Satelis 15854 Napisano Septembar 5, 2021 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ganjao bi se do sudnjeg dana u situacijama gde nisam kriv. Pet zapisnika bi pisali ako treba. Dobro si prošao, bolje nije moglo. Samo mi nije jasno kako se tako nameštaju situacije baš sad kad si postao tatko. Šta de je krcnuo vrat kad si drmnuo glavom o beton/ivičnjak..... Pupupupupu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6291 Napisano Septembar 5, 2021 Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Da li je policija preduzela nesto da se sanira to ulje na putu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 365 Napisano Septembar 5, 2021 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2006 god....u Železniku na sred puta....pukne gibanj (ili jos neki deo ) kamionu betonskoj mešalici... i on iz nekog razloga prospe 4-5 kubuka betona...na put... naleti auto...prokliza...i čukanje... poenta....i vozac kamiona i betonska firma su popili debelu kaznuuu , a i taj auto sto je uleteo u taj beton je naplatio stetu zato mi je krivo jer su kolegu " savetovali " . . . da odustane....jer je on "kriv" sto je klizao po ulju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Septembar 5, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex Jesu, boli ih patkaПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Septembar 5, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Juce nas 10-tak krene za NS, lagani tempo, vise zensko drustvo (upao sam slucajno), islo se starim NS putem. Iza Indjije kruzni tok, mislim da je kod onog Vasarista, prve dve gdje prodju, treca pljus... Pola sekunde cetvrta pljus. Kao da je neko stajao u zbunju i skidao ih prackom! Mi iza nekako stanemo normalno, potrcimo da podignemo motore gdjama kad ne popadasmo na nogama svojim.Izgleda da je kamion neki suncokret prosuo, kola prosla nauljila sve po po spoljnoj traci i kao po staklu da ides. Sreca nikom nista strasno, upalile i Honda i Suzana i lagano dalje.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8581 Napisano Septembar 5, 2021 Drug član, 1867 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da li je policija preduzela nesto da se sanira to ulje na putu?Jeste, kad su završili samnom, zvali su da prijave. To.je bilo u 11h, u 18h kada sam prošao tuda, nije bilo oprano, samo razvuceno, oprano ne.Mislim da policija nije shvatila kolika je količina ulja u pitanju, jer je do njihovog dolaska prošlo više od 1h i prošlo je mnogo vozila koja su razvukla to. @Satelis - ništa mi ne pricaj, kad sam došao kući i video seronju, svašta je počelo da mi prolazi kroz glavu. Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2349 Napisano Septembar 6, 2021 Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Stefi, ziv si, zdrav si, stigao si kuci kod najvoljenijih. To je jedino bitno i bice uvek. Ko je kriv, ko nije gotovo je sad, samo gubis energiju i vreme koje mozes da posvetis malom Aleksi. Vreme da vratis ne mozes. Drzava nam je bulja. Crni mat sprej, staklo za retrovizor i vozi dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1588 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Meni proda komšija fazera iz italije i to pre 13god da mi i maxiu i arrow nov i fabrički izduv, a sebi ostavo retrovizor, arow, maxiu, polugice, fazastere malko očešane, pa odakle to pitam.?kaze Talijančić upao i rupu 30x30cm pa tuzio opštinu i dobio sve novo. I jaknu, kacigu sve platili. Mislio ovaj me lozi gde to ima. Poslato sa COR-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...