makikt 5025 Napisano pre 6 sati Drug član, 920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Best said: Mogla si da odeš i do nekog autoelektričara da tačno izmeri stanje akumulatora i punjenje sa reglera. Čisto da budeš mirna po tom pitanju. Ima valjda neki u krugu 50km koliko si danas vozila. U tom krugu gde sam juče vozila , ne da nema autoelektričara, nego nema ni prodavnica, ni ljudi, a i kuća ima tek poneka, ali bez ukućana . Ali ima divljih životinja . Možda je jedino medo mogao da mi pomogne oko merenja. Šalim se malo. Vozila sam po planini i to takvoj gde u većem delu nema ni signala, a kamoli autoelektičara. Ali, da. Mogu Betu natovariti na prikolicu i odvesti je do nekog majstora u grad, recimo u Podgoricu . Samo što je dobrog majstora za motor, posebno za enduro motor teško naći. Ne radi se ovde samo o punjenju. Ja puno vozim, ili da tačnije kažemo, puno sam vozila, a to zahteva često i dobro održavanje motora. Neke stvari umem sama, a neke učim, jer se problemi dešavaju i na terenu. Po pravilu uvek novi, ne oni koje sam već naučila da rešim . A i ne mogu za svaku stvar ići u Podgoricu ili Nikšić. Ali za ozbiljnije popravke, Beta ipak ide kod majstora. Mislim da sam dobro izmerila punjenje. Red je bio da i to naučim kad već do sada nisam . Svakako ću pratiti, a i prvom prilikom proveriti to sa nekim stručnijim od mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 16235 Napisano pre 6 sati Drug član, 635 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Malo ja pametujem . Iskreno, nema veće sreće kada sam uspeš da rešiš problem. Pogotovo kad te snađu u uslovima kao što su tvoji. Ipak, želim ti što manje rešavanja istih i što više uživanja u vožnjama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...