СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 11, 2021 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8.9.2021. at 10:32, Zog je napisao: Okretni moment, jel dobro povuče prilikom preticanja? Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk Не можеш то да очекујеш од овог мотора. Мораш да имаш добар залет и да си у добром опсегу обртаја од 6500-9000, да би одржао обртни моменат. Нема мотор оно уф...ипак је то А2, мада може и агресивније да се вози, јер се шасија не понаша лоше, лепо се обара. Код овог новог модела је побољшано предње вешање, па не пропада толико на кочењу, као на претходном који сам возио. Ја сам изнајмио модел 2013. када сам био за продужени викенд на Корзици 2018. године и лепо сам се забавио. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Octobar 9, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo momci jedan update. Seba je uradio gornji i donji crash, bocne i zadnji nosac, sve je super. Samo mi je prednji kraj dosta tezi zbog oba bara tako da cu skinuti donji crash bar, lepsi je samo sa gornjim. Promenio Octobar 9, 2021 član Milllan 83 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Octobar 10, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Zagledao sam malo crash danas. Sjajno odradjeno, sve pohvale za Sebica. Uradio je crash kao givi samo je donji doradio sa dodatnom sipkom za ojacanja. Neobicno mi je zato sto mi je motor tezi sada. Zna li neko koliko je tezak ceo crash otprilike, glupo mi je bilo da smaram Sebica? Utice li na vozne karakteristike ako se uzme tezina i raspored crasha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Octobar 10, 2021 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti pomogne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Octobar 10, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam guglao ceo crash ima oko 7 kg, 22 mm sipka, debljina zida 2.5 mm. Subjektivno mi deluje da imam vise od 7 kg na motoru. Kada bidem skidao crash za tehnicki premericu debljinu zida, koliko sam cuo Seba radi ojacane crash barove pa pretpostavljam da je i tezi crash. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Octobar 10, 2021 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Milane za tvoje novce,moras dobiti i informaciju. Nije to smaranje,nego informacija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Octobar 10, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Javio se majstor Seba. 1.5 mm debljina zida. Ceo crash je sudeci po ovome laksi od 7 kg, mislio sam da je tezi. Bice da je utisak za kormanom subjektivan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6216 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan 7kg nije neka tezina koju bi osetio. To je pola rezervoara goriva. Mozda sada vazduh struji maro drugacije, tj menja aerodinamiku. Pade mi na pamet ovo, mozda sam i lupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Octobar 11, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio motor nego sam seo na njega i provozao ga po garazi. Bice da je subjektivno, nije to toliko tereta da bi uticalo na vozne karakteristike. Razlog vise da bude neobican osecaj je i taj sto mi je prvi crash bar na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Octobar 31, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Lep je dan, da se iskoristi za slikanje onoga sto je Sebic uradio... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 11, 2021 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ova honda i ktm390 adv verovatno najbolji motori za svrckanje po Srbiji i blizoj okolini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 267 Napisano Novembar 12, 2021 Zainteresovan, 727 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.9.2021. at 14:32, Milllan 83 je napisao: Saputnica se retko vozi prevazilazi strah jos uvek... Jel bilo malo voznje sa saputnicom? Da li potone zadnji kraj kada se spakuje za put u dvoje (glisira)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Novembar 12, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam skoro spakovao kofere i to ponajvise zbog sebe. Supruzi ne prija i ne forsiram je. Neobicno je kada sa skutera (mnogo prostora za prtljag) predjes na motor koji nema ama bas nista. Prvih par stotina km sam se ozbiljno smorio, nemas gde da spustis kacigu ne plaseci se da je neko ne pokupi, ranac te prati gde god da krenes... Tako da sam shvatio da top case i bocne kofere je pozeljno, da ne kazem neophodno imati, ako hoces da ti voznja bude komotna. Na prolece cu tek osetiti prave cari svega sto sam uradio na motoru. Jeste da je kostalo, skup je ovo hobi, ali ne zalim. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 60 Napisano Novembar 14, 2021 U prolazu, 74 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 60 Napisano Novembar 14, 2021 U prolazu, 74 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Dva disca napred, druge vile. Lepo unapređenje u odnosu na model iz 2021. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Novembar 14, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ogibljenje je svakako super, drugi disk je pun pogodak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16650 Napisano Januar 10, 2022 Integrisan, 4962 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/hL7-dxbJLfo 2022 CB500X - HONDA has finally NAILED IT! [English version] 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 1, 2022 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, kakva je situacija na tehnickim pregledima? Moram li skidati sve sto je Seba montirao ili se mogu provuci samo sa skidanjem crash bara? Ima li nekog pravila ili zavisi od jednog do drugog tehnickog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2524 Napisano Februar 1, 2022 Drug član, 1605 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš tehnički 2 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 1, 2022 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam motor u julu 2021 i registrovao. Po toj logici ove godine registrujem bez tehnickog, sledece vec moram. Jesam li u pravu ili mogu da registrujem mesec dana ranije naredne godine pa se do provucem bez tehnickog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 9, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.9.2021. at 17:09, blackmore je napisao: To je CB650R, mene zanima CBR650R (tj. koliko vidim RA u njihovom cenovniku, €8990) Da sam sebi odgovorim, a možda i nekome zatreba još, pojavio se CBR 650 R model u cenovniku (€8990): https://www.honda-srbija.rs/upload/document/cenovnik_honda_motocikala_2022.pdf Zanimljiva cena u odnosu na R7, ali da ne širim offtopic, izvinjavam se autoru teme. Promenio Februar 9, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7185 Napisano Februar 9, 2022 Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 11/14/2021 at 2:42 PM, DAR'C NS said: Dva disca napred, druge vile. Lepo unapređenje u odnosu na model iz 2021. Te druge vile nisu nužno bolje. Ovo je čuveno hondino govno, Showa SFF.. (separate function fork). Ukratko - jedna vila ima oprugu druga ulje. Sami smo krivi. Jer kupujemo motore kao žene kola. Baš je leeeep i crven. E pa ko nas jbe. 21. Vek... Prodaju nam govna a mi srećni skačemo srećni ko na reklami za uloške. Ali eeee digitalna komanda tabla, tač jbni skrin, modovi... moj CB500 iz 1998 je imao isto paralelni twin i 60konja... Ovaj sad ima 40... Ali e... Tač skrin... Sve je postalo H&M i New Yorker... Kupiš, nosiš dve sezone i kanta. Ali sve ekološki, od recikliranih materijala, a motori sad euro5, lavanda na auspuh izlazi... Idem da popijem čaj, nešto sam nervozan danas... 6 6 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12593 Napisano Februar 10, 2022 Ne silazi, 7342 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To i ja isto pričam. Nego objasni ti nekom ko ne zna ni gumu da dopumpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 10, 2022 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim model 2021 sa jednim diskom i klasicnim oslanjanjem. Koci dobro, mnogo bolje nego raniji skuteri koje sam vozio. Pegla neravnine savrseno. Drugi disk je samo dopuna na vec dobro kocenje, oslanjanje je nesto sto je fabrika "unapredila" pod izgovorom novijeg modela. Standardna prica i u automobilskoj i u moto industriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano Februar 13, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Unapredili model, super, cena ostala ista! Pa cak da su dodali i samo jedan disk, a dodali su jos po nesto, tako da ne mogu bilo sta da im zamerim. Ova gama predstavljena 2013., lepo se pozicionorala na trzistu i uziva veliku popularnost sirom sveta. Mislim, nije neka Kina, ozbiljna kompanuja stoji iza modela, do sad niko nije postavljao pitanje kvaliteta. Da je konfekcija, vec bi isplivalo na videlo. Sad, zameriti sto je na 47 konja opet nema nekog smisla, jel je jasno koji segment gadja. Danas je 2022. sledece godine ce biti 2023. i tako ide redom... da sedim i zalim za vremenom kada su se sklapali 'pravi' motori, ja necu. Licno nisam ljubitelj ovih LCD tabli, voleo bih dva velika analogna sata kao na Silveru npr. (on mi je bio favorit), ali razumem sve i samu ustedu u proizvodnji i mogu da predjem preko toga. Kupio sam motor koji odgovara mojim potrebama u ovom trenutku, tako sam shvatio da treba? Jel sam trebao da kupim neki matori sport touring, cisto da budem cool, eto da imam veliki, lep, 'pravi' motor, da ga mazim, pazim, i kunem se u kvalitet, a otvorenog puta skoro i da ne vidim? Divim se ovde ljudima koji svoje motore tako lepo odrzavaju, poznaju u sraf... Imaji toliko iskustva,... Voleo bih da sam i ja tako. Kupio sam onaj mini kompresor sa lcd ekranom, tako da - za pocetak sam naucio da doduvam gume 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...