brankoXM 1158 Napisano Maj 31 MK SO Zandarmerije, 827 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan uredjaj kupljen krajem februara, proban na par voznji ,sve lepo radi,senzore pritiska u gumama nisam montirao. prodajem jer slabije vidim pa mi je to sve malo sitno. nekome sa normalnim vidom verujem da ce biti ok. napaja se preko svog nosaca sa koga moze da se skine rukom preko jednog vijka,zgodno da se ostavi displej u kofer,da ne stoji na motoru. ima i mali kacketic za sunce. ima nosac za korman- tj okruglu sipku,kao i deo za montazu na sraf retrovizora ili neceg slicnog. ima ispravljac tako da moze da se poveze negde na 12v sa motora,a ima i usb kabl pa moze da se napaja sa usb prikljucka. nece se povezati sa bas starim telefonima tj na primer moj stari sa androidom 12 nije hteo.da li bese trazi minimum 13-14 android ne secam se,ali sa novijim radi. tu su i senzori pritiska u gumama. ne secam se da li je bio u paketu mali inbus kljucic,ali nemam ga u paketu sad. jedna zastitna folija je zalepljena na ekran,i postoji jos jedna u pakovanju. ako ima jos nesto pitajte,slikao sam valjda sve,nema fizickih ostecenja ,tragova upotrebe itd. po potrebi slikam jos i tu sam za pitanja. cena : ja sam platio na aliju 85 e,i bile su dazbine drzavi oko 20 -tak,mozda malo vise ne secam se. nek bude da je kostao 100,cena ovde nek bude 60e,7000 din,kako god, da se proda visak je,necu od toga kucu da pravim. naravno ostavljam mogucnost da kupac vrati ukoliko namontira i bude nesto suprotno onome sto sam rekao itd-vracam novac bez pogovora u zamenu za uredjaj. ali nece toga biti verujem. slike : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1158 Napisano Maj 31 MK SO Zandarmerije, 827 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ne rekoh,kontakt ovde ili u porukama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 572 Napisano Maj 31 Svrati ponekad, 317 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisem. Ako meni ne bude valjao znam kome hoce.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1158 Napisano Maj 31 MK SO Zandarmerije, 827 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno,javljam se na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1158 Napisano Jun 4 MK SO Zandarmerije, 827 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan poslato drugaru koji je rezervisao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...