Child of the highway 0 Napisano Septembar 1, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Javlja se veliki ljubitelj motora i svega sto ide uz to. Posto motor ne vozim, a kasno je da naucim (nije vrijedno rasprave) zanima me neki trike. Konkretno mi se svidja can am spyider ali je to ihahaj preskupo za mene. Zanima me postoji li neka alternativa, da li se ovi skuteri trotockasi mogu preraditi da budu osjetno siri i nizi, samim tim i stabilniji. Ili da gledam neki custom trike (estetski mi se mnogo svidja ali je kabasto). Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 1, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tomos trokolica WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Tomos trokolica, 1985. godište, Oldtimer, vozilo prešlo 2356 km, Kanjiža. Cena 1.500 € - Motori -... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7216 Napisano Septembar 2, 2021 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao samo yamahin 125 ili 150 ne sećam se, i oduševio se! Da napomenem da sam spadao u red balkanaca koje je tvrdilo da to nije motor i onda me ubede da probam. Fenomenalna igračka. Osećaj je kao da lebdiš na oblaku a uopšte nisam osetio da ima dva točka napred, neverovatno je lagan na volanu. Probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Septembar 2, 2021 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da taj tip trajkova (pjađo mp3, i te Yamahe) što se naginju u krivini može da se preradi da bude širi a da to valja, a još više da to posle može da pređe ovaj novi rigorozni tehnički, mada sustinski to ti je kao da voziš motocikl, tebi predpostavljam treba nešto sa fiksnim položajem, a to su najčešće ti prerađeni Buba trajkovi. U slučaju da ne pronađeš odgovarajući trajk, imaš gomilu kvadova u ponudi, to ti je finansijski možda najbezbolnije rešenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6300 Napisano Septembar 2, 2021 Drug član, 1800 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je mnogo lakse prepravljati zadnji trap, tj pozadi napraviti dva fiksna tocka koji ce imati bar 80-90cm razmaka zbog stabilnosti. Ali kao sto rece kolega treba onda proci tehnicki mada nista nije nemoguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Septembar 2, 2021 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi koliko si spreman da se pokažeš. Ako hoćeš "pravi" motor sa tri točka, da budu napred dva onda bez 8-9 hiljada teško. Da kupiš trike od Bube isto bez neke dobre cifre nema da se nadje, a da praviš od nule do tablice isto. Za te pare opet možeš da uzmeš spajdera. Znaci za manje love ti ostaje mp3 za 2500 pa na gore ili možda neki motocikl sa prikolicom. Ural, Dnjepar, možda BMW... Ako pričamo o polovnim vozilima, naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Septembar 2, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Child of the highway said: Javlja se veliki ljubitelj motora i svega sto ide uz to. Posto motor ne vozim, a kasno je da naucim (nije vrijedno rasprave) zanima me neki trike. Konkretno mi se svidja can am spyider ali je to ihahaj preskupo za mene. Zanima me postoji li neka alternativa, da li se ovi skuteri trotockasi mogu preraditi da budu osjetno siri i nizi, samim tim i stabilniji. Ili da gledam neki custom trike (estetski mi se mnogo svidja ali je kabasto). Pozz Osim ako nisi ogranicen nekim fizickih hendikepom, ne vidim sto bi mogao da naucis da vozis motor. Neces da budes Rossi, ali neka pristojna voznja sto da ne. Pogledaj skutere ko sve vozi... Ako si vozio nekad bicikl vozices i motor... Nije isto, al fizika je tu negde. I trajk i quad umeju da budu poprilicno nezgodni ako udjes u krivinu kako ne treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Septembar 2, 2021 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo nezgodni, zato ih i ne volim, to ću da vozim kada budem deda, kad fizički ne budem mogao da vladam dva točka, ali nikad ne odustajem od vetra u kosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...