el classico 6085 Napisano Jul 19, 2022 Drug član, 4161 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan CпасибаPoslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Danas jutros sprint odradio rutinski, brzo, bježeći od kiše koja me pratila i stizala svako stajanje. Iako umoran bio sam u iskušenju promjeniti plan i samo produžiti ravno, ponoviti prošlogodišnje putovanje. Makar su se takve misli motale po glavi dok sam tražio hotel i u glavi pripremao sastanak. U Tymenu ima srbski restoran, mladi vranac, radenska, dobrodošlica uz domaću šljivu i na kraju domaća štrudla od jabuka…al se nekad dobro jelo. Došao sam na svoje nakon dva dana sendvića sa benzinske. Stvari spakirane, za 5 sati krećem natrag. Cure doma čekaju, vikend sam obećao provesti doma. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10435 Napisano Jul 20, 2022 Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Slivovitsa +7 900 199-46-29 Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Bar & Grillrestaurant Drugar radio ovde pre neku godinu...ako ti je usput, fina klopa, vlasnik naš lik, balkanac .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Jul 21, 2022 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Slivovitsa +7 900 199-46-29 Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Bar & Grillrestaurant Drugar radio ovde pre neku godinu...ako ti je usput, fina klopa, vlasnik naš lik, balkanac ..Bas danas prošao pokraj toga mjesta na putu natrag. Sljedeći put sigurno stajem Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Jul 21, 2022 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Bez mnogo teksta, nemam snage. Tek sam se zaselio u motel. Danas je bio dugačak dan, ali skoro sam doma. Prošao sam nekoliko pljuskova, sunce, gužve, radove na cesti, helikoptersku intervenciju nakon nesreće. Na kraju zadnjih 150 km vozio samo zato jer nisam mogao naći hotel ranije. Da nisam falio obilaznicu u Ekatarinenburgu bio bi brzi za nekih 30 minuta koliko sam izgubio proći kroz grad. Mislio sam da će biti lakše uloviti 1000 milja, ali nikako ne mogu. Makar za sada. Danas sam tijekom vožnje sam sebe ulovio da se stalno vraćam na susret sa dva kolege usput, obadva na novim gold wing, ovima na automatu. I kako oni fino voze, usput piju kavu u tim foteljama, doduše voze sporije ali čini mi se da u toj fotelji mozes sjediti dva dana. Nešto me vuče naći jedan primjerak ma kratki test. Sent from my iPhone using Tapatalk 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10435 Napisano Jul 21, 2022 Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Osma fotografija, iza tebe, podsetila me na pozadinu Windows xp-a... Prelepi predeli ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Jul 21, 2022 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Osma fotografija, iza tebe, podsetila me na pozadinu Windows xp-a... Prelepi predeli !Danas sam isto to pomislio, ogromna livada sa balama sijena. Bas slično pozadini na win. Jedino nisam stao da slikam…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Jul 23, 2022 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Danas ujutro starija moja hoće oprat i uredit motor. Malo sprali pijesak i zemlju, a na kraju styling by Tea Sent from my iPhone using Tapatalk 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Avgust 7, 2022 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Neprekidna potraga ovu sezonu, gdje naći ulje, filtera, svjećice, a gume tek. Ako nađeš par onda je cijena 800 EUR. I izbora nema, niti brenda nit godine proizvodnje. Uzaludna potraga da probam anakee adventure….Iako se vozim manje ovu sezonu, opet je vrijeme za servis, gume će uskoro možda za 3-5 tis km. Pločice imam, ranije kupio na zalihu. Sad mi voze ulje i filter iz Kazahstana, svjećice nisam niti tamo našao. Ipak gust je gust. Kilometri samo idu, ovu sezonu smo već 10+ tis. Ponestaje ruta oko kuće ovakvih kratkih, stalno me nešto vuče planirati daljnja putovanja, jos samo da uhvatim vrijeme….Prije dva tjedna došao sa puta, cijeli put potrošnja konstantna svih 4000 km, 6,3 lit/100km. Danas prva vožnja nakon puta i potrošnja iznenada oko 7,4 lit/100 km. Ritam vožnje isti, polako turistički. I bez obzira gdje tankirao, danas iz nekog razloga pije vise. Nije vrag da mi se malo razbolilo ružno pače? Ili se ljuti šta vozi na starom ulju i filterima.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2674 Napisano Avgust 7, 2022 Drug član, 1527 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo li da te nadjemo na relive? Tvoje voznje su jako interesantne, voleo bih da vidim relive rute 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Avgust 7, 2022 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo li da te nadjemo na relive? Tvoje voznje su jako interesantne, voleo bih da vidim relive rute Naravno, iako tamo nema mnogo. Jedino mi reci sto trebam uraditi da me se tamo nađe?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2674 Napisano Avgust 7, 2022 Drug član, 1527 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda samo ime i prezime. Pratim par kolega sa foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6673 Napisano Avgust 7, 2022 Drug član, 1917 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nesto od ovoga pa se mozemo naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Avgust 7, 2022 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti Priv Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Avgust 22, 2022 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Uradio servis, sve uspješno stiglo iz Kazahstana. Još sam gume tražim. Potrošnja opet litar manja, izgleda da se ljutilo ružno pače šta vozim na starom ulju i filterima. Malo rekreacijePriroda se opet počela mjenjati. Ljeto je pri kraju. Sent from my iPhone using Tapatalk 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Septembar 4, 2022 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Ljeto je gotovo. Jutarnja temperatura +4, stižu kiše. A ja spremam svoje ružno pače za put. Ako bude sve po planu iduću nedjelju krećem na istok, opet. Iz nekog razloga većina mojih putovanja su na istok, vidi se da sam živio u Aziji stalno me tamo vuče. Plan je odvoziti sličnu rutu kao prošlo ljeto na multistradi, 3800km u jednu stranu. Dakle konačno odredište je tamo iza Novosibirska, pol dana puta dalje. Zadnja guma je nakon 7000 km još živa, ali nije za takav put pa sam naručio novu zadnju, a ova neka ostane za rezervu. Ako ništa dovršiti ću je na početku sljedeće sezone, ili na kraju ove kako vrijeme posluzi. Osim gume sve drugo je spremno. Naručio rukavice za kišu i one bahile da ih obučem preko čizmi. Dodatna dva kompleta termo funkcionalne odjeće, podšljemnik zimski dodatni naručeni i stigli. Prognoza mi govori 4 dana puta tamo kiša, jutarnja temp od +3 stupnja do +7 stupnjeva kao najtoplije jutro, preko dana čak i do +14 tako da je ok. A ako je prognoza točna na povratku će biti isto, od +2 do +4 sa kišom izjutra i preko dana do +10.Posto sam nedavno prešao Ural po sjevernoj ruti preko Perma ovaj put krećem južnom rutom po M5, preko Ufa na Chelyabinsk a za povratak ćemo vidjeti. Razmišljam da probam natrag preko Kazahstana. Zavisi kako bude raspoloženje i koliko vremena ostane za put natrag. U zadnjih par dana kako se plan puta počeo realizirati uglavnom čujem komentar kako ja nisam normalan, mislim da ga počinjem shvaćati kao kompliment. Koga briga, ja idem. Sent from my iPhone using Tapatalk 11 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Septembar 10, 2022 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Na put za manje od 20 sati. Guma na motoru. Vidi se razlika sa starom gumom nakon 7000km. Još sam na poslu ali u glavi se već pakiram i spremam. Sutra start bez obzira na sve. Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Septembar 10, 2022 Drug član, 4161 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sretno i pazi se.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Septembar 10, 2022 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!Jedan konj spreman, drugi taman završio pakiranje. Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1588 Napisano Septembar 11, 2022 Drug član, 608 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljna mašina, ozbiljni kilometri...a izgleda i vozač! Srećno na putu i hvala na lepim slikama! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Septembar 11, 2022 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Dan 1…Start kasnije nego planirano radi jutarnje temperature ispod +3. Srećom temperatura se brzo dignula i krenuo sam samo sat i po kasnije nego plan. Dnevna temperatura je bila do mraka stalno iznad 10 stupnjeva. Tako da je gripa dovoljno za voziti. Prvih 500 km, sunce, oblaci, suha cesta. A dalje voda, vjetar, koprive, brkate žene i ostale nemani. U biti, okvirni plan je ispunjen. Izašao sam iz republike Tartarstan i ušao u Baskiriju. Ušao u novu vremensku zonu, +2 od kuće. Spavam malo ispod Ufe. A sutra ujutro Ufa i prelazak Urala.Sent from my iPhone using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Septembar 11, 2022 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljna mašina, ozbiljni kilometri...a izgleda i vozač! Srećno na putu i hvala na lepim slikama!Hvala. Iako ja sam tek početnik, daleko od ozbiljnog vozača. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Septembar 12, 2022 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Dan 2, rešilo nebo da potopi svet Uđe je prije svitanja i rani start. Od početka kiša, pa još malo kiše. Prvih 300 km nije prestajala. Sam prelazak Urala negdje do Zlatousta katastrofa, mnogo je radova na cesti, kiša je nanesla zemlje i pijeska na cestu, kamioni iz suprotnog smjera zalijevaju blatom....I onda pogled, nagrada koja vrijedi toga. Preko Urala malo bolje vrijeme, kiša ponekad i prestaje. Tempo raste. Posljednjih 200 km suho, suha cesta napokon. Prema planu spavam u Kugranu. A sutra dalje po sibirskim RavnicamaSent from my iPhone using Tapatalk 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5603 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 2512 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to drugi svet... nismo ni svesni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Septembar 13, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Prelepi predeli. Nisam do sad video ovu "divlju" Rusiju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...