gio 140 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako ljudi... doshlo vreme da se farba kvinki... Ja sam na brzaka u ps u ochajno uradio chisto da imam neku viziju kako bi izgledalo... I da.. ovo je bela... nego nisam mogao nikako belu da dobijem pa ono... Shta kontate? Meni su zhuta i plava kul... zelena tu i tamo.. zaboravio sam ove plastike kod prednjeg tocka da uradim... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Plava je nekako naj lepsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Octobar 12, 2008 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zelena je po mom ukusu, ali bih ga farbao u metalik bordo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mooozdaa zelena, ali ne verujem, ja bih uvek pre odabrao plavu. Sa njom mi se cini upadljivije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Plava...Po meni najbolje "lezi". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kontam da je plava real deal... nekako ga najvishe otvori... Ajde chekamo josh misljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 733 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni zuti ili zeleni, ja uvek biram boju da bude sto uocljivija za druge icesnike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 12, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Blue Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 13, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 13, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan plava definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zuti Samo jos da mu kazes da kupi Africu Twin :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 13, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Samo moje licno misljenje: u plavoj boji mi se najvise svidja. Nekako smiruje. Ali, statistika kaze da je zuta boja najmanje zastupljenja u saobracajnim nezgodama. To opet nemora da znaci kad je u pitanju motor, jer se frontalno gledano boja na motoru namanje vidi (samo blatobran i deo maske oko fara). Ipak, bocno ce te drugi sigurno pre uociti sa zutom, nego sa plavom bojom ( pogotovo nocu ). Ako se eventualno odlucis za zutu boju, okreni kontrast u korist bocnih plastika da budu svetlije, a rezervoar tamnije zute boje. Plastike su opet, nekako ispred pezervoara, pa su one samim tim i pre uocljivije. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Plava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Octobar 13, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Zuti, narasce bar 2cm u duzinu i sirinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Zuti Samo jos da mu kazes da kupi Africu Twin :D A možda ovo shejtanovo i nije AFRICA, već KLINGKLINGKLI ofarban u ŽUTO ;D ;D ;D Šalu na stranu, i ja sam za žutu. Naj uočljivija je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Po meni plava je najbolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Octobar 13, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan zuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 13, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce ipak zhuta pasti... DRZ wannabe ;D ;D josh jednu stvar da vas pitam ljudi... kolika je jebada promeniti u saobracajnoj boju vozila? nije drama nikakva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Za plavu: 8 glasova Za zutu: 6 glasova Za zelenu: 2 glasa (cca) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 13, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podvlachenju crte ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 13, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ostavio crnu, ali kad si vec resio, onda plava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 13, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan ma volim ja crnu.. nego ova nije metalik i uvek je mrtva... i kad je motor chist i ispoliran i sve i kad je prljav uvek isto izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 13, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Za tebe roza bi bila extra Salim se plava je do 00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Octobar 13, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce ipak zhuta pasti... DRZ wannabe ;D ;D josh jednu stvar da vas pitam ljudi... kolika je jebada promeniti u saobracajnoj boju vozila? nije drama nikakva? tehnicki da kostatuju novu boju ,registracioni listovi i pravac sup sa uplatnicom za novu saobracajnu. crvena je moj ibor izmedju plave , zute i zelene ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 13, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan @Miki ne igraj se ;D znachi ipak mora nova saobracajna... ja sam mislio da mozhe neka fora da preprave ili tako neshto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...