makikt 4729 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 881 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve, tri godine smo se nas dve pele na Maglič , mislim da sam pisala i o tome. Isto je bio sneg. Pri kraju je baš bilo nezgodno bez dereza. Ja u istim nekim krš dubokim cipelama, klizaju se ko lude. Jedva izađoh . Ali prelep je Maglič i čitav taj kraj. I zimi, i leti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2474 Napisano pre 19 sati Drug član, 1082 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mesec dana ranije sa Musale.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 4729 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 881 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Wau, fantazija! Kako je to dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2474 Napisano pre 19 sati Drug član, 1082 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...