Jump to content

Moto Zajednica

Kawa Versys 650

Recommended Posts

• Svakom po zasluzi, 12419 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Pruža mi se neka prilika da postanem (nadam se) zadovoljni posednik navedene mašine, pročitao sam http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=261&Itemid=38, i sve mi je jasno.

Vozi li neko ovu mašinu i kakvi su utisci?

Mene interesuje vožnja po gradu, kraći putevi (i sa savozačicom), možda malčice laganog off-a...može li ovaj moped da me za sve to ispoštuje, bre? ;)

I da, obzirom na moje godine, da nije ovo malo "ljuto" za mene...penzija se bliži....?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Svi su ga hvalili, a što se tebe tiče mislim da je možda malo viši za tebe, ali to se tek vidi kada se sedne na njega. Meni se nije svideo zbog izrazito ružnog fara napred i što nema klasičan auspuh već je nešto ispod motora što predstavlja auspuh, ali se meni ne sviđa.

U svakom slučaju nadam se da ćeš postati posednik navedene mašine i nek je sa srećom

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

TI se sviđa uzimaj, sa srećom. činimi se da je idealan za dgra i za kraće relacije. Za of sa drugim felmama i gumama može,može

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

Pa postovani kolega Arakise, ne ka vam je sa srecom kupovina nove makine. Dobar je to motorcic, jedino sto cete morati da nosite hoklicu sa sobom.  ;D  ;D  ;D  ;D

• Svakom po zasluzi, 12419 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ma još se pregovara.....Jbga, čim se mnogo priča, od posla slabo vajde ima. ;)

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Ako mogu da doda i ja, motorce je sjajno, cak sam ga uzeo u razmatranje ali se brzo odustalo samo zbog gabarita, mnooogo sam veliki za to, al' makinica je sjajna, mislim da cete biti sasvim zadovoljni  8)

• U prolazu, 28 postova
  • Motocikl: Kinroad 250-16

Abdullah, da li si ga licno vozio i koliko si visok? Meni je ovaj motor u uzem izboru za prolece; nisam ga jos probao, ali jedno je samo sesti na njega, a sasvim drugo voziti ga parsto km. Kako sam visok 193, interesuje me tvoja procena koliko je versys komforan u voznji od par sati? A mogao bi i da preporucis neki motor koji je dovoljno velik, a da moze da se kupi nov (moze i na pm da ne bude off).

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Abdullah, da li si ga licno vozio i koliko si visok? Meni je ovaj motor u uzem izboru za prolece; nisam ga jos probao, ali jedno je samo sesti na njega, a sasvim drugo voziti ga parsto km. Kako sam visok 193, interesuje me tvoja procena koliko je versys komforan u voznji od par sati? A mogao bi i da preporucis neki motor koji je dovoljno velik, a da moze da se kupi nov (moze i na pm da ne bude off).

Ae malo off ali ne toliko  ;)

Posto sam ja visok 197, malo se skvrcim na Versysu. E sad, nisam ga vozio 10 sati u kontinuitetu da bih znao koliko bih mogao da izdrzim bez problema ali s obzirom na neki polozaj u voznji, cenim da nije udoban kao Africa  ;D ali to nije ni isti tip motora tako daa... Mislim da bi mogao da se snadjes na njemu koliko-toliko uz neka podesavanja... etoo  ;)

• Svrati ponekad, 308 postova
  • Motocikl: Honda Helix CN250

Pruža mi se neka prilika da postanem (nadam se) zadovoljni posednik navedene mašine, pročitao sam http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=261&Itemid=38, i sve mi je jasno.

Vozi li neko ovu mašinu i kakvi su utisci?

Mene interesuje vožnja po gradu, kraći putevi (i sa savozačicom), možda malčice laganog off-a...može li ovaj moped da me za sve to ispoštuje, bre? ;)

I da, obzirom na moje godine, da nije ovo malo "ljuto" za mene...penzija se bliži....?

Tvoja građa, visina i težina su idealne za ovo motorče. Što se tvojih godina tiče, mlad si koliko se osećaš, a obzirom da 6.11. polažeš, nema razloga da ne pazariš makinu. Zapamti, koliko god motor bio "ljut", kočnica je u glavi, a ne na polugama. Uzimaj bre to pod hitno.

Želim ti sreću u kupovini i polaganju!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja