Jump to content

Moto Zajednica

navigacija,tj android auto-carplay displej ricoel c5 povoljno

Recommended Posts

• MK SO Zandarmerije, 827 postova
  • Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

uredjaj kupljen krajem februara, proban na par voznji ,sve lepo radi,senzore pritiska u gumama nisam montirao.

prodajem jer slabije vidim pa mi je to sve malo sitno. nekome sa normalnim vidom  verujem da ce biti ok.

napaja se preko svog nosaca sa koga moze da se skine rukom preko jednog vijka,zgodno da se ostavi displej u kofer,da ne stoji na motoru.  ima i mali kacketic za sunce.

ima nosac za korman- tj okruglu sipku,kao  i deo za montazu na sraf retrovizora ili neceg slicnog.

ima ispravljac tako da moze da se poveze negde na 12v sa motora,a ima i usb kabl pa moze da se napaja sa usb prikljucka.   nece se povezati sa bas starim telefonima tj na primer moj stari sa androidom 12 nije hteo.da li bese trazi minimum 13-14 android ne secam se,ali sa novijim radi.

tu su i senzori pritiska u gumama.

ne secam se da li je bio u paketu mali inbus kljucic,ali nemam ga u paketu sad. jedna zastitna folija je zalepljena na ekran,i postoji jos jedna u pakovanju.  ako ima jos nesto pitajte,slikao sam valjda sve,nema fizickih ostecenja ,tragova upotrebe itd.  po potrebi slikam jos i tu sam za pitanja.

cena : ja sam platio na aliju 85 e,i bile su dazbine drzavi oko 20 -tak,mozda malo vise ne secam se.

nek bude da je kostao 100,cena ovde nek bude 60e,7000 din,kako god,  da se proda  visak je,necu od toga kucu da pravim.  naravno ostavljam mogucnost da kupac vrati ukoliko namontira i bude nesto suprotno onome sto sam rekao itd-vracam novac bez pogovora u zamenu za uredjaj.   ali nece toga biti  verujem.

slike :

576.jpg

577.jpg

578.jpg

579.jpg

580.jpg

581.jpg

582.jpg

583.jpg

584.jpg

585.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

ne rekoh,kontakt ovde ili u porukama :)

• Svrati ponekad, 317 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX

Rezervisem. Ako meni ne bude valjao znam kome hoce.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

dogovoreno,javljam se na pp

poslato drugaru koji je rezervisao

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja