jasminko VIR 1416 Napisano Avgust 14, 2021 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem manji gradski auto za obavljanje "kurirskih" poslova. Za "žena do pijace", razvoz dece po treninzima, nekad "kuća-poso", uglavnom za svakodnevnu upotrebu od bar 100 km po gradu, što znači da je jeftin za održavanje, mala potrošnja i servis i delovi na svakom ćošku, i da pristojno izgleda, koliko je to moguće za ove novce. Bilo bi lepo da je dizel. Imali smo za taj posao Punta 1.3 multiđet , najbolji auto na svetu, ali ga slupaše pa nam sada treba neka adekvatna zamena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 14, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Peugeot 206 SW 1.4HDI 2006?Treba da se registruje i prenos...Ispunjava sve kriterijumeSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Avgust 14, 2021 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da, tako nešto, ta kategorija vozila. Punto, Corsa, Fiesta, Pežo 206 i slični. Može na PP neki detalj više . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Avgust 14, 2021 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih nešto što odmah mogu da vozim. Sad mi je sezona i nemam vremena da idem po opštinama, policiji ili, ne daj bože, majstoruma. Kad zahladi onda može druženje sa majstorima i šalterima. Tražim već nedelju dana po "polovnim automobilima", oči mi ispadoše, glava me boli od procenjivanja teksta i slika i razmišljanja šta se krije iza..... .....pa zato se ovde obratih, možda neko mi poznat ima da ponudi neki autić. PS. Ona nabrojana vozila su čisto kao orijentir koji tip i klasa vozila dolaze u obzir a daleko od toga da je potraga ograničena samo na ta četiri vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Avgust 15, 2021 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako podignes malo finansijsku lestvicu, prodavacu ja smartica Evo bas si mi dao ideju da objavim oglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Avgust 15, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako podignes malo finansijsku lestvicu, prodavacu ja smartica Evo bas si mi dao ideju da objavim oglas.Smart, godište i motor? Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Avgust 15, 2021 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Nolanka je napisao: Ako podignes malo finansijsku lestvicu, prodavacu ja smartica Evo bas si mi dao ideju da objavim oglas. Meni treba mali gradski auto, ali ne baš tako mali . Potrebno mi je da može bar četvoro nas da sedne. Razvozim decu svaki dan po raznim časovima i treninzima. Inače bi mi Smart bio prvi izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Avgust 15, 2021 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bob Rock70 je napisao: Smart, godište i motor? Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Da ne kvarimo kolegi temu, sad cu da otvorim posebnu za smartica, pa mozemo tamo da nastavimo. Smart ForTwo WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Smart ForTwo , 2003. godište, Kupe, Benzin 698 cm3, vozilo prešlo 100642 km, Novi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Avgust 15, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da ne kvarimo kolegi temu, sad cu da otvorim posebnu za smartica, pa mozemo tamo da nastavimo. Smart ForTwo WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Smart ForTwo , 2003. godište, Kupe, Benzin 698 cm3, vozilo prešlo 100642 km, Novi... Lep, trenutno vozim 1.0 mhd, tražim dizel 800Pozdrav Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Avgust 31, 2021 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno. Može i malo preko 1500..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Septembar 3, 2021 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje moj poznanik Hyndai Accent 1.6 dizel, 2003 registrovan ocuvan, sa haube se skinuo lak,4 vrata klima, podizaci servo, 800e,pozz Promenio Septembar 3, 2021 član Lukac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8569 Napisano Septembar 4, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Renault Scenic 1.5 DCI WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Renault Scenic 1.5 DCI, 2004. godište... Auto je mog mlađeg brata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1522 Napisano Septembar 4, 2021 Никад не једи жути снег!, 718 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Панда, мали-велики ауто. Брат купио. Ја са 135кг и скоро 2м комотно седим. Возао супругу и двоје деце по граду, тренинзима, све што ти треба. Јефтин и за куповину и за одржавање. Све препоруке...Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...