BataJova 277 Napisano Avgust 25, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, tokom mog putovanja kolega na gsxr-u je imao bas bas kratku vidljivost, najvise 4m mozda. Pa se pitamo jel to mana svima ili je do farova? On je stavio led sijalice i i dalje nista. Da li je to do sijalica, fara ili neka serijska greska, sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Avgust 25, 2021 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Losa nivelacija farova, neodgovarajuca sijalica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Avgust 25, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis imas savet za sijalicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2047 Napisano Avgust 25, 2021 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Led bez projektora je katastrofa.Bolje da ih nemas.Jos ako je vlazno inpreko 4k kelvina (a siguran sam sa je uzeo od kineza, pa jesu), to je ravno samoubistvuSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22905 Napisano Avgust 25, 2021 Integrisan, 9739 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Demantujem, isti far "vozim", led kao ziletom odsecen, jasan, definisan snop... Samo valjana sijalica i ustelovan far a pomenutom se oba sociva steluju, u obe ose! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22905 Napisano Avgust 25, 2021 Integrisan, 9739 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan https://www.wobyhaus.co.rs/auto-elektrika/24857-sijalica-za-auto-led-h7-set-2kom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6759 Napisano Avgust 25, 2021 Drug član, 1937 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, m.milivojevic je napisao: Led bez projektora je katastrofa. Bolje da ih nemas. Jos ako je vlazno inpreko 4k kelvina (a siguran sam sa je uzeo od kineza, pa jesu), to je ravno samoubistvu Sent from my iPhone using Tapatalk Slazem se sa ovime, kod mene je fabricki led, po mojoj proceni negde oko 6000k, bas lose osvetljava. Kada se pogleda u far bljesti kao lud i dobar je da te primete vozaci iz suprotnog pravca, ali bas lose osvetljava put i neka glupa neprirodna boja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2047 Napisano Avgust 25, 2021 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.wobyhaus.co.rs/auto-elektrika/24857-sijalica-za-auto-led-h7-set-2komNešo,Ova je 2000 lm sto je ok.Ove sa alije i kp su uzasSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Avgust 25, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan @m.milivojevic jednu je platio oko 3600. @N.F.S. ovakav je njegov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2047 Napisano Avgust 25, 2021 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitna cena koliko karakteristike, ali opet, najbolje je kad ima projektor, da usmeri snop.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Avgust 25, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan @m.milivojevic Kaze da mu je dobar projektor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22905 Napisano Avgust 26, 2021 Integrisan, 9739 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, BataJova je napisao: ovakav je njegov Izvinjavam se, mislio sam da pricamo o gsxr 1000, K5.. Taj model je sa dva sociva, ne znam kako bi se sijalice koje predlozih "ponasale" kod njega (tvog drugara) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Avgust 26, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. A ne znam, on je meni rekao k5, ne razumem se toliko da li jeste ili nije.. Samo sto je njegov 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...