Blaza 15564 Napisano Maj 14 Integrisan, 3319 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas kod Ivana. Čuli se juče porukama, danas me sačekao vizir. Pretpostavljam da ima šablon, tako da sam proveo max 15 minuta kod njega (da ga ne zadržavam bzv...) Stari: Novi: Odlično ispalo... 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2024 Napisano Maj 14 Drug član, 1503 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 48 Napisano Ponedeljak u 11:18 U prolazu, 50 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/14/2026 at 4:13 PM, Blaza said: Bio danas kod Ivana. Čuli se juče porukama, danas me sačekao vizir. Pretpostavljam da ima šablon, tako da sam proveo max 15 minuta kod njega (da ga ne zadržavam bzv...) Odlično ispalo... Koliko je koštao , odlično izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15564 Napisano Ponedeljak u 12:02 Integrisan, 3319 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan 65 € Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...