Jump to content

Moto Zajednica

BEOGRAD - GOČ 19-10-2008 UTISCI SA PUTOVANJA

Recommended Posts

• Zainteresovan, 830 postova

Bravo Foreste, momcino!

Evo ja moj kontigent vec uploadujem, a ajte i ostali, stvarno bih voleo da imam sve slike sa ovog divnog putovanja, ali ne u ovoj maloj rezoluciji, koja je na temi, vec original. Predlazem da svako otvori folder sa svojim imenom i u njega strpa slike, da se ne smesha sve, a i da znamo ko je sta slikao. Ja svoje stavljam na forestovom ftp u podfolder NikolaCruss. Ajte i ostali! :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Da da, takav i jeste dogovor, treba celom forumu da bude prikazano putovanje, najbolje slike i sve. A mi izmedju sebe da razmenimo ukupan materijal preko ftp. I svi srecni!  ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 111 postova

Jbga, sad gledam i pizdim sto ne odoh... U cetvrtak isao na Divcibare, vracali se oko 7 uvece i nagrabusih skroz.. Ceo vikend sam prelezao...

A je li, kako su reagovali ljudi uz put? Mislim (ne racunajuci defilee na skupovima), kolona od 40+ motora se ne vidja cesto na otvorenom putu. Verujem da su mislili da se snima neki film?  :)

• Svrati ponekad, 282 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE500

pa, da ti ja odgovorim:

na Gocu, kod jezera nailaze bakice sa termosima, pa me pitaju:

- Je li sine, kazite nam jel' ovo bila neka trka?

(a vecina motora sa 50l + cargo prostora!  :D, pije se pivo (valjda pobednicko),... kratko mislim sta da im odgovorim a da ih ne razocaram, skontam da su prosle pored medicinskog kampa gde smo lecili VojinaR (dobro si prosao brate Vojine  :)), bake misle, puno motora, opreme, a i jedan povredjen >> znaci trka  8), pa im rekoh)

- jeste, i to velika! Evo, mi smo prvi stigli (pokazem svuda okolo na touring motocikle, 30+), a eno, vidite ove koji pristizu (pokazem na par kolega sa ljutim R masinama, koji su nam se kasnije prikljucili), e oni su najsporiji.

- E pa svaka vam cast! nek' ste nam zivi i zdravi!

Tako nam vele bakice  :D, posmatraci najvece i mozda dosad prve velike "trke" do Goca.

Nadam se da mi R kolege ne zamere, ipak su kasnije dosli!!!  :D :D

• U prolazu, 47 postova

hvala brate FORREST na pohvali, izgleda da si ti to jedini i primetio od tolike brace koja je bila u trecoj grupi s polaskom iz beograda i tacno znam nasta mislis,  bane mi je rekao da cu biti vodja trece grupe iz beograda i to sam ucinio trudio sam se da na naj bezbedniji i najsigurniji nacin vodim trecu grupu i da svi budemo maksimalno bezbedni, brate FORREST vidim da si to primetio i mnogo mi je drago zbog toga, uradio bi to opet ali bih zamolio sledecg organizatora putovanja da meni prepusti organizaciju vodje grupa na putevima, znam zasto to govorim jer sam svo vreme pratio situaciju na putevima i ka gocu i ka vracanju kuci, nemoj te se ljutiti ipak je bio ovo prvi put u tolikom broju i bilo je OK  ali oko toga se moramo jos malo pobrinuti da bude bas bas prava srvar ipa je nasa bezbednost u saobracaju naj bitnija stvar, eto opet hvala brate forrest.........................braco imali mesta u ovoj sezoni za jos neku turu...........brate forrest vidi neku malu kracu destinaciju ipak mozda mozemo jos jednu turu iako je vreme kraju sezoni za nas motoriste ali mislim da ce kraca destinacija biti ok za sve............steta sto je kraj sezone a nama tek pocela, ha ha ha ,  pozdrav za svu bracuuuuu.....................RESPECT!!!

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R

Zdravo svima !

Evo i ja da napisem koju rec. Putovanje je proteklo u naj, naj, naj svetlu. Eto sta mogu da ucine dobra volja i raspolozenje. Nasa zahvalnost Banetu , jer da je predlozio subotu umesto nedelje, mi sigurno ne bismo isli, a verujem i velika vecina vas. Snimke koje smo napravili  uz put,nadam se da cemo postaviti danas, najkasnije sutra.

Misa22: Prvo se cuje grmljavina, ne znas odakle dolazi - onda vidis prvi motor, ostavljas sve sto radis i juris na ulicu iz dvorista da osmehom i mahanjem pozdravis cetrdeset i nesto motora koji prolaze polako (50-60 km/h) taman tako da vidis sve motore i vozace. I za njih, a  i za nas ne svakidasnji prizor. Deca su se najvise radovala.

Mislim da smo juce naterali mnoge da razmisljaju o kupovini motora !

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82

prijatelji dragi,kao sto sam i obecao, tu je FTP server za upload vaseg foto-video materijala za ovog bozanstvenog puta!

sad udri!

ftp://89.216.54.188/

username:  bjb

password:  bjb

Pa jel ja ne vidim ili ovde ima samo 10ak slika  ??? i neki mali klipic

@ Boki i svima ostalima:

Predlazem turu na planinu Taru!

sa puno razloga, put je Ok, nema puno saobracaja, ima sta da se vidi, gde da se odmori i naravno, da se dobro jede!

prijatelji dragi,kao sto sam i obecao, tu je FTP server za upload vaseg foto-video materijala za ovog bozanstvenog puta!

sad udri!

ftp://89.216.54.188/

username:  bjb

password:  bjb

Pa jel ja ne vidim ili ovde ima samo 10ak slika  ??? i neki mali klipic

Pa, ucipi se sa nekim fotkama, pa ce biti vise!  ;)

• Svakom po zasluzi, 12439 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Za narednu subotu predviđaju maglu, ali za nedelju sunčano!

30.png

Možda Fruška gora, to nije daleko a prelepo je?

A ja bar da gledam slike :D

Dzolaja, strplenja batice, to se tek uploaduje, u toku je, ali ocekujem da ce kroz dan dva svi postaviti, pa ces da imas jedno 30-ak foldera sa po 50-ak slika svaki, pa da te bog vidi...A sto se tice klipica, jbg, ja to je sa mog malog "aparatica", ne moze bolje, ali reko da i njega stavim, d adocara. A momci kao sto su Vukan i Mario ce da naprave pravi film.

E da, mozde ne bi bilo lose Vukane da sa ovog servera skines i snimke koje ljudi postave pa da sve sbombas u jedan lep film - Goch, san jednog bajkera!  ;)

• Svrati ponekad, 167 postova

3T Racing, Balosava

h3Rth_101920083719zy9.jpg

ko je to kupio nove pantalone?  ;D

czsBk_101920083723wr2.jpg

snima nas TV ekipa

8vYYZ_101920083724ip5.jpg

postrojavanje u dve vrste

mckBE_101920083729rp9.jpg

pored jezera na Gocu

WNoej_101920083736aq3.jpg

BRAVO za pivo!

nPemi_101920083739uo7.jpg

i jedna umetnicka

0GKWU_101920083741zk7.jpg

'ladjenje

pCWai_101920083748so7.jpg

tri musketara

xTpF4_101920083750tv1.jpg

klopa u Dukat(ij)u  :D

404.jpg

sve za 750din (sa pivom i corbicom)

3HKZA_101920083758kt8.jpg

veliki vodja

404.jpg

sa mladine strane  ;)

XNOsA_101920083761jz4.jpg

a sad malo ja

gibNw_101920083756ai4.jpg

• U prolazu, 47 postova

braco nije toliko bitno gde ce se ici ali ja mislim da je stvarno bitno da to bude neki kraci put i da nema vise pa ajde i do 100km, daj te neke predloge pa cemo da se odlucimo za neki, braca smo moramo postovati (RESPEKT) jedni druge, daj te predloge odlucicemo se za neki pa ce mo ga i ispostovati, ja mislim a se mozemo organizovati za subotu ili nedelju jer znam da vec ( posle ovog putovanja) sad razmisljaju i pricaju kako im je zao sto je kraj sezone i jedva cekaju leto a do leta ima jos dosta vremena, zato ajmo da iskoristimo jos neki dan ................utisci sa ovog putovanja su maksimalni  sigurno, zato aj mo to da ponovimo jel ima medjunama brace koja nisu mogla da idu iz ko zna kojih razloga zato ce ovaj put da podju sigurno bez razloga na razlog koji ce ih spracavati, ha ha ha ..................ajmo braco dajte predloge pa da se dogovorimo...............RESPECT!!!

• Svrati ponekad, 167 postova

uz duzno postovanje prema dobrim namerama za organizovanje novog izleta, 'ajde da ne offujemo mnogo ovde ;)

mozemo da otvorimo neku novu temu (npr. gde za sledeci lep vikend - 25/26 oktobar?) i tamo da dajemo predloge

hvala

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Pa brotherhood brate, bliskost je to, od bliskosti se Abdulah svako malo jezio, senzitvan je on, ko i motor mu....  ;D ;D ;D

Xex, evo i sad se raznezih citajuci ove tople postove  ;D

Aaaa, zato li je kupio nove kožne pantalone? ;D

Aaa pa nisu kozne, tekstilne su al u dezenu je fora, cik pogodi koje su boje!  ::)

;D

Ma uzeo je maskirne, ne bi li se sakrio u sumi, ali se zahebo, uzeo je dezen za kamenjar, pa smo ga zacas nasli u onim zlatnim tonovima, strcao je ko prase u Teheranu!!  ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja