar 29, 2021 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je toliko besmisleno i ne vodi ničemu.Ključ u bravu.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...