halfman 114 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,imam zanimljive opreme za motor malo koriscene,a nemam 100 postova pa ne znam da li je resivo na drugi nacin da ja vama prezentujem sta imam od opreme . Sto se tice sumnje ili slicno,rado cu licnu kartu priloziti . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Petrovic 77 Napisano Jul 15, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Suzuki V Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta imaš?Opali spisak...Послато са SM-A202F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imam nove moto gume,imam par kaciga vrlo malo koriscenih,Givi bisage isto vrlo malo koriscene,jaknu ... Voleo bih ako postoji mogucnost da okacim to u odeljak -prodaja ,pa da detaljno sve napisem i okacim slike . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano Jul 15, 2021 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, halfman je napisao: Pozdrav ljudi,imam zanimljive opreme za motor malo koriscene,a nemam 100 postova pa ne znam da li je resivo na drugi nacin da ja vama prezentujem sta imam od opreme . Sto se tice sumnje ili slicno,rado cu licnu kartu priloziti . Извини, ја сам прочитао поруку и у фрци на послу не одговорих одмах и после заборавих. Стави овде, неће се нико љутити. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jul 15, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam nove moto gume,imam par kaciga vrlo malo koriscenih,Givi bisage isto vrlo malo koriscene,jaknu ... Voleo bih ako postoji mogucnost da okacim to u odeljak -prodaja ,pa da detaljno sve napisem i okacim slike .Te kacige deluju da su interesantne...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...