Jump to content

Moto Zajednica

bato.mne

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

bato.mne's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Već neko vrijeme sam ovdje, uglavnom čitam... Zovem se Bato, iz Bara sam, trenutno vozim Scarabeo 200. Nadam se lijepom druženju.
  2. Da malo pojasnim... Potreban mi je klip za Beverly 200, za alu cilindar. Prox ih je imao, ali ih više ne proizvodi i ne mogu naći. Meteor ima u ponudi, ali piše da je isti klip adekvatan i za 200cc i za 250cc. Tačno je da je prečnik klipa na ova dva modela isti i da veću zapreminu motora kod 250cc u ovom slučaju diktira hod klipa, to jeste radilica. Pri većoj zapremini motora mora biti i veći kompresioni prostor, koji se u ovom slučaju nalazi u čelu klipa. Iz tog razloga, logikom klipovi ne mogu biti isti i nisu isti u OEM varijanti. Zato pretpostavljam da je ipak Meteor pogriješio u katalogu ili ako ja griješim, volio bih znati gdje. U prilogu su slike OEM klipova za ova dva modela.
  3. Nije. Ovdje je u pitanju masina sa 200cc i 4 ventila.
  4. Da li neko zna koja je razlika izmedju klipa za Beverly 200 i Beverly 250? Celo klipa je razlicito, a u Meteor katalogu pise da isti klip ide na Beverly 200 i 250. Hvala unaprijed.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja