Jump to content

Moto Zajednica

kako ucutkati pucace

Recommended Posts

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

Kontrolisanje pucaca je iskljucivo stvar organizatora/ obezbedjenja. Organizator moze da ponudi posebnu lokaciju za pucace i tamo orgnizuje: ko ce duze, vise, bucnije... ili da potpuno zabrani pucanje dok traje skup. Ako su sposobni da dovuku toliku kolicinu pica, hrane, organizuju ozvucenje i sve sto jos ide uz to, sta je onda za njih ucutkivanje jednog pucaca ili izbacivanje istog sa skupa. Samo organizator treba imati volju za to, sve ostalo se lako resava.

Zeche, skroz si u pravu...samo tako to treba resiti...nikako drugacije ne ide...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Zaista je tesko resiti problem sa "pucacima".Kao prvo vecina njih je kupila motor zato sto misli da ce biti "faca"ako vozi motor i druzi se sa bajkerima,a ne zato sto zaista voli motore.Ima onih koji imaju para pa kupe drugi motor kada jedan spali a znam i neke koji su poslednje pare davali za generalnu pa na povratku kuci sa moto skupa zbirali delove masine u kesu.

Na moto skupovima sam ih posmatrao u pauzama izmedju pucanja,nemaju sa kim da pricaju osim sa istim kao sto su oni.A posto ni izmedju sebe nemaju sta da pricaju,'ajde da pucamo jos malo,mozda neko obrati paznju na nas.

Uglavnom voze motore od skupa do skupa,nikada ne sednu na motor i odvezu recimo do nekog nacionalnog parka ili manastira,sta ce oni tamo,glupo im je da pucaju a da ih niko ne vidi.

Jako je tesko uticati na njih,uglavnom su iskompleksirani i sujetni.Niko od organizatora nece da se "kaci" sa njima jer misli da mu je to u interesu.Misli ako mu  prigovori da nece doci iduce godine,pa mozda povuce i drustvo da i oni ne dodju na njegov skup nego na neki drugi,a svi vole da dodje sto vise motora,i tako...

• U prolazu, 34 postova

moto skup bez pucača i turiranja je ko piva bez alkohola-

ako organizator ne najavi zabranu pucanja nema se ko šta buniti.

ima drugih načina zabave- naprimjer izlet s penzionerima na alpske pašnjake- opera-koncerti klasične glazbe i slično

na skup bez pucača i turiranja nejdem-isto ko i 80 posto mojih kolega bajkera-isto ko i 80 posto mojih prijatelja koji nisu bajkeri a idu na skupove.

meni je u svemu tome interesantno što imate test vozila uživo-može se vidit kolko su kakve mašine sposobne izdržat pretjerivanja

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Rekoh li ja da ce biti tesko. :(

Ma jok, nije tesko, samo treba imati volju. Ako pucaci demonstrativno i ne dodju, mislim da se nece osetiti neki civilizacijski gubitak. Ono sto jeste problem je da organizatori shvate da to treba izmestiti iz centra desavanja (bina i satori). Kad se to prevazidje, realizacija je trivijalna.

Znaci, nije probelm u pucacima vec u organizatorima.

• Svrati ponekad, 113 postova
  • Motocikl: BMW R1100RS

Stvar organizatora!

Mi smo pokusali fino,na dva nacina ali nista!

Bacili pare u betoniranje kruga za paljenje guma u pozadini kampa-nista!

Ogradili prostore-nista!

Sklonili su ogradu i ubacili motor pod sator na sto.Par nasih clanova je zamolila doticne da prekinu!

E, tu je bio kraj.Ostalo je samo da pokazemo :" da je jace selo od svatova"!?

Naravno da smo to izbegli,ali...malo je falilo.

Ovo nam je skola za ubuduce.

Interesantno je da ne misle svi da to treba zabraniti.

Najbolji primer da moze organizator zabrani pucanje je Moto-skup u Skoplju;"MC POTFAT"

Na ulazu su upozoreni svi ucesnici da na skupu nema pucanja.

"Ko zeli da puca moze slobodno da ne ulazi organizator se nece ljutiti"! ::) ;D

I stvarno nema pucanja! ;)

• Svrati ponekad, 137 postova
  • Motocikl: Hayabusa

ima drugih načina zabave- naprimjer izlet s penzionerima na alpske pašnjake- opera-koncerti klasične glazbe i slično

E to care objasni ljudima, svaka ti je prava...

• U prolazu, 48 postova

moto skup bez pucača i turiranja je ko piva bez alkohola-

ako organizator ne najavi zabranu pucanja nema se ko šta buniti.

na skup bez pucača i turiranja nejdem-isto ko i 80 posto mojih kolega bajkera-isto ko i 80 posto mojih prijatelja koji nisu bajkeri a idu na skupove.

meni je u svemu tome interesantno što imate test vozila uživo-može se vidit kolko su kakve mašine sposobne izdržat pretjerivanja

Ma slazem se ja sa tim da neko opali s' vremena na vreme ili da ga zavrne u blokadu ali zamisli da ti neko parkira motor pored satora i zavrce ga ceo dan ili celu noc ...

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

Niste vi culi Ziku iz Panceva!Njemu je jedan klub poslao zahvalnicu sto nije dosao na moto skup ;D ;D ;D!

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Niste vi culi Ziku iz Panceva!Njemu je jedan klub poslao zahvalnicu sto nije dosao na moto skup ;D ;D ;D!

Jel' ovog?  ;D (obrati paznju na tablicu)

ZbszZ_23476124bt8.jpg

Slikano na skupu u PA '06te

• Svrati ponekad, 118 postova

U Rusiji je jedan momak poceo da daje turu i puca.Desilo se da je po naredbi bosa morao svoj motor da polije benzinom i da ga zapali posto za njega navodno motor je nebitan.Zalopojke mu nisu vredele.Pitajte Gorana Fonzu iz Nisa on je bio prisutan.

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

U Rusiji je jedan momak poceo da daje turu i puca.Desilo se da je po naredbi bosa morao svoj motor da polije benzinom i da ga zapali posto za njega navodno motor je nebitan.Zalopojke mu nisu vredele.Pitajte Gorana Fonzu iz Nisa on je bio prisutan.

Ajoj, dobre fore!  ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 430 postova

I Zika se naucio, pa cuva svoj motor i vise nepuca.

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

treba im zapusiti lonac,a isti lik je u sutomoru nacisto poludeo od pucanjacak se cuo nekoliko kilometara od susreta i na kraju je intervenisala policija i lik je napokon prestao da puca

post-595-12879008073822_thumb.jpg

• Drug član, 1779 postova

treba im zapusiti lonac,a isti lik je u sutomoru nacisto poludeo od pucanjacak se cuo nekoliko kilometara od susreta i na kraju je intervenisala policija i lik je napokon prestao da puca

Ovaj SUZUKI zasluzuje medalju za izdrzljivost jer sta je on izdrzao pucanja i turiranja ne verujem da bi neki drugi mogao.RESPECT za masinu japansku.

• Zainteresovan, 875 postova

Ko je bio u Zrenjaninu na skupu sigurno zna ko je Marsovac...  :)  Nekima se jednostavno ne moze objasniti da to nije zanimljivo posle par minuta

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja