Motorcyclist 17122 Napisano Jul 18, 2021 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam par stvari koje mi nisu potrebne, neke sitnice mozda nekome posluze za nesto: 1. Tankpad, nalepnica za rezervoar, sa alija, nije nesto extra ali eto mozda nekome posluzi. 2. Srafovi za vizir, crveni M5 navoj 3. Kocioni klipovi (i uljne gumice ako nadjem) za GPZ500s, D model odnosno model sa jednim kocionim diskom napred. Posaljite slike vaseg motora da vidim da li je to to. Nisu u extra stanju ali nisu ni pravili problem pre nego sto sam ih menjao. Mozda nekome posluzi. Prve dve stavke mogu poslati u koverti, trecu vec postexpressom na vas trosak. Nisam siguran da li cu moci ove nedelje zbog smene verovatno tek sledece kada budem radio trecu. Ukoliko vam je potrebno javite se ovde. 9 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Jul 18, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tank pad ako moše Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17122 Napisano Jul 18, 2021 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, badzabajker said: Tank pad ako moše Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Moze, posalji mi u pp podatke pa cu poslati cim budem mogao. Malo ce potrajati, kod nas poste krace rade nego u gradu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Jul 18, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da se javim za srafcice. Pošto naruceni sa alija nikako da stignu. Naravno, ako nekome drugom nisu potrebniji. Ako nekome trebaju bas crveni slobodno neka se javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17122 Napisano Jul 18, 2021 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Marko05 said: Evo ja da se javim za srafcice. Pošto naruceni sa alija nikako da stignu. Naravno, ako nekome drugom nisu potrebniji. Ako nekome trebaju bas crveni slobodno neka se javi. Ok saljem ako se niko ne javi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Jul 18, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ma salji te srafove @Marko05u, da vidimo na sta ce da lici plavi fazer sa crvenim srafovima 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Jul 19, 2021 (promenjeno) Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, drmilan_ je napisao: Ma salji te srafove @Marko05u, da vidimo na sta ce da lici plavi fazer sa crvenim srafovima Ахахахаха, фарбају се у црно чим стигну. Да сачекамо до среде, само да видим да ли стижу моји са Алија. Promenio Jul 19, 2021 član Marko05 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2653 Napisano Jul 19, 2021 Drug član, 1519 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam razumeo, ceka se sreda za Marko05. Ako mu stignu njegovi, ne uzima ove? Ako je tako, i ako ovi srafovi pasuju za Burgman '08, meni fale i strasno se vizir uvija pri voznji van grada. Tako da sam na listi cekanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Jul 19, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, MaxiS je napisao: Kako sam razumeo, ceka se sreda za Marko05. Ako mu stignu njegovi, ne uzima ove? Ako je tako, i ako ovi srafovi pasuju za Burgman '08, meni fale i strasno se vizir uvija pri voznji van grada. Tako da sam na listi cekanja Уступам, мени не гори, стићи ће кад тад. Теби су потребнији. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17122 Napisano Jul 19, 2021 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok posalji mi pp sa podacima. Saljem svima sl ned. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jul 19, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, MaxiS je napisao: Kako sam razumeo, ceka se sreda za Marko05. Ako mu stignu njegovi, ne uzima ove? Ako je tako, i ako ovi srafovi pasuju za Burgman '08, meni fale i strasno se vizir uvija pri voznji van grada. Tako da sam na listi cekanja Не одговарају ти Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2653 Napisano Jul 19, 2021 Drug član, 1519 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nista, odustajem i ja... Neeeext Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17122 Napisano Jul 22, 2021 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ostali srafovi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Jul 22, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li sragovi M5x16 ili M5x20? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17122 Napisano Jul 22, 2021 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nzm tacno, moram proveriti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Jul 23, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su duži, preko 20mm, meni treba 4 komada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17122 Napisano Jul 24, 2021 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7/23/2021 at 7:34 AM, Yanco said: Ako su duži, preko 20mm, meni treba 4 komada Posalji mi na pp adresu itd. pa cu poslati ako ne odgovara ti prosledi nekome drugom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17122 Napisano Jul 25, 2021 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ostali srafovi za vizir i dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17122 Napisano Jul 25, 2021 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ostali klipovi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17122 Napisano Avgust 9, 2021 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam i master kocioni cilindar koji je preventivno promenjen, isto za GPZ500S, mozda pase na jos neke kawasaki modele. Ispravan. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...