Arakis 5939 Napisano Octobar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pruža mi se neka prilika da postanem (nadam se) zadovoljni posednik navedene mašine, pročitao sam http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=261&Itemid=38, i sve mi je jasno. Vozi li neko ovu mašinu i kakvi su utisci? Mene interesuje vožnja po gradu, kraći putevi (i sa savozačicom), možda malčice laganog off-a...može li ovaj moped da me za sve to ispoštuje, bre? I da, obzirom na moje godine, da nije ovo malo "ljuto" za mene...penzija se bliži....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Octobar 22, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Svi su ga hvalili, a što se tebe tiče mislim da je možda malo viši za tebe, ali to se tek vidi kada se sedne na njega. Meni se nije svideo zbog izrazito ružnog fara napred i što nema klasičan auspuh već je nešto ispod motora što predstavlja auspuh, ali se meni ne sviđa. U svakom slučaju nadam se da ćeš postati posednik navedene mašine i nek je sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sigurno je uzivanje voziti ga i mislim da je predvidjen za manja putovanja i neces se pokajati ako ga uzmes... sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan kolika je visina sjedista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5939 Napisano Octobar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 840 mm , mislim, a ja sam visok tačno 1 800 mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nece ti biti visok sigurno,mozda neces moci da dohvatis zemlju sa oba puna stopala ali moci ces dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se svidja uzimaj ,veoma zanimljiv bike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan TI se sviđa uzimaj, sa srećom. činimi se da je idealan za dgra i za kraće relacije. Za of sa drugim felmama i gumama može,može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa postovani kolega Arakise, ne ka vam je sa srecom kupovina nove makine. Dobar je to motorcic, jedino sto cete morati da nosite hoklicu sa sobom. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5939 Napisano Octobar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma još se pregovara.....Jbga, čim se mnogo priča, od posla slabo vajde ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 24, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu da doda i ja, motorce je sjajno, cak sam ga uzeo u razmatranje ali se brzo odustalo samo zbog gabarita, mnooogo sam veliki za to, al' makinica je sjajna, mislim da cete biti sasvim zadovoljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
canic 2 Napisano Octobar 24, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kinroad 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan Abdullah, da li si ga licno vozio i koliko si visok? Meni je ovaj motor u uzem izboru za prolece; nisam ga jos probao, ali jedno je samo sesti na njega, a sasvim drugo voziti ga parsto km. Kako sam visok 193, interesuje me tvoja procena koliko je versys komforan u voznji od par sati? A mogao bi i da preporucis neki motor koji je dovoljno velik, a da moze da se kupi nov (moze i na pm da ne bude off). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 26, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Abdullah, da li si ga licno vozio i koliko si visok? Meni je ovaj motor u uzem izboru za prolece; nisam ga jos probao, ali jedno je samo sesti na njega, a sasvim drugo voziti ga parsto km. Kako sam visok 193, interesuje me tvoja procena koliko je versys komforan u voznji od par sati? A mogao bi i da preporucis neki motor koji je dovoljno velik, a da moze da se kupi nov (moze i na pm da ne bude off). Ae malo off ali ne toliko Posto sam ja visok 197, malo se skvrcim na Versysu. E sad, nisam ga vozio 10 sati u kontinuitetu da bih znao koliko bih mogao da izdrzim bez problema ali s obzirom na neki polozaj u voznji, cenim da nije udoban kao Africa ;D ali to nije ni isti tip motora tako daa... Mislim da bi mogao da se snadjes na njemu koliko-toliko uz neka podesavanja... etoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 26, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Best baj u toj klasi po svim testovima. Bilokakav offroad zaboravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 26, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan svaki motor moze of road, kad ti bas treba ili ako je ok put, utaban. motor je stvarno praktican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan meni se svidja ,probao sam ga 3km ako je to dovoljno sa utiske, ali bitno je tebi da se svidja.koliko ljudi toliko ukusa. u svakom slucaju srecna kupovina i voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Pruža mi se neka prilika da postanem (nadam se) zadovoljni posednik navedene mašine, pročitao sam http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=261&Itemid=38, i sve mi je jasno. Vozi li neko ovu mašinu i kakvi su utisci? Mene interesuje vožnja po gradu, kraći putevi (i sa savozačicom), možda malčice laganog off-a...može li ovaj moped da me za sve to ispoštuje, bre? I da, obzirom na moje godine, da nije ovo malo "ljuto" za mene...penzija se bliži....? Tvoja građa, visina i težina su idealne za ovo motorče. Što se tvojih godina tiče, mlad si koliko se osećaš, a obzirom da 6.11. polažeš, nema razloga da ne pazariš makinu. Zapamti, koliko god motor bio "ljut", kočnica je u glavi, a ne na polugama. Uzimaj bre to pod hitno. Želim ti sreću u kupovini i polaganju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...