Jump to content

Moto Zajednica

Jagodina 15.10.08

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: MTS 1200s DVT

Dnevnik 3 na RTSu.

Motorista velikom brzinom udario u Golfa III koji je radio polukruzno, biker prebacen na urgentni u BGD. Radi se o decku '85 god. Jel zna neko nesto?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Momak se zove Milan Milojevic, valjda je 87 godiste. Za brzinu ne znam, al crveni golf  se polukruzno okretao na duploj beloj liniji . Momak je sa povredama opasnim po zivot prebacen u BG. Kolko dam video motor je crne boje - neki od novijih modela   

( Dnevnik RTS )

• Svrati ponekad, 423 postova

Decko je milan Milojevic 85 godiste i moj Prijatelj je.U pitanju je motor marke yamaha r1 2008.Cuo sam pricu da se kretao brzinom oko 90 km na cas.Kada je Golf okrenuo polukruzno(sto je izuzetno glupo u toj ulici) gde se milan direktno zakucao.Za kacigu nisam siguran da je nosio(mislim da nije posto mi je tako receno).Za sada je dobro poceo je da mrda noge i ruke reaguje,prica(olaksavajuca okolnost je sto se docekao na noge i ruke pre nego sto je udario glavom i time malo amortizovao udarac.Sutra cu se cuti sa njegovim bratom i javicu vam u kakvom je stanju.

Zelim mu brz oporavak

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

kaciga mu je bila na ruci a zena je vozila auto, zelim mu da se sto pre oporavi

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Ja sam naisao malo posle nesrece.Drago mi je da cujem da se decko polako oporavlja.Molim te pisi povremeno kako mu je.

Ljudi zar je bitno koji je auto u pitanju,golf pa golf,zato sto ih ima mnogo.Mene licno je oborio stojadin i njih ima mnogo pa je i velika verovatnoca da ce prilikom udesa neko od ova dva vozila ucestvovati u istom .Nedavno poginu bajker u  Batocini od juga.Moze nekom da se desi i da mu Opel Monza presece put ali je verovatnoca mala,prosto nema tih vozila mnogo na drumu.

Treba pisati o okretanju preko DVE pune linije,problem je dakle u samom vozacu a ne u automobilu.To se dogodilo nekoliko metara pre semafora,i sam sam tu dosta puta prosao brze nego sto je dozvoljeno.Vidite zeleno svetlo,malo gasa da bi prosli da vas ne uhvati crveno i neko krece preko DVE pune linije da radi polukruzno okretanje ispred vas.Tu je definitivno problem u svesti vozaca a ne u samom automobilu.

Brz i potpun oporavak Milanu.Drzi se.

• Svrati ponekad, 423 postova

Van zivotne opasnosti je.Ali dosta preloma.Vilica,jagodicna kost,ruke.Trebace dosta operacija da se sve vrati u normalu.Ali hbala bogu sve je u redu.Ja Milana neznam kao nekog vozaca koji vozi brzo i neoprezno tako da mislim da ni sada nije iso nekom bas vecom brzionom jedino mu zameram sto nije imao kacigu na glavi.Duki je u pravu tu postoji semafor i uvek se tu ide malo brze ali dupla puna linija i okretanje to mi ne ide u glavu  i iskreno se nadam da ce se uskoro promeniti zakon i biti dosta stroziji i da ce uticati na kulturu u voznji u nasoj zemlji koja je uzasna.

• Drug član, 1392 postova

Ja sam naisao malo posle nesrece.Drago mi je da cujem da se decko polako oporavlja.Molim te pisi povremeno kako mu je.

Ljudi zar je bitno koji je auto u pitanju,golf pa golf,zato sto ih ima mnogo.Mene licno je oborio stojadin i njih ima mnogo pa je i velika verovatnoca da ce prilikom udesa neko od ova dva vozila ucestvovati u istom .Nedavno poginu bajker u  Batocini od juga.Moze nekom da se desi i da mu Opel Monza presece put ali je verovatnoca mala,prosto nema tih vozila mnogo na drumu.

Treba pisati o okretanju preko DVE pune linije,problem je dakle u samom vozacu a ne u automobilu.To se dogodilo nekoliko metara pre semafora,i sam sam tu dosta puta prosao brze nego sto je dozvoljeno.Vidite zeleno svetlo,malo gasa da bi prosli da vas ne uhvati crveno i neko krece preko DVE pune linije da radi polukruzno okretanje ispred vas.Tu je definitivno problem u svesti vozaca a ne u samom automobilu.

Brz i potpun oporavak Milanu.Drzi se.

Jeste moze i da ti se desi da te udari i neki rely vozac sa bg tablama ali je uglavnom u pitanju plavusa a table su pa ili ru

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Zašto se uvek na pamet osudjuje? I meni bi bilo najdraže, da nikad motorista ne skrivi grešku ali na žalost u praksi nije tako. Treba više da bude samokritike i tako čemo da izbegnemo koji sudar više.

Da jebeni golf nije napravio pogrešan manevar, verovatno do toga ne bi došlo. I kad bi dečko nosio jebenu kacigu, verovatno bi bolje prošao, čak što više, ako bi vozio po jebenom ograničenju, možda bi imao šansu, da izbegne sudar.

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Zašto se uvek na pamet osudjuje? I meni bi bilo najdraže, da nikad motorista ne skrivi grešku ali na žalost u praksi nije tako. Treba više da bude samokritike i tako čemo da izbegnemo koji sudar više.

Da jebeni golf nije napravio pogrešan manevar, verovatno do toga ne bi došlo. I kad bi dečko nosio jebenu kacigu, verovatno bi bolje prošao, čak što više, ako bi vozio po jebenom ograničenju, možda bi imao šansu, da izbegne sudar.

Da tako je Tomo uz tebe sam 100%. Jeste riba kriva za udes ali i on je isto toliko hteli mi to da proznamo ili ne... Voziti 90 u gradu je podjednako tezak prekrshaj kao i prelazak preko duple pune. Da je vozio NORMANO imao bi shansu i to veliku sa motorom koji ima 2 diska napred i jedan pozadi i razne josh kochione  klipove i dzidza midze.

Van zivotne opasnosti je.Ali dosta preloma.Vilica,jagodicna kost,ruke.Trebace dosta operacija da se sve vrati u normalu.A

A i da je udario a NOSIO kacigu ovi facialni prelomi ne bih bili tu. Tako da budite malo samokriticni jel iako TomoB deluje kao serator koji samo gundja neshto u vecini slucajeva je u pravu :-\

• Svrati ponekad, 245 postova

U Novom Sadu svako kome se ne ceka na semaforu pravi polukrug gde mu padne na pamet, preko linije, ostrva, na glavnim bulevarima. Hvala bogu, tu su oni koji voze kroz crveno, koji su "sami na bulevaru", oni koji (na motorima) bulevar prelaze za par sec (+100km/h), [to su oni bez kacige u papucama sa naocarima za sunce], zatim pesaci koji pretrcavaju ulicu (ne obracajuci paznju na saobracaj) u nadi da ce stici na autobus... u Novom Sadu.... Srbiji je saobracajni haos; samo jedna od ovih situacija je dovoljna da se desi da dovede coveka u podzemno stanje.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja