ZMIGA 18 Napisano Jul 12, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: sabac Motocikl: suzuki gsx 650 f Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Jul 18, 2021 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ni "g" od gostoprimstva... Stekao sam utisak da je svrha skupa bila da organizatori zarade, ali ih kisa omela u tome. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5929 Napisano Jul 18, 2021 Ne silazi, 1791 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u petak,od onolike kise nije ni mogao biti normalan skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nedim.Nedda 5 Napisano Jul 21, 2021 U prolazu, 30 postova Lokacija: Srebrenica - Milići Motocikl: Yamaha r6 2005 / Suzuki GS 850 G Prijavi odgovor kao problematičan On 7/18/2021 at 10:51 AM, DjoleLO said: Ni "g" od gostoprimstva... Stekao sam utisak da je svrha skupa bila da organizatori zarade, ali ih kisa omela u tome. Ja sam bio prvi put kod njih, i bilo je super . Fino su nas ugostili, cak su nam i smjestaj nasli za male pare. Kisa je sjebala sve ,cak mi se i motor zavalio , propao kroz nogaru od silne kise al vidimo se opet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jul 22, 2021 (promenjeno) Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan On 18.7.2021. at 10:51, DjoleLO je napisao: Ni "g" od gostoprimstva... Stekao sam utisak da je svrha skupa bila da organizatori zarade, ali ih kisa omela u tome. Veoma mi je žao, kao jednom od domaćina, što si stekao takav utisak. Pošto se ne poznajemo, voleo bih da, kada budeš mogao, svratiš kod nas u prostorije moto kluba u Šapcu na Železničkoj stanici, ili se javi na nekom skupu gde se vidimo da pokušam bar donekle da ispravim tvoje mišljenje. Izvinjavam se motoristima koji su posetili šabački moto skup, predhodnog vikenda, a stekli su utisak kao Đole iz Loznice a istovremeno dugujem neizmernu zahvalnost svima koji su podelili nedaće lošeg vremena sa nama, ma kakav njihov utisak bio. Promenio Jul 22, 2021 član Saler 4 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5396 Napisano Jul 22, 2021 Drug član, 2488 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Saler said: Veoma mi je žao, kao jednom od domaćina, što si stekao takav utisak. Pošto se ne poznajemo, voleo bih da, kada budeš mogao, svratiš kod nas u prostorije moto kluba u Šapcu na Železničkoj stanici, ili se javi na nekom skupu gde se vidimo da pokušam bar donekle da ispravim tvoje mišljenje. Izvinjavam se motoristima koji su posetili šabački moto skup, predhodnog vikenda, a stekli su utisak kao Đole iz Loznice a istovremeno dugujem neizmernu zahvalnost svima koji su podelili nedaće lošeg vremena sa nama, ma kakav njihov utisak bio. Kolega, dva puta bio kod vas u moto klubu, prvi put sa ekipom oko srbije prosle god, a drugi put ove godine sa biciklistickom trkom ako se secate! Nikad bolje ugoscen nego tad! Prolazio sam kroz Sabac pre koji dan i htedoh svratiti ali smo bili knap sa vremenom.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2632 Napisano Jul 22, 2021 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja oglasim u ime cele moje ekipe. O klubu i svim koji pomazu organizaciju moto skupa u Sapcu samo sve najbolje u svim proteklim godinama. Odlicni kao klub, odlicni kao ljudi, uvek spremni da pomognu u bilo kojim situacijama, kako u Sapcu tako i bilo gde na drumu. Da da BOG da jos sto godina budete ovakvi kavi i jeste.. Kako kaze prestolonaslednik: ja sam za vama. Zivi i zdravi bili braco . 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5094 Napisano Jul 23, 2021 Pana, 506 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, drmilan_ je napisao: ... drugi put ove godine sa biciklistickom trkom ako se secate! Nikad bolje ugoscen nego tad! Prolazio sam kroz Sabac pre koji dan i htedoh svratiti ali smo bili knap sa vremenom.. Да си се јавио Миланче могао сам ти махати Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5396 Napisano Jul 23, 2021 Drug član, 2488 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Jašim said: Да си се јавио Миланче могао сам ти махати Hahah, a ispalio me transalp tad pa sam isao kolima. Al smo sa hostesama i moto sektorom trke zavrsili uvece u mk civiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5094 Napisano Jul 23, 2021 Pana, 506 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, drmilan_ je napisao: Hahah, a ispalio me transalp tad pa sam isao kolima. Al smo sa hostesama i moto sektorom trke zavrsili uvece u mk civiji Добро сте живе главе извукли Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5396 Napisano Jul 23, 2021 Drug član, 2488 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Jašim said: Добро сте живе главе извукли Bilo je povuci potegni 5 veceri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...