Jump to content

Moto Zajednica

Prodavnice u NS

Recommended Posts

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Qingqi 200 GY

Pozz svim bajkerima. Trebala bi mi pomoc. Planiram da dodjem do NS da kupim jaknu i pantalone. Interesuje me gde sve postoje prodavnice i njihove adrese. Pomogao bi i neki savet koju jaknu da uzmem do 250 eura.

Unapred hvala!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• drkadzija, 1225 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

U NS imaš par prodavnica , jedna je markos na temarinskoj kod podvožnjaka , druga ti je pegas moto na detelinari ugao Janka Čmelika i Janka Veselinovića , treća je u Jovana Popovića na kraju sa desne stane i četvrta je na Futoškom putu kod meridijan banke. Pošto vidim da si u Šašincima moj savet ti je šibaj u BG veći je izbor, jača konkurencija pa samim tim i bolje cene. Inače preporuka za jaknu do 250e? pa rukka iz louisa ima za te pare a mislim da je odličan odnos cena i kvalitet a preko ljudi sa foruma se može organizovati da ti stigne ili motobunkera iz horgoša po kataloškoj ceni.

• U prolazu, 64 postova

Ona druga mi se preterano svidja. Gde mogu da je nabavim? Pise nesto ali sam jos pocetnik u svetu bajkera pa ne znam sva mesta. Ako je BG bolji izbor koje prodavnice mi preporucujete da ne jurcam po BG ko muva bez glave?

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Pa za drugu sam ti i rekao.U Guevari su imali takvu jaknu.Za adresu moraš sačekati nekog drugog, ja ne znam, a sajt im je i dalje "u izradi".  :)

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Jel su to ove četiri prodavnice? Nalazim se na nekoliko dana u Novom Sadu, pa bih i ja voleo da ih podsetim.

Beta Motors - ? - Sutjeska 2 Spens - Suzuki

BMW Radulović - www.bmwradulovic.co.yu - Novosadski put 71 - BMW

Cule auto - ? - Trg neznanog junaka 2, Futoška ? - Kawasaki, Piagio, Vespa, Gilera, KTM

Ducati Novi Sad - www.ducati.rs - Bulevar Vovjode Stepe bb - 021/401-065 - Ducati i oprema

Markos - www.markos.co.yu - Temerinska 81 - Suzuki, AGV kacige, Ixon zaštitna oprema

Milano doo - www.kymco.co.yu - Bul. Cara Lazara 44 - Kymco, Rieju

motobox. d.o.o. -  www.motobox.co.yu - Jovana Popovica 61f  - 021/679-10-16 - ?

Pegaz MM - www.pegaz.co.yu - Bul. oslobođenja 74 - 021 67-39-777 - Garmin GPS, Scottoiler, AGV Sport moto oprema , pantalone, jakne, rukavice, RST čizme, JAG kacige...

Primoto - ? - Futoški put 44a - Alpinestars, KTM...

Yamaha Rodić - www.yamaha-rodic.com - Partizanska 1 - Yamaha

• Svrati ponekad, 393 postova
  • Motocikl: BMW F650 ST

Ima i jedna relativno nova radnja u CARA DUSANA kod autoperionice CADY. Imaju SPOOL, CABERG, GIVI i jos po nesto, koliko sam shvatio nabavljaju negde iz beograda, posto moze da se poruci i iz spoolovog kataloga. Cene su po meni malo vece, jakna koju sam ja kupio kod njih je 200e, a ja nasao u madjarskoj za 120e - AFA.

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: xtx660

mislim da se ta radnja u cara dusana zove top-stop ili tako nesto ,al jako su skupi...cena potkape kad sam bio oko 3000 din..smesno

• U prolazu, 64 postova

Konacno sam kupio jaknu i pantalone. Uzeo sam ih u Pegazu u NS. I jakna i pantalone su AGVSPORT. Jakna je HAWK 3/4 LENGH a pantalone HURRICANE.

post-4567-1287900827564_thumb.jpg

post-4567-12879008276042_thumb.jpg

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: sta na'vatam

MARKOS Novi Sad.

Kritika:

Pre 10 dana sam zvao prodavnicu u NS-u jer su mi potrebni neki delovi za Suzuki Vstrom 650 (matica malog lancanika, podloska i prekidac kvacila) te mi je osoba iz prodavnice dala br. telefona od izvesnog Sinise iz Kikinde koji radi prodaju rezervnih delova za Suzuki a pri Markos prodavnici.

Razgovarao sam potom i sa Sinisom koji je rekao da ce me nazvati za pola sata. To je bilo, da napomenem, pre 10 dana.

Pri tom covek nije mogao da se snadje u dokumentaciji i napomenuo da mora da saceka da mu se jave iz prodavnice iz Novog Sada u vezi cene, prodavnice koja me je uputila na njega....j.be lud zbunjenog...

Iste delove mozete naci na oficijelnim suzuki distributerskim sajtovima za 10 minuta pretrage sve zajedno sa cenama:

http://www.cmsnl.com/products/washer-25x40x14_0916725019/

http://www.cmsnl.com/products/09159-20004-nut_0915920001/

http://www.oneidasuzuki.com/store/parts-accessories/handle-switch-sv650s-2003-07.html prekidac oznaka 37560-31F00

Delove sam nasao kod drugih za sat vremena osim prekidaca rucice kvacila, koji jos uvek trazim.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja