paja186 81 Napisano Avgust 13, 2021 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR650R Prijavi odgovor kao problematičan Gde bih mogao da pronadjem windshield za Honda CB500F kako bi se pripremio za sledecu sezonu i mini putovanja van grada tipa 150-200km, posto verujem da nije prijatno voziti prosecno 80-90 km na sat uz direktan vetar u grudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano Avgust 13, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Delta automoto - narucis originalni za taj model (najskuplja varijanta) 2. Maxmoment - Puig, narucuje se iz kataloga po ceni iz kataloga + pdv, od septembra dostupno za porucivanje. 3. Motoland - Givi, mislim da imaju na stanju, treba proveriti. Meni se nije svideo. 4. eBay - GP Kompozit, poviseni vizir (najveci za taj model), ako ti treba za turing, preporuka: GP Kompozit 49cm Ja sam uzeo ipak kraci model istog proizvodjaca za 10$ manje. Besplatna isporuka 85$: GP Kompozit 30cm Da sam na tvom mestu, izabrao bih ovaj poviseni, relativno brzo stigne, a mislim da ce pruziti najbolju zastitu od vetra. Ovaj moj kraci zaklanja predeo grudi, vetar se oseti na vratu, glavu ne racunam, tu svakako udara, ali kaciga radi svojom aerodinamikom, pa smatram da tu nema problema. Promenio Avgust 13, 2021 član cikamike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja186 81 Napisano Avgust 16, 2021 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR650R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na iscrpnom odgovoru, olaksao si mi puno potragu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 800 Napisano Septembar 17, 2021 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao na motoru njemački MRA vizir, i oni imaju i za tvoj model: https://www.mrashop.de/com/model-based-products/honda/cb-500-f/?p=1 U Srbiji ih prodaju 3T Racing https://www.3t-racing.com/katalog/mra/ a MRA ima i u Motolandu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...