ParadajzTurista 579 Napisano Jul 28, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tragedija kod Užica, poginuo motociklista - NOVA portal NOVA.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15498 Napisano Jul 28, 2021 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan MOTOCIKLISTA POGINUO NA LICU MESTA Težak udes između Užica i Požege, žena i DETE prebačeni u bolnicu WWW.BLIC.RS U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila u mestu Gorjani na magistralnom putu Užice – Požega poginuo je vozač motocikla koji se sudario sa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jul 29, 2021 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Колико сам сазнао удес се десио недалеко од моје куће. Али немам никаквих информација, пошто сам тренутно у ЦГ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jul 29, 2021 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem sestrica nastradalog, momka ciji je i bio motor, kupio ga je pre neka 3 meseca Kawasaki ninja 650 (model sa 2 cilindra) cini mi se 2016 godiste, nastradali je nekad vozio motore koliko sam razumeo pitao da "obrne krug" sto bi se reklo, nije hteo ni kacigu da stavi otisao ka Pozezi iz pravca Gorijana, nastradao je posle pravine kod Knez Petrol pumpe ispravio je krivinu i presao u suprotnu traku, saobracajac im je rekao da je vozio minimum 160km/h i da ga ni oprema verovatno ne bi spasila, od motora jedino sto je ostalo citavo je zadnji tocak i sediste pazite ljudi kome i kako dajete na "krug" pa i da se naljuti i da je najrodjeniji pogotovu sedanje bez makar kacige. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano Jul 29, 2021 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes "krug" pa ispravis krivinu... Neodgovorno, bahato itd... RIP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 364 Napisano Jul 29, 2021 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan motor dajem...ali i sedam na tudji motor....SAMO ako se radi o kolegi bajkeru s kojim vozim..tj njegovom motoru....za koga bas dobro znam da je odgovoran...i da mu je motor spreman - odrzavan sve ostalo...Ne hvala tj...NE MOŽE RIP...sta drugo reći 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5410 Napisano Jul 29, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Uzmes "krug" pa ispravis krivinu... Neodgovorno, bahato itd... RIP Ponesete brzina i snaga. Pogotovo ako dugo nisi vozio. Znam po sebi kad sednem posle zime pa se uzelim motora, al u glavi smanji gas smanji gas. bas sam skoro pisao kako sam oladio kolegu koji se uvredio sto mu ne dam krug. Bolje da si ti uvredjen nego da svi placemo a ja najvise sto sam ti dao 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano Jul 29, 2021 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni suprotno. Kada sam seo na novi motor nisam iz druge ni prebacio prvu voznju... Mogu misliti tudji motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Jul 29, 2021 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U ZR je bio slican slucaj, kum trazi od kuma, ovaj neda... Nakon nekog vremena dosadjivanja, ovaj mu da kljuceve i decko nastrada u istoj ulici. Pao i udari o drvo. Mogu misliti kako je tim ljudima koji tako nekom motor koga vole, a zavrsi se ovako. Nek decko pociva u miru, a sestric da skupi snage da iz ove situacije izadje dovoljno jak da moze da nastavi svoj zivot. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Jul 30, 2021 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, drmilan_ je napisao: Znam po sebi kad sednem posle zime pa se uzelim motora, al u glavi smanji gas smanji gas Logično bi bilo da je obrnuto. Posle zime valjda prvo se vozi polako dok se malo ne povrati rutina. Bar ja tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5410 Napisano Jul 30, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Yanco said: Logično bi bilo da je obrnuto. Posle zime valjda prvo se vozi polako dok se malo ne povrati rutina. Bar ja tako... Vozi se al mami zelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...