Dejan P. 1 Napisano Octobar 15, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Ej drugari, meni je jedan clan foruma napravio super poklon. Pa ja reko da se pohvalim, clan je Ljuta Guja http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=profile;u=4681 a poklon je stender za motor. Ne samo da ga je sam osmislio, nego ga je i ofarbao u zlatnu (verovatno sto mi je motor zlatan) i napravio da bude na rasklapanje. Za sada slike samo iz sobe a nedugo zatim i uz motor. Prilažem slike pa crknite od zavisti i muke: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Octobar 15, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ala ga je napravio svaka mu cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Octobar 15, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan nije ti valjda i torbicu sashio super stalak, lepa ideja sto se rasklapanja tice...bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 15, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Do sad najbolje napravljen stender u kucnoj izdradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2543 Napisano Octobar 16, 2008 Andragog, 5113 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan ;D,Ko vozi pravi motor on to ima fabricki ugradjeno!!! APN masina drvena osovina!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Octobar 16, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ;D,Ko vozi pravi motor on to ima fabricki ugradjeno!!! APN masina drvena osovina!!! ;D Ha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 16, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast na detaljima ali meni ovo izgleda malo slabo. mislim da će motor da se ljulja na ljemu. uopšte nam podipirače.. ne znam... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano Octobar 16, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj nije ti valjda i torbicu sashio super stalak, lepa ideja sto se rasklapanja tice...bravo Torbicu je uzeo od pecaljke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano Octobar 18, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika kako moj KLE 500 stoji na novonapravljenom stenderu. Sto se tiče stabilnosti, mrdali ga, sedeli na njega, skakali po njemu...dobro de preterah. Verovatno zlatno-bakarna boja drži čvrstinu. Stabilan je baš, baš. Evo slike i štendera, i motora a i skromnog majstora (Ljuta Guja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan još kad bi postavio dimenzije... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan posto sam i sam planirao da pravim isti, ajde mi samo daj malo dimenzije poblize Hvala i veliki pozdrav super ti je motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...