bato.mne 1 Napisano Septembar 21, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koja je razlika izmedju klipa za Beverly 200 i Beverly 250? Celo klipa je razlicito, a u Meteor katalogu pise da isti klip ide na Beverly 200 i 250. Hvala unaprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11565 Napisano Septembar 21, 2021 Ne silazi, 2435 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mislim u broju ventila.Beverly 4,Liberty 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bato.mne 1 Napisano Septembar 22, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, cezarpa je napisao: Mislim u broju ventila.Beverly 4,Liberty 2. Nije. Ovdje je u pitanju masina sa 200cc i 4 ventila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 56 Napisano Septembar 22, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam klipovi za piaggio 200 i 250 su isti.Razlika je u radilici.250 ima duži hod radilice.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2977 Napisano Septembar 23, 2021 Ne silazi, 5059 postova Prijavi odgovor kao problematičan Тако је, разлика је у ходу радилице.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bato.mne 1 Napisano Septembar 23, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da malo pojasnim... Potreban mi je klip za Beverly 200, za alu cilindar. Prox ih je imao, ali ih više ne proizvodi i ne mogu naći. Meteor ima u ponudi, ali piše da je isti klip adekvatan i za 200cc i za 250cc. Tačno je da je prečnik klipa na ova dva modela isti i da veću zapreminu motora kod 250cc u ovom slučaju diktira hod klipa, to jeste radilica. Pri većoj zapremini motora mora biti i veći kompresioni prostor, koji se u ovom slučaju nalazi u čelu klipa. Iz tog razloga, logikom klipovi ne mogu biti isti i nisu isti u OEM varijanti. Zato pretpostavljam da je ipak Meteor pogriješio u katalogu ili ako ja griješim, volio bih znati gdje. U prilogu su slike OEM klipova za ova dva modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11565 Napisano Septembar 23, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2435 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan jbg zar taj liberty 200 nije lider agregat,a Beverly 250 qusar?imao sam Liberty 125ccm dva ventila,i na slici levo udubljenje za dva ventila.Ako gresim ne zamerite Promenio Septembar 23, 2021 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2977 Napisano Septembar 23, 2021 Ne silazi, 5059 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4тирииииии вентила.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2977 Napisano Septembar 23, 2021 Ne silazi, 5059 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da malo pojasnim... Potreban mi je klip za Beverly 200, za alu cilindar. Prox ih je imao, ali ih više ne proizvodi i ne mogu naći. Meteor ima u ponudi, ali piše da je isti klip adekvatan i za 200cc i za 250cc. Tačno je da je prečnik klipa na ova dva modela isti i da veću zapreminu motora kod 250cc u ovom slučaju diktira hod klipa, to jeste radilica. Pri većoj zapremini motora mora biti i veći kompresioni prostor, koji se u ovom slučaju nalazi u čelu klipa. Iz tog razloga, logikom klipovi ne mogu biti isti i nisu isti u OEM varijanti. Zato pretpostavljam da je ipak Meteor pogriješio u katalogu ili ako ja griješim, volio bih znati gdje. U prilogu su slike OEM klipova za ova dva modela.Апсолутно немаш никакав проблем, избегавај Метеор јер је прескуп за квалитет који има. За Pro - X немам речи, пробај да набавиш Narita, много бољи од Метеора и споредбено скоро идентичан са оригиналом.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...